Lütfen eleştiri yapıp kötü laflar etmeyin gerçekten durum bu iki üç kişiden hoşlanıyorum bir kişiye aşığım birkaç tanede aklımda olan insan var çok üzüldüm yıprandım sanırım bu sebeple bu haldeyim ne yapayım bu duygulardan sıyrılmak için yeni bir ilişki harici önerileriniz nelerdir?
Cevabın nedir?
+1 yılseni yargılamicam okurkende aklımdan kötü bişe geçmedi sana bi sır verimmi çok güçlü olmalısın hislerini kontrol edebilmen için güçlü olmalısın hayatı düşün yaşananları bak örneğim biraz ayıp kaçabilir ama yanlış anlama sakın bu duruma yakın gibi
insan etkilendiği bi film izlese etkilenmeye başlasa o an insan asan kesen film girse araya bütün şevki kaçar demek istediğim onları düşündüğünde yani sevgi olarak hemen başka şeyler düşünmeye çalış olumsuz onlar hakkında olumsuz şeyler düşünmeye çalış ve senin için hangisi doğruysa ona yönel .10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTakımına transfer mi yapacaksında seçim yapmakta zorlanıyorsun..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenmde öyle ya 3 kişi var şuan bende birini seviyorum eski sevgilimi. ama deiğerleri de bana iyi geliyo sevgili değiliz sadece
00 Yorumla
+1 yılhepsinin hoşlandığın yönlerini yaz hangisininki daha fazlaysa hedefe kilitlen. Kolay gelsin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece aşık olduğum kişi...Oda başkasıyla
- +1 yıl
elinde bir suru secenek var ama
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
erkek için sorun yok.biz osmanlı torunuyuz.hepiciğini nikahlayıverirsin olur biter.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhepsinii çıkar listedenn biraz yalnız kall ;) yoksa senin gidişat kötüü
02 Yorumla
Soran+1 yılSorma
- +1 yıl
biraz kafa dinle senn
+1 yıl:d sen tek eşlilikten yana değilsin burdan çıkabılecek sonuc bu hepsıyle cık takıl gonlunun dıledıgınce yaşa :D
00 Yorumla
+1 yılasik oldun ksiye neden gitmiyorsun?
012 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü o başkasıyla beraber
- +1 yıl
baya karisik senin is, ee ilgisini cek birseyler yap, sana karsi bos mu yani?
Soran+1 yılO kızın mutsuzluğuna neden sebep olayım beni sevseydi onunla olmazdı heralde
- +1 yıl
bazen insanlar bunu yapiyo, eskiden sen ona ne yaptigina bagli bisey
Soran+1 yılO kız benden önce hayatında olan biriymiş yaptığı bencillikti bence
- +1 yıl
kizi taniyormusun, ve onemli olan sen o gence karsi ne hisediyorsun, ve de onu severken baskasindan ansil hozlaniyorsun oda cok deyisik bir dusunce
Soran+1 yıl3 yıl oldu tanımıyorum kızı
- +1 yıl
bu kotu iste, ama iyi tarafi ne mal oldugunu bilirsin, saglam karakterliyse brak, ama mal sa acima derim hak etmistir
Soran+1 yılHayır hiçkimsenin arasına giremem ben böyle biri değilim
- +1 yıl
helal olsun, boyle devam et hic bozulma :)
Soran+1 yılDalga geçtin sanırım
- +1 yıl
yok estafurla, ben simdiyakadar hep i*nelik gordumde, boyle birsey gorunce sasirdim sadece, akikaten helal olsun
Diğer konusunda 8,9b cevap paylaştı. aşık olduğunu ayıran özellik ne ?
05 Yorumla
Soran+1 yılBana en temiz niyetle yaklaşan oydu diğerleri hep cinsellik istiyordu
Soran+1 yılHayır sevgilimdi iki ay çıkmıştık üç sene oldu biteli o başkasını seviyormuş meğerse 2 senedir hiç görüşmedim ama hala içimde
Soran+1 yılYok hiçbir beklentim yok
Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. kafan karışık hiçbirine aşık değilsin...
00 Yorumla
+1 yılgerçek aşkı bulman lazım. ozaman kurtulursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçek aşkı haketmiyorum bence
Diğer konusunda 559 cevap paylaştı. mola al biraz
00 Yorumla
+1 yılSenin ki aşk değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe peki?
- +1 yıl
Hoşlanma olur.Oyalanma olur.Hobi olur ama eminim aşk değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhepsini bir şekilde unut.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcehennemde yan *.m.k.d.g.m.nun f*hisesi !
0159 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ben birşey yapmıyorum ki sadece içimde olan birşey bu görüşmüyorum ki onlarla
Cevap sahibi+1 yıls*ktir git!
Soran+1 yılKüfretme
Cevap sahibi+1 yılSevis benle :)
Soran+1 yılNe alaka?
Cevap sahibi+1 yılhalıda seviselim yatakta yeteri kadar sert olmuyor!
ok bebi?
hmm?
hadi
Soran+1 yılBunuda yaptım sanal olarak yalan değil
Cevap sahibi+1 yılbirbirimiz için yaratılmışız : /
aynen
öyle
tanrı biliyor
biribirimiz
için
...
Soran+1 yılYok daha neler bana küfreden adama yolda dönüp bakmam
Cevap sahibi+1 yılözürdilerim yanlış konuya yazmışım ablama sinirlenmiştim birde,söyle hangi şehirdensin bebek?
Soran+1 yılYalanına inandım yani işine bak
Cevap sahibi+1 yılsus gözüne balgam atarım oros*u!
Soran+1 yılIğrençsin ya
Cevap sahibi+1 yılSana birbirimiz için yaratılmışız diye anırım duruyorum burada inek gibi bi saattir.
İğrenciz
biliyorsun : )
Soran+1 yılBen küfür sevmem!
Cevap sahibi+1 yılöğretirim!
Soran+1 yılSağol öğrenmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum ve hamlemi yapıyorum , artık sana hakaret etmiyeceğim seviyeli bir ilişkimiz olacak !
Soran+1 yılIlişki mi?bence seni böyle kabul eden birini bul rahat rahat küfret
Cevap sahibi+1 yılyok ben gerçek hayatta bayanlara aslaaaaaaaa küfretmem benim kişiliğim bu değil beni yanlış anlama ./
Soran+1 yılSanaldayım diye küfürü hakettim yani öyle mi?
Cevap sahibi+1 yılyazdığım gibi ablama sinirlenmiştim kız çayıma şeker yerine tuz koymuş! ama ben istemiyorum üç kişiden hoslanmanı ne yapim ./
Soran+1 yılYanlışlıkla yapmış olamaz mı?olabilir çünkü bende hayranı olduğum bir radyocuya kahve yaptım kavanozlar aynıydı ve kahve tuzlu çıktı
Cevap sahibi+1 yılyok kendisi güzel ama haset bir kız aramızda hep böyle piçlikler yapıyoruz,seninki yanlışlıkla olmuş bu bilerek yapıyor. radyocunun tepkisi ne oldu kusturdun adamı dimi haha
Soran+1 yılŞaka yaptığımı sanmış deli miyim sanki 8 seneden sonra öyle birşey yapayım
Cevap sahibi+1 yıl8 seneden? ne işin var o radyocuların yanında senin kız?
Soran+1 yılEvet ortaokuldan beri dinliyordum adamın hastasıyım radyo pikniği vardı orada fırsat oldu
Soran+1 yılRadyocularla işim yok sadece birine hastayım<3
Cevap sahibi+1 yılo halde onu bırakıcaksın artık unut onu öldü o
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılartık ben varım,senin odanın sessiz ve yüzsüz hayaletiyim bebik
Soran+1 yılYaş kaç senin?
Cevap sahibi+1 yıl22 yaşımdayım on yaşımdan beri bir peluş ayıcığım var her gün saat tam 00.00 da ona sarılıp su yatağımda uykuya dalarım sen?
rüyalarımda çamurludur
Soran+1 yılBenim ayıcığım falan yok:)radyo dinlediğim için 3ten önce yatmam:-)
Cevap sahibi+1 yılah o radyo yokmu o radyo ne şanslı birşey böyle kendini sana dinletebiliyor gece yarılarına kadar...kıskançdım
Soran+1 yılKıskanç erkekler hoşuma giderdi:)
Cevap sahibi+1 yılbenimde sen hoşuma gidiyorsun be.gülde güzelliğini görelim ama o gözler başka taraflara kaymaya başlarsa alırım o gözleri senden ve sonsuza kadar kendime saklarım ./
Soran+1 yılBu nasıl bir tehdit ooouuuuuv:)
Cevap sahibi+1 yılsen beni seviyorsun ama ben seni daha fazla seviyorum,bazen aptallaşıyorum
Soran+1 yılBen biraz şıp sevdiyim uymaz sana:)
Soran+1 yılSevdiğim olacaktı bu hatayı ben yaptım t9 nasıl göz yumdu anlamadım:-)
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum ama bu dünyada benden bir tane daha bulamazsın bunuda biliyorum ve gözleri hatırla kız,onlar benim!
Soran+1 yılRenklide değil yahu ne bu heves:)
Cevap sahibi+1 yılaynen ne bu heves... uff bıraktım al senin olsunlar git... :)
Soran+1 yılSağol tipsiz:)
Cevap sahibi+1 yılo kadar küfürden sonra hakaret olarak sadece soğuk bir 'tipsiz' aldım. kaslıyım yakısıklıyım zekiyim laf ebesiyim rahat sıçarım. hayat ne ilginç
Soran+1 yılBenim için topuklu ayakkabı giyer koşar mıydın?:)
Cevap sahibi+1 yılbu isteğine karşı seni boşardım
Soran+1 yılCiddi mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet sana yüzük bile almam,sana gül dalından dikenli bir yüzük yaparım.
Soran+1 yılAdam uçtu resmen ya ben öyle koşamam hahaha:))
Soran+1 yılAşk olsun
Soran+1 yılOysaki ben senin parmaklarına kıyamazdım diken batar diye hiç bağlamazdım birşey ne olacak sanki:)yüzük yok=bekar:-D
Cevap sahibi+1 yılkonuşmayı daha fazla her sap kişisine görünür olan bu bölümden devam ettiremiyeceğim benimde bir gururum var.
Soran+1 yılHimm anladım iyi günler
Soran+1 yılBana küfreden biriyle bu kadar ne konuştum ki zaten benim saflığım!
Soran+1 yılÇok sinir oldum sana yaaaa!
Soran+1 yılAç şu profilini
Soran+1 yılKonuş sen konuş onunla bununla bende saf saf beklerim!yazma yürü git
Cevap sahibi+1 yılkimseyle konuşmuyorum. geç oldu az sonra çıkmam lazım arkadaşım çağırdı giyiniyorum
Cevap sahibi+1 yılbeş dakika içinde tekrar gizli yapıcağım
Soran+1 yılGüle güle!
Cevap sahibi+1 yıltabi bu süreyi indirgeyebiliriz senin için :)
Soran+1 yılEklemiyorum kapat konuşma bitti by!
Cevap sahibi+1 yılya tamam s*ktirgit sende sıktın a.k.
Soran+1 yılBusun işte evet senin gibi küfreden yok haklısın!yürü git kendini düşürme daha fazla
Soran+1 yılGelince yaz
Cevap sahibi+1 yılAğzına yumruk atar saçını kavrayıp yüzünü cama yapıştırır ve seni öyle s*kerim. orosp*!
Cevap sahibi+1 yılne kadarda samimiyiz dimi?
Soran+1 yılYine başladın küfüre?
Cevap sahibi+1 yılsigaram bitti asabileştim ./
Soran+1 yılSigara içen erkek iticidir
Cevap sahibi+1 yılöyle olsun.
Soran+1 yılSanırım karşılıksız bir aşk yaşıyorsun tüm sinirin buna
Cevap sahibi+1 yıldaha çok karşılıksız taşşak geçmeyi tercih ediriyorum
Soran+1 yılBu saygısızlığı haketmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama
Soran+1 yılSenin o türlü ilişkilerin böyle mi?küfürlü sert yani
Cevap sahibi+1 yıldeğişir ruh durumuma göre
Soran+1 yılHimm ruh halin biraz karmaşık çabuk sinirlenebiliyorsun
Soran+1 yılAnlaşılan burada sohbet etmek seni rahatsız ediyor bende bekledikçe sıkılıyorum:)sohbet için sağol iyi günler:))
Soran+1 yılSağol ya insanları umursamadığını güzel belli ediyorsun
Cevap sahibi+1 yılsigara almaya çıkmıstım yamurda yürümek için birazda başka işler açıldı başıma,sanalımı tercih edeyim gerçeğimi?
Soran+1 yılGerçeği sohbet için sağol ne kadar tuhaf olsada rahatsız ettim kusura bakma iyi günler
Soran+1 yılÇok fena takıldım sana
Cevap sahibi+1 yılneden
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılbenden hoşlandın
Soran+1 yılMalesef çok sık olur bu:((
Cevap sahibi+1 yılkişiliğin oturmamış
Soran+1 yılSağol ya
Cevap sahibi+1 yılne istediğini bilmiyorsun
Soran+1 yılBirşey istemiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılyaşamak için bir amacın olmalı
Soran+1 yılVar annem
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç çalışıyormusun
Soran+1 yıl20 okumaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılbana yalan yazıyorsun
Soran+1 yılYok valla
Cevap sahibi+1 yılyalancılar iğrenç insanlardır
Soran+1 yılYemin ederim doğru söylüyorum neden böyle düşünüyorsun?:(
Cevap sahibi+1 yılsadece sevmediğimi belirttim
Soran+1 yılNe alaka ne için?yalancı buluyorsan valla yazmam sanki ne dedim
Cevap sahibi+1 yılyazma.
Soran+1 yılNeden yalan söylediğimi düşündün bunu bilmeye hakkım var
Cevap sahibi+1 yılsenin hakkın ben senin hakkının ne olmasını belirliyorsam odur
Soran+1 yılPeki söyler misin?
Cevap sahibi+1 yılsenle alakalı değil
güven sorunum var
Soran+1 yılPeki canın sağolsun
Cevap sahibi+1 yılbana vücudundan bahset,fiziğin
Soran+1 yılÇok ahım şahım birşey değilim çok mu önemli?
Cevap sahibi+1 yılsöyle lan işte,korkma üzerine masturbasyon çekecek kadar sapık değilim
Soran+1 yılBeğenmem ben kendimi sen okuyor muydun?
Cevap sahibi+1 yılbenim soruma ayrıntılı bir cevap gelmedikçe senin sorularına cevap vermem
Soran+1 yılBoyum 1.67 kilomu söylemeyeyim ısrar etme lütfen
Soran+1 yılZayıf değilim
Cevap sahibi+1 yılo kadar konuştuk o kadar hakaretin üzerinden geçtik ve bana güvenmiyormusun? söyle,saç baş yüz kalça bel oğranları
yaz
Soran+1 yılBunlar değişebilecek şeyler ya ne önemi var ki
Cevap sahibi+1 yılnasıl değişebilecek şeyler anlayamadım
Soran+1 yılKendimi beğenmiyorum tamam mı!Çünkü fazla kilom var 10 kilo kadar esmerim bu sebeple hiç beğenmem kendimi!
Cevap sahibi+1 yılben fit severim göbekte yağ olmayacak bir kez
Soran+1 yılSaç şekil verilip istediğin renge boyanabilecek birşey fazla kiloyu spor yaparak verirsin deforme olan yerleri estetik yaptırabilirsin bunları es geç yani
Soran+1 yılÜzgünüm bende bir bel var ki hiç sorma
Cevap sahibi+1 yılkadında en önem verdiğim şey kalçalarının belinden vay be dedirtecek kadar geniş olması.
aşkımız başlamadan bitiyor
Soran+1 yılEvet sorularıma birde boyunu ekledim?
Soran+1 yılTek suç belim yani helal valla:)
Cevap sahibi+1 yılokuyorum 1.81
Soran+1 yılHimm iyimiş Allah nazardan saklasın:)eee ben gideyim bari sohbet için sağol birdaha yazmam söz:)umarım hayalindeki tipte birini bulup mutlu olursun=)Aeol
Cevap sahibi+1 yılbeni yanlış anlamışsın,büyük kalça ve fit sevmem öyle olsan dahi birlikte olacağımız anlamına gelmiyordu.
Soran+1 yılBence ne yazdığını bilmiyorsun
Cevap sahibi+1 yılsende ne istediğini
Soran+1 yılGözüm çok yükseklerde değil ama beni beğenmeyecek birini umut edecek kadarda hayalperest değilim
Soran+1 yılDün o kadar bekledim seni bugünse karşılaştığım ilk cevap yine tuhaftı boşa kürek çekiyorum
Cevap sahibi+1 yılbelkide bir gün fazla yağmur yağar ve o gün suya vurduğun gün olur.
Soran+1 yılHiçbirşey anlamadım
Cevap sahibi+1 yılAyrılalım artık .
Soran+1 yılHelal valla birşey demiyorum Allah gönlüne göre versin
Cevap sahibi+1 yılbir daha yazmayacaksın anlaşıldımı?
Soran+1 yılÇirkinleşmene gerek yok gururumu kırdın beni ağlattın yazmam üzülme
Soran+1 yılKonunun geldiği yere bak tam bir saçmalık dediğin herşeyi sineye çektim birde beni beğenmedin birine zorla yapışmak mı?o benim işim değil gerçekten değil yolun açık olsun
Cevap sahibi+1 yılNe bekliyorsun,göbek çıkmış 20 santim ileriye popo desen yayılmış selülitlerden geçinmiyor göğüs desen sarkık.Asıl sen beni ağlattın!
Soran+1 yılIster inan ister inanma Allah şahit bu durumuma git kendine manken bul estetik harikası falan sen ona küfret o sana etsin mutlu olun
Soran+1 yılAynen öyleyim ve umrumda değil kendimi birine beğendirmek gibi bir çabam yok çok güzelim dedim mi?öyle bir iddaa olmadı...Hakkını helal et o kadar vaktini aldım ama konuşulmayınca bilinemiyor işte bir umut
Soran+1 yılCevap vermiyorsun yine helallik isteyip susuyorum tamamen iyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılrahatladın mı!
Soran+1 yılYa ben ne dedim ki neden böyle konuşuyorsun:'(
Soran+1 yılBeni görmeden sahiplendin kıskandın bugünse olay tamamen farklılaştı ne yapabilirim şuan istediğin gibi olamam ya
Cevap sahibi+1 yılsenle her konuşana vereceksin,bizim nasıl bir ilişkimiz olabilir? seni beğeniyorum deseydim nolacaktı... iyi bir vucudun var yada ben dışa önem vermem deseydim
Soran+1 yılBu ne demek ya beni böyle mi anladın?Böyle biri olsam neden hala seninle konuşayım sitede başka erkek mi yok?
Cevap sahibi+1 yılbenim ne s*kim farklılığım var senin için diğer erkeklerden?
haklısın farkım yok
Soran+1 yılHa ben öyle biri olup istediğin fizikte olsaydım kabul edecektin demek vay be buda güzelmiş onlardan hiçbir farkın yok artık gerçekten gönülden diyorum ki inşallah dediğin gibi birini bulursun yoksa benim gibi biriyle takılıp o tiplere bakman inanılmaz kötü olur
Soran+1 yılHakkını helal eder misin?
Cevap sahibi+1 yılnereden cıkardın bu yorumu
diğer erkekler bu kadar seçici ve dürüst olmazlar,seni kullanmaya başlamışlardı bile.başkalarının ne düşündüğü s*kimdemi sanıyorsun bunumu çıkardın anca hakkımda
Soran+1 yılYanlış anlamışım özür dilerim?
Soran+1 yılBence birbirimizi nasıl anladığımızın önemi yok artık helal et hakkını konu kapansın
Cevap sahibi+1 yılo göbeği yok et bende o zaman hakkımı helal edeceğim,yok o yağlar duruyor? o halde hiç etmem
Soran+1 yılBeğenilmeye ihtiyacım yok benim vücudumu boşver
Cevap sahibi+1 yıltamam olan oldu,helalik saçmalığını duymamış gib yapacağım.iyi akşamlar bebik
Soran+1 yılO kadar konuştuk hakkın geçti saçmalık değil sanada iyi akşamlar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam