Diğer hocaları çok sevmem ama nihat hatipoğlunu çok seviyorum samimi geliyor. Peltekliği falan çok tatlı :D evleneceğim adamında karakteri böyle olsun inş amin :D
Cevabın nedir?
Kimi kadın sanatçılar nerdeyse anadan doğma klip çeker kaset satar, aynı şekilde katalog çekimi yapar dünyanın parasını götürür. Futbolcular eşlerine sırf gösteriş için dünyanın parasını verip en lüks arabayı alır. Bazı şovmenler 1 milyon $ galeriye para verip istediği zaman sırf gösteriş için istediği arabayı galeriden alıp kullanır canı sıkılır değiştirir. Bir çok sanatçı uyuşturucu ticareti yapar, servetlerine servet katar kimse tek kelime söz etmez. Nedense yurdum insanı bunları görmezden gelir.
Ne zaman ki bir din görevlisi para kazanır hemen göze batar. Otellerinin olması kötü bir şey mi? İnsanlara istihdam sağlamış oluyor. Onun sayesinde bir çok insan evine ekmek götürüyor. Fazla söze gerek yok. Sadece insanlar hakkında şeffaf ve objektif olmalıyız. Bardağın dolu tarafından bakmayı da öğrenmemiz gerekir. Bu sözler muhalefet olmak için değil şahsi görüşümdür. İsteyen katılır isteyen katılmaz.
Son olarak anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az...52 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak söylemek istediklerimi açıkladın, teşekkürler..
En İyi Cevaplar
+1 yılMillet aldığı paraya göre adamı seviyor ya da sevmiyor. Banane kazandığı paradan.
Bazılarının eline bu fırsat geçse, paranın anasını siler, temizler, titizdir :)
Bana parası değil anlattıkları lazım.
Beğeniyorum kendisini ve anlattıklarını.52 Yorumla
Soran+1 yılUzanamadığı ciğere mundar der hesabı bunların ki. Adam yinede yardımlarını yapıyor acaba zengin olsa hangisinin aklına yardım etmek okul yaptırmak gelir. O kadar abartı rakamlar aldığını da sanmıyorum. Kolay iş yapmıyor sonuçta kaç yaşına gelmiş adam yıllardır bu işi yapıyor emeğinin karşılığıdır aldığı para da.
- +1 yıl
Kesinlikle sana katılıyorum..
Teşekkürler.
Hakkında hayırlı olan gönlüne razi olsun :) :) bende çok seviyorum o adamı
40 Yorumla
Aynen dierlerini bende sevmem ama bu adam iyi biri cidden
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
59Cevap
- Diğer konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılGıybetçiler doluşmuş yine. Sanki parayı elden verilirken görmüşler. Sonra da biz gerçek müslümanız tavrına bürünüp adama saldırıyorlar. :D Gıybet 7 büyük günahtan birisidir arkadaşlar, aklınızda bulunsun da... Hepsi bir kenara, milyonlar kazanan maymunlar ekranlarda boy boy çıkarken böylesine güzel bir hizmet veren bir adamın da HAKKIDIR zaten. Şu sefil hayatınızda tek bir insana veya hayvana bile katkınız olmamış, işiniz gücünüz kıskançlık. Çünkü o para sizde olsa karınızı da aldatırsınız, züppe züppe yerlere gider, pahalı giyinir, spor arabalara da binersiniz. Varoş kabızlığı sizinki biraz. Zihinsel varoşluk da cabası. Hem şu hayatta hiçbir şey yapmayın, hem de böyle kazananları kıskanın sizde yok diye. Yok öyle dava.
Cevaba gelince oğlu da ona çok benziyor. İkizi gibi yemin ederim :D Onunla evlen bari. Hahah26 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söyledin ağzına sağlık. Oğlu da olabilir ama onun peşinde çok kız vardır ya :D
- +1 yıl
"Hocam oğlunuzun peşinden koşsam günah mı?"
"Tabi ki günah manyak mısın?"
Soran+1 yılAhahahahs 😄
- +1 yıl
"Vvve ağlıyorrdu! Oğlunu istiyorum, oğlunu istiyorum diyorrrdu! Bense olllmAAAZ diyordum. Bir ışık parlıyordu, bir ağlayış ortalığı yırtıyordu... (Gülümseyerek başını iki yana sallayış. Ses çok sakin.) Olmaaaz diyordum..."
Soran+1 yılYa ahahaha hayal ettim bir an of 😂
- +1 yıl
Bu müzikle onun sesinden oku
https://www.youtube.com/watch?v=5fAaI1LMhuI
+1 yılCok para aliyor diyorlar. Herseyin bir orani var... Adam programi yurutuyor, atv de cikiyor galiba, kac kati para kazaniyor atv. Almasin mi? Hakki degil mi? Hakki, hoca olunca hakki olmuyor mu? Onemli olan o parayla fakire yardim ediyor mu? Zekaat veriyor mu?
Severim, ogluda cok guzel anlatiyor.50 Yorumlasevmiyorum nedenleri 1 adam güzel konuşuyo ama din ticareti yapıyo 2 hep atv cıkıyor atv akpartinin kanalı ve bu adam onun destekcisi 3 dini kulanıp milynlar kazanan bir adam demekki dedimi yap yaptımı yapma gösteriyo oğluda aynı işi yapıyo diceksin kazandı parada gözünmü var hayır yok kazandı iyi harcasın ama din muhabbeti yapıpda o kadar cok para istemesi para gözün tak kendi oldunu gösterir yani kısace para icin din tücarlı yapıyo demektir görüşüm bu yargılayan olcaktır her soru sorulan şekilde yanıtlanır :)))
20 Yorumla
+1 yılSempatik bir din adamı. :D
https://i.hizliresim.com/Xv1JYj.jpg :D30 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Oglu var onla evlen :D aynısı zatne
işin espirisi bir yana tv hocalarını muftulerını vb sevmem ama
Hayalhanemden Mehmet yıldızı severim21 Yorumla
Soran+1 yılEvet Mehmet yıldız da çok iyi konuşuyor :)
Yurdum insanı. Ramazan'da görmeye alıştığımız kişi. Ne seviyorum ne sevmiyorum. :))
O değil her duyduğunuz habere de inanmayın Allah aşkına. Adamın aldığı parayı ondan iyi biliyorsunuz gerçekten...20 Yorumla
+1 yılevet sempatik birisi kendini sevdiriyor bir kere kendisini yakından görme fırsatım oldu
30 Yorumlabende çok severim kendisini bir bu hoca iki fatih çıtlak hoca üç de mustafa karataş hoca
25 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerdiği bilgilere değil de milletimiz aldığı parasına bakması ne kadar da tuhaf
30 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnlattiklari cok acayip sanki yaninda olmus olaylar. O gozunun icine bakti hafif gulumsedi gozleri dolmustu vs. Gibi sozler inandiriciligini kaybetmistir benm icin ayrica dini bbilgilerini paylasip birisinin duntanin parasini kazanmasida manidar.
20 Yorumla hatipoğlu para alıyor cübbeli ahmet hoca agır hasta olmasına ragmen hiç bir para ya da karsılık almadan sırf Allah rızası için İslama hizmet ediyor kitaplar yazıyor ve herderde sohbetler veiyor ehli sünneti tek basına savunuyor Allahın izni ile
10 Yorumla
+1 yılÇok iyi hikayeci ama anlattıkları benim bildiğim kadarıyla bid'at. Sanki oradaymış gibi, Hz. Muhammed'in aklından geçenlere kadar anlatması, bunları hikayeleştirmesi dinen sakıncalı diye biliyorum. Saatler süren program boyunca Kur'an-ı Kerim'den ayet okumaması ya da bir ayet okuması, onun dışında sürekli başka şeylerden bahsetmesi yüzünden benim için sunduğu içi boş bir eğlence programından fazlası değil.
12 Yorumla
Soran+1 yılDinen sakıncalı mı? İstediği dilde anlatabilir bunda bir sakınca yok. İstersen dışardan bakış açısıyla anlatır isterse yaşamış gibi. Yaşadığını orda olduğunu söylemedikçe sorun yok zaten böyle bişey soylemiyor ki samimi ve gerçekçi bir dille anlatması daha güzel.
- +1 yıl
Anlattıkları için kaynak yok, her hikayede olduğu gibi üzerine katarak anlatıyor. Hadislerle ilgili de aynı sıkıntı var. Hangisinin gerçek olup olmadığı meçhul. Sahih hadisler içinde bile Kur-an'la çelişen hadisler var. O yüzden Hz. Muhammed'in kendisinin ilk dönemler hadis yazımını bile yasakladığı biliniyor. Daha sonraları izin verilmişse de yine yalan yüzlerce hadis ortaya çıkmış. Bu bile sıkıntılı bir konuyken hikayelerin peşinden sürüklenmek, abartılı anlatımlar, katarak anlatımlar sakıncalı. Mesela Hz. Adem'le Hz. Havva'nın hikayesinde bir meyveden bahsedilip kovulmalarından bahsediyor Kur-an'da ama daha sonra bu hikayeler ve israiliyat yüzünden içine elma ve yılan dahil oluyor. Yani kısacası Kur-an'da yazmayan şeylerin eklenmesi, hikaye edilmesi, Kur-an yerine başka şeylerin anlatılması bid'at oluyor.
Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bizim millet b*k atıcak yer arıyor. Takma bu embesilleri
30 YorumlaYavşağın teki adam, kendisinden nefret ediyorum. Bana çok yapmacık geldiği gibi, din anlatarak para kazanmasını da doğru bulmuyorum. Varın siz benim adıma bildiğiniz bütün küfürleri edin zaata.
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılDini fazla yumuşatiyor gibi geliyor bana. Onun harici severim.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen sana katılıyorum çok doğru.
+1 yılmillete fukaralık eyidir baboşlar deyip bilmem kaç bin lira almadan dua etmeyen zatı muhterem hayır herşeyi geçtim her ramazan aynı şeyleri anlatıyorlar ne gerek var sanki ayetler hadisler her yıl değişiyor :D
20 YorumlaDiğer konusunda 768 cevap paylaştı. Hyr hiçç sevmem çunku adam sırf para için yaşıyor bu mesleği baksana oğlu bile kopyası tv ye çıkıp para kazanma peşinde onla ilgili çok şey duydum ve gözümden çok düştü
42 Yorumla
Soran+1 yılHer duyduğuna inanma. Para değil hayırlı bir iş yapıyorlar adam o kadar okumuş yıllarını vermiş mesleğini yapıyor ve çok yararlı şeyler anlatıyor. Günahlarını alma adamın yaptığı hayırlara gidiyor para.
- +1 yıl
Ben kotu bir şey soyluyor demiyorum ki adam sevabı parayla yapıyor Allah var müthiş anlatıyor dini ama parayla yapıyor bunu sonuçta. Ben batmanda oturuyorum bir gun buraya geldi ve organizasyonu düzenleyen bizim akrabalarımızdı adam gelmiş ve para konuşmuş amcam yarısını şimdi peşin yarısını da daha sonra hesabına aktaracaklarını söyledi adam kabul etmedi millet 2 saat boyunca onu bekledi peşin para vermediler diye sonra bir şekilde parayı bulup verince yeni çıktı sahneye. Daha anlatacağım çok anı var bu adam hakkında kulaktan dolma değil yani
Sevmeyenler para için hocalık yapıyo diyenler şerefsizssiniz oğlum o en azından para için hocalık yapıyo yapmıyoda ben lafın gelişi diyom ama size sözüm şudur siz para için şeyinizi yaptırıyorsunuz ona ne demeli ha?
00 YorumlaDiğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. www.ohadiyorumm.com/.../...C5%9F%C3%A7iTemsili.jpg
ramazanların adamı :D00 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşarılı bir din tüccari bu ay yine paranın altında kalacak sonra siz asgari ücretlilere şükredin diyecek oğluda aynı kendi gibi yavşağın :)))
21 Yorumla- +1 yıl
Sana verseler para almazmısın o zaman tv ler de hiç dini program yaplmasın imamlarda maaş almasın
Çok sevdiğim bir rapçinin sözü vardır bir dinci hocası rahat bir de oldum olası salaklar yani ne anlıyosun bilmiyorum ama günümüzde din üzerinden yüklü paralar kazanan insanlar var bu sömürgedir bu istismardır
20 YorumlaTv ye çıkıp ayni seyleri anlatıyor. Hangi kafayla sorduklarini anlamadigim sorulara cevap veriyor yaninda para kasiyor. Ki oyle boyle değil büyük para kaldiriyor. Ben din üzerinden böyle bir olayi doğru bulmuyorum.
35 Yorumla
Soran+1 yılBence gözünle görmediğin haberlere inanma günahlarını alma. Zengin olmak günah değil hak ettiğini alır yıllarca okumuş ama bunun yanında hayırlarını da yapıyor okul yaptırıyor. Adam sohbet ediyor yardım etmeye çalışıyor bedavamı yapacak bunu her şeyin karşılığı var.
Soran+1 yılOkuyup üfleyen adamla ne alaka? Adam prof bu işin ilmini okumuş o üfürükçü hocalarla bir tutman saçma. Yakından görüp tanımasam da yaptığı işleri biliyorum da konuşuyorum okullar yurtlar yapılmış yani ben gözümle gördüğümü soyluyorum sen bilmediğin ordan burdan duyduğunu soyluyorsun bu da günahını almak. Adam saatlerce sabah akşam canlı yayın yapıyor sana mı verecekler o parayı? Bedava mı yapsın her şeyin bir karşılığı ver o adamın işi de o insanlara bildiklerini anlatıyor sohbet yapıyor. İstemeyen izlemez zaten gelip senden para mı istiyor.
- +1 yıl
Öncelikler sen gözüyle görmüş olmuyorsun gözünle görmek canlı kanlı sahit olmaktır. O konuda benden farkin yok kandırma kendini. Ufurukcu hocalardan değil imamlardan bahsettim ben bir tutmak değil dinle fazla para kazanmaktan bahsettim. O parayi bana nden versinler oylr bir sey mi dedm? Ama o para hak değil. Madende calisam iscinin zor sartlar altonda çalışan kisiinin aylik maasi bin tl iken o parayi cumlelerle kazaniyor. Adaletsiz dagitim. Ve bir din profesöru olarak bu yaptığını hoş bulmuyorum.
+1 yılsevmem için bir sebep göster? her yıl ramazanda çıkıyor 1 milyona yakın ücret ile asgari ücretle geçinen insanlara nasihat veriyor ama bilmiyor ki nasihat karın doyurmuyor Nok-Ta
20 YorumlaDiğer konusunda 7,9b cevap paylaştı. Hayır. En büyük vatan hainlerinden. Her program için aldığı 30binliracıklar boğazından duracak. Bu adamın ölüm şeklini çok merak ediyorum. Milletçe izleyeceğiz.
44 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun o kadar aldığını? Ve yaptığı hayırları okulları biliyor musun? Bahane bulmayın din duşmanlığınıza :)
- +1 yıl
Anlıyamadığım okadar el arkası iş dönerken oraya çıkıp milleti bilgisizliğini cevaplamak reyting yaparak aldığı para milletçe izleniyor laf yok ama o işini sağlam yaptığı içinmi aldığı parada gözün var aç gözünü.
Soran+1 yılNerden biliyorsun kendi gözünle görmediysen uydurma burada kafir. :) adam anlının teriyle kazanıyor parayı sana mı vereceklerdi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılyılda bir ay çalışıp parayı gozünden de fursun diyon demi şu mübarek ay nihat hocaya daha bir mübarek :D
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo da baydı artık. kuran reklamı yapıyor. sanki az para kazanıyor.
40 Yorumlazani olmak istemem programlarını da izlemem vesselam :D
00 Yorumla
+1 yılÇok tontiş ya evime 15 dk lık mesafede oturuyo :D
16 Yorumla
Soran+1 yılKıskandım ya 😄
- +1 yıl
Okula giderken evinin önünden geçerdik ama adamı hala göremedik sadece bir kez dedem görmüş parkta oturup milletin sorularını cevaplarken :D
Soran+1 yılAhaha adam parkta bile soru cevaplıyor :D nerde oturuyo? 😄
- +1 yıl
Ankarada Etlikte :D
Soran+1 yılUzakmış, istanbuldayken görürüm ins 😄
- +1 yıl
İnşallah :D
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oğlunu seviyorum :Dasdf
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet oda tatlış ya aynı babası :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1- nihat hatipoğlu
1- mustafa karataş çok severim:)20 YorumlaOnu değilde yaptığı siyeri ve mimiklerini seviyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeverim diyen koyunlar, hüllooooğğğggglar gelmiş yine toplanmış... Adam allah deyip, insanlar aç deyip 600 bin tl götürüyor..
01 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlat olsa eldivenle sevilir ben onun neyini sevecem.
10 Yorumla - Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHani masallarda ak saçlı dede vardır ya her şeyi bilir falan onlara benzetiyorum ben :D
00 Yorumla Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Adam hakikaten bir hatip. Severim.
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben hiçbirini sevmiyorum. nedenini bilmiyorum pek de bana çok yapmacık geliyor. Haaa bir de şu var, kaç tane din alimi varsa 1 konu hakkında hepsi farklı konuşur hangisi doğru belli değil:)))
00 YorumlaAdamı seviyorum açıkcası, bana da samimi geliyor. Her şeyi yaşamış gibi anlatıyor, ama şöyle bir durum da var ki o kadar parayı ben alsam bırak yaşamış gibi anlatmayı zaman makinasını icat ederdim
12 Yorumla
Soran+1 yılO kadar bilgin olsa o kadar okusan prof olsan yıllarını versen alırdın parayı. O kadar para dediğin ne? Her gördüğünüz habere inanmayın adam parasını alıyorsa yardımını da yapıyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam askeri ücretle geçinmeyi öğretiyor Ramazanda 600 bin lira kazanıyor adam yandaş medyada programda falan işte
04 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar yalan yanlış iftira atıyorsun 600 bin liraymış. O adamın yaptığı hatırlarsan haberin var mı da konuşuyorsun? Emeğinin karşılığını tabiki alacak ama öyle fiyatlar yok karamalaya çalışmayın.
Soran+1 yılKaralamaya*
Cevap sahibi+1 yılne yaptı Allah aşkına -_-
- +1 yıl
birader adam 600 bin alıyorda kendine mi alıyor? ankarada yurt yaptı 200 kişilik bir yurt. adam alim yetiştirecek para falanda istemiyor 5 sene okusun ama ilim konusunda kendini geliştirsin diyor. sanki kendisi yiyor. nereden biliyorsun fakir insanlara yardım ediyor. şu ağzından dolayı sorguya çekilecen bilip bilmeden laflarına dikkat et!
Diğer konusunda 535 cevap paylaştı. 600 bin tl kazanip askeri ucretliye şukret diyen adami sevmiyorum dini parayla ogreteni sevmiyoruuum akpyi sevmiyoruum yandaşlarini sevmiyorum Allah hepsinin belasini versin
11 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun parayı alırken yanında mıydın gözünle gordun mu? Oturduğun yerden b*k atmayı iyi biliyorsun. Akp ne alaka? Bu adam her dine herkese saygılı, beynin yok fikrin var. Parayla din öğretmiyor sohbet ediyor bildiklerini anlatıyor adam prof doktor sana mı vereceklerdi parasını? Zengin olmak günah değil yardımını yapıyor mu yapıyor. Bedduan sana geri döner umarım
+1 yılhocaları dinlemiyorum. itici hepsi
40 YorumlaKalbinin guzelligi yuzune yansimis ben çok severim
30 YorumlaNeyini seveyim. Bu ülkeye ne faydası dokunmuş. Hangi yanlışı eleştirmiş. Keyfi yerinde.
00 Yorumla
+1 yılağlıyordu aç kalmıştı sevilmiyordu kaçak otel sahibi din tüccarı islamiyet parayla öğrenilmez öğretilmez
00 Yorumla
+1 yılbenimde hoşuma gidiyor
30 YorumlaAdamin haftaligimiydi program basimi ne 500 milyar l*n varya harbiden hic adil deyil kisligne soz etmim
04 Yorumla
Soran+1 yılNerden uydurdun bunu gözünle gordun mu?
Soran+1 yılAraştır diye bişey yok yalan haberlerle adamı karalamaya çalışıyorlar. Gözünle görmeden konuşma.
Evet bende cok severım kendısını
10 YorumlaOğlu var onunla evlen ahah :)
20 Yorumla
+1 yılEvet seviyorum hocalar hepsini seviyorum
20 YorumlaMikeyim anasını ne kadar o karakterde insan varsa
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiyorum ne karakteri o kadar para alan adamda karakter olmaz
22 Yorumla
Soran+1 yılSana mı vereceklerdi o parayı? O kadar abartılan paralar yok ayrıca karalamaya çalışmak için uydurulmuş hepsi. Adam alnının teriyle kazanıyor yaptığı hayırlar da ortada.
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'da otelleri var ya bırak
Evet yüzüne nur inmiş gibi :)))
20 YorumlaEvet cok seviyorum
20 Yorumla
+1 yılyok sevmem. karataş daha iyi sanki.
10 Yorumla
+1 yılhiçbir hocayı sevmem :D
10 Yorumla
+1 yılEvet
20 Yorumla
+1 yıloğlu çok yakışıklı
40 Yorumla
+1 yılAsla sevmiyorum. Nefret ediyorum bile diyebilirim
11 Yorumla- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın yüzünden nur akiyor. Adam gibi adam.
20 Yorumla
+1 yılEvet severim
20 Yorumla
+1 yılevet severim :D
20 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!