Sorun Troll ama iyi işleri olan birine çamur atıldığı için yine de cevap atalım.
Altta bir üyeye de yazdığım gibi Osman Kibar Selanik 1909 doğumlu , 1946 da demokrat parti kurucularından , 1964 te İzmir belediye başkanı oldu. Bütün yolları asfaltlattığı için diğer adı Asfalt Osman'dır.
Selanik doğumlu olması ve ardında Demokrat parti 'nin olması , rakip muhafazakar yayınların ve onları besleyen akit vakit gibi gazetelerin çıkarıp ortaya attığı karalamalar için yeterli iki sebep , haberin asparagas ve maksatlı olması zaten onca dünya ünlüsü ki asla bir seks fuarına katılmazlar , isimlerden belli. Bırak bunları , bu zamanın dünya p*rno kraliçelerini bile davet etsen gelmezler.
Sen de bunu insanların önüne attın ya , adamın günahını da aldın , nekir yazdı ise bunu arafta nasıl cevap vereceğini de otur düşün şimdiden
Bak simdi 80-90 larda darbe donemi ve etkileri surerken insanlara afyon lazimdi bir tur uyusturucu bunlarda insanlaein karsisina bu tur aktivitelerle geldi insanlari gundemini etkileyip dusunmemelerini saglamakti.
Ayni zamanda arabesk furyasi da sonrada itiraf edilen bir devlet politikasiydi bunlar. 90 larda show tv de 12 den sonra kirmizi nokta turri frutti diye programlar cikardi cine 5 p*rno kanaliydi
Baskalarina amerikaya sunu buna diyoruz ama bizi en cok sken bizi yonetenlermis ve halende oyle medyanin yonlendirmeleei halen devam ediyo kurtler uzerindeko sansur gezi olaylari daha neler neler
Dedim ya medeniyetle alakasi yok essek toplum yetistirmek ki Aziz nesin diyodu turkiywnin %70 i aptaldir diye bosuna dememis cunku aptallastirilmisti
Türk toplumu sapık bir toplumda ondan. 3 saniyede bir tecavüz gerceklesiyor çok mu efendiler sanki? Tecavüz vakalarının haber yapilmasini yasaklayan yezid, bir ara gazete okumak istemiyordum hergün en az bir tecavüz vakası. Ha ben bu adamin dediğini savunmiyorum ama oda böyle abaza bir toplumu düşünüyor neyin ne olduğu ortada.
Bunlar islam karşıtı herkesin ortak isteği olan şeyler. Mesele laiklik hak eşitlik ağaç değil mesele bu kimi kıçını açmanın özgürlüğünü kimse kıça bakmanın özgürlüğünü istiyor. Köpekçe hayvanca yaşamak için mücadele veriyorlar. Ancak türkü kürdü lazı çerkesiyle biz kocaman bir milletiz arkamızda şerefli bin yıllık bir mazi var yapamayacaklar.
En İyi Cevaplar