İnternette şöyle bir pc gördüm ve özellikleri çok hoşuma gitti ama marka olarak nasıldır Hp bilmiyorum. Isınma sorunu var mı, yavaş mıdır hızlı mıdır, ömrü ne kadardır bilmiyorum. Sizce bu marka nasıl?
Bendeki ise görseldekinden tek farkı sadece Ram'in 16gb olması. (Bir de ekran kartı 6gb)
Bir yıldır kullanıyorum ve gayet memnunum. Geçen sene 27bin TL'ye almıştım. Oyun için alacaksan benim tavsiyem RAM 16gb olan varsa az daha para verip onu alman. Çünkü win11 zaten en az 6gb yiyior. Şimdiki oyunlar ise min imum 8gb ram yer.
ŞAhsen geçen sene 1 ay araştırdıktan sonra aldım bu bilgisayarı. Normalde HP almazdım kolay kolay. Çünkü geçmişte ısınma sorunu çoktu HP bilgisayarların. Sonra bu modelleri üretmeye başladılar. Zarif ve sade tasarımı da hoşuma gitmişti. Derken biraz araştırayım dedim. Çünkü bana herşeyi yapabileceğim bir bilgisayar lazımdı. Aynı anda iş yapabileceğim, oyunu açık tutabileceğim ve hatta müzikte dinleyebileceğim veya film izleyebileceğim. 1ay araştırdıktan sonra buna karar verdim ve şükür aldım. Şöyle bir şey var ortam çok sıcak bir ortamsa bilgisayarda ona orantılı olarak ısınabiliyor. Ama serin bir ortamda ısınmıyor kolay kolay.
HP Omen var şahsen onun hakkında yeterli veri bulamadığım için ve gereksiz pahalı olduğu için o dönemde almadım, Victus aldım. Ama şöyle bir şey var HP eskiden oyun amaçlı bilgisayar pek üretmiyordu. Son belki 4-5 senedir oyun bilgisayarları pazarına yöneldi. Ama Victus'la gerçekten çok iyi yol katetti. Sadece HP olanları ise ofis çalışmaları ve sıradan rutin işler için. Yoksa Victus gibi oyun amaçlı değildir.
En İyi Cevaplar