Vazgeçmek istemiyorum ama vazgeçmeliyim. Unutmak istemiyorum ama unutmalıyım. Seviyorum ama sevmemeliyim. Biliyorum?

Onu, o kadar çok seviyorum ki... Ama olamayız. Kavuşamayacağım biri. Yapmam gereken tek şey onu hayatımdan tamamen çıkartmak, unutmak. Unutmak da istemiyorum. Onunla çok kısa sürede paylaştıklarımız, konuştuklarımız dünyalara bedel. Seviyorum. Çok seviyorum. İstihareye yattım 3 gece arkaya arkaya. Hiçbir şey göremedim. Sanırım bu bile bana bir cevap aslında. 'O senin hiçbir şeyin' diyor rüyalarım belki de bana. Şu anda konuşuyoruz ama bomboş. Mutlu olamıyorum onunla konuşurken. İki cümlede tıkanıyor sohbetimiz. Çekilmem lazım biliyorum. Nasıl duracağım? Nasıl dayanacağım onsuzluğa? Ondan haber almadan nasıl yaşayacağım? Bana yolladığı bir gülücüğü bile özleyeceğim. Sonra beni tamamen unutacak o da. Aklına bile gelmeyeceğim. O kadar acı ki. Öyle zor bir durumdayım ki. Ama gitmeliyim. İçim yana yana çekmeliyim kendimi artık. Biliyorum. Yapmalıyım bunu artık. Ama nasıl olacak? Nasıl yapacağım? Nasıl alışacağım? Söyler misiniz?😔
Vazgeçmek istemiyorum ama vazgeçmeliyim. Unutmak istemiyorum ama unutmalıyım. Seviyorum ama sevmemeliyim. Biliyorum?