Ablam iyice cozuttu ?

Arkadaslar benim biricik ablam uyuzluk kraliçesi hamile bebek daha 4.5 aylık ama hepimizi bezdirdi enistem de astsubay burada değil ablam da tutturdu kendi evinde kalcam diye kalıyor orda gece kaç olmuş enistemi aramış canım avokado çekti demiş adam taaa nerelerde nerden bulsun getirsin eriştemde bu saatte kuzenim beni rahatsız ediyor ablama avakodo lu meyve suyu iç demiş ablam sinir krizi geçirmiş işte bu çocuğa değer vermiyorsun gibi. Vs.. şeyler adam bizi aradı Kuzenle ben dolaşıyoruz ,11 den beri yok anam yok kuzenim şafak ta iyi saydiriyor ablama enisteme ben gulsemmi sinirlensemmi bilmiyorum kimseyde soramiyoruz annemgil evi ayağı kaldırır o kadar telaşlı bir ailem vardır yazliktalar bide öf Mall Mall ben şafaga safak bana bakıyor allah için akıl ablamin cenesini çekmekten se şu Seyhan nehrine atlarim daha iyi allahtan kız başıma değilim kuzenim var akıl verin ebedi gidelim sahur için açık yerlerin hepsine baktık yok devam mı edelim Adana kazan biz kepçe offf o gün yine böyle oldu bu sefer cagla derler buralarda Çağla aradık gece gece bıktım bıktım ya keşke bir abim olsa ama yok kıran girmis bizim sülaleye ya ya tek ya iki kuzenim var allahtan:(( eniste sen niye varsinki:( napalim eve gitsekmi
Ablam iyice cozuttu ?