Çok özellikli birşey olmasını istemiyorum uygun fiyatlı ama verilen paraya değecek bir buzdolabı almak istiyorum. Hotpoint nasıldır? Hotpoint buzdolabı yorumlarınız nedir? Hotpoint buzdolabıHotpoint buzdolabı nasıl?
Hotpoint, aslında şirket birleşmesiyle Hotpoint Ariston oldu. Özellikle beyaz eşyada bu isimle ürünlerini sunuyor. Hotpoint, ABD'de kurulan bir elektronik ev aletleri markası. İndesit, 2007 yılı başlarında Hotpoint'i satın alarak kendi Ariston Thermo markası ile birleştirdi. Böylelikle evlerimizde kullandığımız marka ortaya çıktı. Biri ABD'nin çok satan markası, diğer Avrupa'nın... Eee iki markanın birleşmesiyle çok kaliteli ev aletleri evimize girer oldu. Gelelin senin Hotpoint buzdolabı nasıl? soruna.
Hotpoint buzdolabı
Hotpoint Ariston ülkemizde çok bilinir bir marka değil ama dediğim gibi dünyaca bilinen bir marka. Bu yüzden marka adına güvenerek alabilirsiniz gönül rahatlığıyla. İnternette araştırma yapınca da Hotpoint buzdolabı yorumları genel olarak iyi. İstersen ben sana birkaç model önerisi yapayım, senin de kafanda bir şeyler oluşur.
Hotpoint-Ariston ENXTM 19312 FL
Hotpoint-Ariston Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı
Görseldeki model, klasik beyaz, 2 kapalı, buzluk kısmı üst kısımda bulunan bir buzdolabı. 456 litre olan buzdolabı, A++ enerji sınıfında, No-Frost ve 70 santim genişlik, 190,5 santim yükseklik, 72,5 santim derinliğe sahip. 2020 yılı itibariyle 4800 TL bir fiyatı var.
Hotpoint-Ariston NMTZH 822 F T
Hotpoint Ariston NoFrost Çift Kapı Inox
Bir de Inox bir model önereyim sana. :) Son zamanlarda Inox modeller çok moda. Her ne kadar el izinden vs şikayet edilse de bence çok güzeller. 526 litre toplam hacme sahip görseldeki model, 116 litre buzluğa sahip. A+ enerji sınıfı, No-Frost, 79 santim genişlik, 175,6 yükseklik, 73,5 santim derinliğe sahip. 2020 yılı itibariyle 5850 TL fiyatı var.
Biri beyaz, diğeri Inox iki model önerdim sana. Umarım ihtiyacına karşılık verebilmişimdir. Fırın da ihtiyacın varsa burada en iyi fırın önerileri bulunuyor. Mutfağını kuracaksan buradaki öneriler çok faydalı olacaktır.
pişman olucak bir şey yapma derim ama tabi birazda teknoloji ürünleri artık şans işi bugün aldığın 5 dakika sonrada arıza yapabiliyor kampanya olayına gelincede istediğin boyuta soğutma kapasitesine ve harcadığı enerjiye bağlı eğer beklentileri karşılarsa kendiniz içinde uygun görürseniz olabilir
En İyi Cevaplar