Boykot konusunda ne kadar duyarlısınız?
Tabikide boykot ediyorum :)
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Etmiyorum, bir ara etmeye çalıştıysamda gerçekten 1 kişiyle bir şey olmuyor. Sonra ayrıyeten Coco Cola'nın Gazze'de 400-500 kişilik çalışanı var topluca coco cola'yı boykot etsek onlarda işsiz kalacak. Ve ben bir teknllohi düşkünüyüm ve hemen her alette bir İsrail ve yandaşları ürünü var. Temizlik gıda... her şeyde bir İsrail ve yandaşları ürünü olduğu için boykot etmek mümkün değil... Anca topluca millet uyanıcaktaa Türk mallarını kullanmaya başlıycazdaa o zaman haledilir. O da ks'den değil Tv ve gazeteler aracılığıula halkı bilinçlendirerek olabilir
Spor yapan kişi otomatik olarak yahudi mallarını boykot ediyor zaten :D o yüzden spor :D
Deterjanlar da var ama orda😁😁
Onlar annemin sorunu :D
İşte bir göster fotoğrafı da annen de bilgilensin :D
Bunun jkağıdı vardı evde bir ara. Teşekkürler yinede.
Asıl sana teşekkürler duyarlılığın için :)
bir eig verirsin artık :) rica ederim görevimz bu o barbarlara para kazandırmak yok Allahın izni ile..
teşekkür ettim. Böyle duyarlı insanları görünce seviniyorum. yorumlara baktımda milletin umrunda değil. Elimizden geleni yapamayacaksak neden insanız ki. Düşünme ve vicdan olmayınca akıl ne işe yarar ki?
Bir kişiden ne olur düşüncesi var herkeste... Önce bunu çözmeliyiz çok haklısın
Yahudi malını kullanınca korkuyorum.(Afedersin biraz uzattım ama ) yani bunların yaptıgı birr marka bişey vardı tam hatırlamıyom zeka geriligine yol açıyor. ve kendı ulkelerinde yedirmiyorlar cocuklara bu markayı. Ama diğer ülkelerde her reyon da var. Bu adamlar canımızı alacaklar ilerde 100 sene belki 200 sene sonra belki 2 sene sonra. Herşeyin doğalını ve organıgını kullanan adam bunlara muhtaç olmayacagını bilir.
Katkı maddeleri tonlarca zaten.. Ki bir de bize düşman olan bir milletin ürünlerini alırsak zararsız yapmaları imkansız.. Biz duyarlılığımız gösterelim de artık inşallah hayırlısı olur
hayır. hepsi de çok kaliteli mallar. Türklerde güzel ürünler yapsın. Sana bir örnek vereyim. benim 2 yaşında yeğenim var, ve altı bağlanıyor Yahudi malı dediğin Prima bebek bezi kulanıyor ve bez çok kaliteli. bir gün primakalmayınca marketten bilinmeyen tuhaf bir bebek bezi almak zorunda kaldık çocuğun üstü başı çiş oldu ve bez sızdırdı. aynı şey ped içinde geçerli bimdeki pedlere bak birde orkidin kalitesine bak..
Twitter kullanmıyorum. Facebook u da mecburiyetten okul için kullanıyorum. Elimden geleni yapıyorum ben ve sizi de davet ediyorum
burdaki ürünlerden çok daha fazlasının parası israile gidiyor. özellikle kişisel bakım ve ağız bakım ürünleri, ped ve sigaralarda israilin parmağının değmediği marka yok. kola felan içmem yukarıdaki markaların bir çoğunu kullanmıyorum ama israil malı olduğunu bildiğim halde kullandıklarım var
Cevap
34Cevap
Bildiğim ürünlerde özellikle Türk malı olanı kullanırım. Boykot değil amacım, yerli malı yurdun malı kafası bendeki. Kola zaten hayatımdan çıkartalı çok oldu. Deterjan vs de Türk malı olaları alıyorum. Bebek bezini bile özellikle Türk malı seçtim.
Hem görüş için hem de ilgilendiğiniz için çok teşekkürler :)
Rica ederim.
Kokakola yahudilerin değil. Tamamı yani 100\100 ü halka acik. ve diğerlerine gelince bilmem dikkat ettinmi ama hem ürünleri kaliteli hemde fabrikalarında çalışan işçilere değer veriliyor. Ve ayrıca yukardaki markaların bir çoğu hatta tamamı türkiyede üretiliyor. bu yüzden boşu boşuna ırkçılık yapmaya çalışma içtiğim sudan çorbaya kadar herşeyin patenti yabancilardaysa bunun tek sorumlusu var gençliğin doğru meslekleri sevmemesi ve kendini bilmezlikleri hazirciliklarndan kaynaklanıyor. Ve son olarak senin türk markası dediklerinin ham maddelerini nerden alıyorlar biliyorum ilk önce bunu arastir kapesiten yeterse tabiki.
Kapasiteme hakaret ederken keşke korkak olmayıp da gizliden söylemek yerine açık açık söyleseydin.. Ham maddeleri o bu şu. Her maddemiz yabancı. E peki yahudi malı olduğu alalen belli olanlar? Onları da kullanalım. Nasılsa diğerleri de yahudi. Ohooo batmışız biz
Demokoloji yaparak al cogaltiyor dimi sadece gülüyor sana. sen git önce filistinli boykot et 3. kola fabrikası açıldı oraya 😀
Onu da ederiz :D Sen yeter ki katıl boykotlarımıza ;)
İşçinin maaşını vermeyen firmanın malını neden kullanayimki 😡
çok komiksiniz , bundan bikaç ay önce litre litre kola dökenler şimdi napıyor acaba.
ona kalırsa microsoft'ta yahudi malı , linux kullanın o zaman.
google ceosu da yahudi yandex kulaln o zamna gasdhjaklş
Teşekkürler yandex yeterse onu kullanırız tabi
linux kullansana yerse , intel işlemci de kullanma :)
elbette ama resimdeki nestea yahudi malı değil ve nestle'ye ait
Bende internetten buldum. Doğrusunu bilemiyorum. Ne bulursak ne araştırırsak o :/
Önce şunu sorarım kendime. Filistinde bile coca cola fabrikası varken ben neyi protesto ediyorum?
Bir ucundan başlamak lazım..
Bugüne kadar kullanmışız, bugünden sonra mı boykot edeceğiz? Geç olsun da güç olmasın' terimi pratikte saçma
Elimden geldigince yerlimali kullanmaya calisiyorum.
Halktan olan boykot küçük esnafın zararıdır. Para kazanmasın isteniyor ise ülkeye girmemelidir
O daha iyi olur. Lakin uzun vadede. Onun da olacağını düşünüyorum yani
Sol taraftan bi' sey almiyorum.
Sadece kardeslerim arada bi' dondurma ve soguk cayda diretiyor..
Arkadaşlar bizi boykot edecekseniz facebook , whatsapp , viber ve google de kullanmayın. bilgisayarları da çöpe atın , intel Israil malıdır. Selametle
Hı bilgisayarları da çöpe atalım gelişmeyen dar bir toplum olalım. Elimizde boykot edebileceklerimizi edelim de onlar kalsın
İyi de internetsiz nasıl olacak? Şahsen bir sürü uluslarası makale tek tuşla elinin altındayken zor..
Elimden geldiğince boykot etmeye çalışırım bende :)
İnternet haricini yapabilirim. Ama internet konusunda söz veremm. Yapamm çünkü
Sen boykot etsen ne olur aa cola cola alalim dokelim israf edelim cola cola iflas eder mantigi yok ben cola satmam pepsi satarim vs sunu bil ulkene satan adam o cola colanin parasini senden aliyor ister ic ister icme ulkene o mallari sokma o zaman boykot et ama kimseye satmayacaksin !
Talep azaldıkça zaten ülkeye ithalatı da durur
Bu Malları Boykot Ediyorsunuz da? Bu Malların Ülkeye Sokanları Neden Etmiyorsunuz?
Kusura bakmayın ama biz ne kadar boykot edersek onlar okadar çok ürün satıyor trajları yükseliyor bu iş boykotla olacak şey değil devlet ülke sınırlarına sokmaması gerekir ki buda mümkün görünmüyor...
Eig seçilmiş
çünkü o son kalan cola yı almazsak dünya barış ve mutluluk getirebiliriz.
Boykot etmiyorum ! ozaman bizim ülkemizdede adam akıllı şeyler çıkartsınlar bizde onları tüketelim. ya da satmasınlar kardeşim. Ondan sonra millet yer içer bir savaş kıyamet oldumu yahudi mallarını boykot ediyoruuuuzz almayııın derler.
Küçük esnaf talebe göre satış yapmaya başlar kimse kullanmazsa.. Ayrıc her şeyi devletten beklememek lazım
Sen ben bunu düşünen tek biz değiliz. Yapan bir sürü kişi var. Sadece nasılsa bir şey olmaz diyerek yapmamak sonucu kabullenmek pes etmek değil de nedir?
Talep azaldıkça onun da olacağını düşünüyorum
İnşallah hayırlısı diyelim ama biraz dikkat etsek bizde işte? :/
bunları boykot edersen yiyecek içecek bişey kalmaz. hükümet kendi vatandaşına üretim hakkı tanısın bü ürünleri almasın anca o zman
Boykot ettiğin zaman ülkenin ve küçük esnafın kaybettiğini bilen yok galiba.
Onlarda talebe göre satış yaparlar. Git gide kimse almamaya başlarsa
Küba ve Kuzey Kore'de yasak mesela. Bizde de yasak olsun. Boykottan ziyade sağlık için yeni nesil hep obezite.
Olsun. Keşke olsa..
Çok zor ne yazık ki
evinde ya da seni bunları alırken görürsem kafanı gözünü dağtırım bak :)
Tamam :D
Bütün dünya israil'e çalışıyor zaten bunu nasıl boykot edebilirsin ki?
Hamd Olsun ediyorum. Bazen fire veriyo ama ediyorum.
İsrail le alıp veremediğiniz ne insan gibi yaşasanıza mk dünyasında
dindar dediğiniz şirketler bunlarla ortaklık kuruyor, sonra bize boykot edin diyorlar
ben boykot ediyorum diye koca israil battı zaten. biz yahudilerin kılı olamayız kılı. adamlar çöle teknolojinin kralını kurdular neymiş efendim boykot etcekmişiz heyhat
Seçimde de aynı mantık. Şuna oy atsak yaramaz biz neyiz ki.. Ama olan oluyormuş demek ki.. Keşke herkes bir farkına varsa bunun
Sizin neye oy attığınız değil ülkenin genelinden bahsettim. Yanlış düşünceden bahsettim. Bir oy da bir oydur. Bir kişinin boykotu da bir boykottur
hiç de boykot edemem tam bir sacmalık siz boykot edince kurtulacaklar
ben yabancı malların hepsini boykot ediyorum
niye boykot edicem ki? :d
Araştır bir kız :D
Evet, deterjan yerine Arap sabunu ve sirke ;)
Kahrolsun yahudiler kahrolsun israil
Yahidlerle bir alıp veremediğim yok :p
boykot etmem için bir neden yok
Bagımlısı olmuşum nasıl içmicem
İnan kola içmeyeli o kadar çok oldu ki
elimden geldiği kadar evet edyrm
boykot etmiyorum adamların malları çok güzel
güzelse olur
elden geldiğince yerli malı kulanıyorum
Her yerde varlar ne kadar edebiliriz ki?
çatır çatır yiyip içioz
saçmalık... bir işe yaradıığı yok
eet artık bar rafaeli ye bakmıyorum ben
Boykot etmiyorum.
Bu yahudi ve israil düşmanlığı niye?
Bir internette azcık araştırsanız?
Hayır.
Hayır
Hayır sayılmaz
hayır etmiyorum
katılıyorum
Yooo niye boykot edilsin ki.. BM karari mi var
Karar yok
neyime?
Nasıl yani?
Etmiyorum. Sacmalik.
Bak misal seçimler. Seçimlerde de bir oy neyi değiştirir ki derdik. Ama değişti şu an sistem alt üst oldu
Alakasi yok. Onun mallarini ulkeye sokanlari boykot et cok istiyosan.
Şu an onları boykot etsem elime bir şey geçer mi? Ama yahudi mallarından biraz biraz eksiltsek ne güzel
Sacma bir dusuncedesin. Bos isler bunlar. Israil mali dediginiz hic bisey israil mali degil. Cocacola diye tutturmussunuz filistinde cocacola fabrikalari var. Cahilsiniz
Kola zaten tüketmiyorum. Ve bize internette sunulan listeler kadar bilgim. Nasıl ki sen fabrikaların olduğunu internetten ôğreniyorsan. Herkesin bilgisi o kadar yani
O zaman iyice arastirip cahillerin oyununa gelmiceksin canim. Inan israilin umrunda degiliz. Bo kolasini icmemisiz cok mu umurlarinda. Gercekten o resimlerdeki mallarin %90ı israile ait degil.
İyice araştırdım zaten
Haha guldurdun ya gercekten. Ille onlarin yahudi mali olduguna inanmak istiyosun bu ne kin gülüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar