Yılmaz GüneyBen kimsenin canını yakmadım; onlar benim ateş olduğumu bile bile geldiler.
nedemek istiyor bu sozle?
nedemek istiyor bu sozle?
farz et ki bir erkek sana diyoki ben umursamaz bir insanım seni sevemem, sana sahip çıkamam üzülürsün bana yaklaşma, sende bunları bile bile adama yakın olup aşık oluyosun ve acı çekıyorsun. olay bundan ıbaret
Oysa ben ondan kacip gittimmmmm...
ozaman o lafı söylemesi saçma olmuş
5 ay boyunca onunla ilgilendim. Oda benimle, bu ay aramiz baya kotuydu ve sonradan bana kendisi acikladi, bir sevdigim var biz arkadasiz diye. Bende onun uzerine tebrik ettim onu ve cekip gittim. Nummarasini bile silmesini emrettim. Ama bu sabah bir bakiyim dedim, ve nickinde: Seni Seviyorum bunu sakin unutma C (L) yazmis. Buda beni yikti ve ENGELLEDIM ONU. Demin bir bakiyim dedim ve profilinde o lafi koymus.. Bende onun uzerine merak ettim nedemek istiyor..
bu donemde herşeyi üzerine alınman normal ama sana yazmamış onu profılıne gırmemeye çalış
Hmmmm. peki oyle olsun
üzülme karşına daha çok kişi çıkıcak diycem de fayda etmiycek biliyorum düşünmemeye çalış
Kendisini zaten allaha havale ettim..
sevme pişman olursun adam çapkınım ben diyo kız gidiyo buna : ) e bu adam çapkın keisn aldatcak ne işin var orda bu mevzu işte
Ben kimsenin canini yakmadim diyor, ama benim canimi cok fena bir sekilde yakti. Bugun onu engelle attim, whatsappa bir bakiyim dedim bu fotorafini buldum.. O yuzden sordum..
Çok açık çok net.
Soru diye mi soruyosunuz anlamıyorum ki
Yurt disinda yasadigim icin, herseyi iyi anlamiyorum.
Bir insan düşün.
Bir de yanan ev. İnsan gitmese canı yanmayacak o eve, fakat bile bile gidiyor.
Yani ateş olduğunu bile bile gitti.
Halbu ki gitmese yanmayacak canı
Hmmm, ben oysa bile bile gittim..
O da kötü işte.
İçini kemiriyor, çürütür seni.
bana sevdigim var dedi, kalacak degildim ya?
Ah ah, nasıl seviyorsunuz ki :))
Ben kalmıştım geçmişte. Halada kin nefret beslemiyorum. Benim kalbim öfke tutmuyor. Yani şöyle, ister sevdiğim var desin ister nefret etsin. Kalbim tutmuyor öfke.
Sevgi bu değil sevdiğim var dedi diye hemen kaçıyorsun.
Bu acıyı tat. Acı adam eder adamı. Evet sana tek kazancı bu olgunlaşacaksın azıcık.
Insana fena koyuyor. Sonucta 5 ay boyunca benimle ilgilendi, siirler paylasti, slow sarkilar dinletirdi, daha neler neler.. Sonradan biz arkadasiz dedi, ve bir sevdigim var dedi. Bende onun uzerine cekip gittim. Gururuma yediremedim, sanki beni kullanmis gibi..
Haklısın, kalma zatende.
Kendinle baş başa kal biraz dinle kendini
Demi, bunu ben kime anlatiysam cogu benimle alay gecti. Cogu haklisin dedi, insanin ne yasiyacagini bilmedigi icin, bende buna karar vererek kacip gittim.. Cunku kendimi cok iyi taniyorum, aci cekmemek icin.
Takma sen onları, boş ver gönlünü dinle
Allaha havale ettim onu!
Cevap
7Cevap
Ve Cehennem konuştu ; ” Ben kimsenin Canını yakmadım ! Onlar benim ateş olduğumu bile bile geldiler. “
sana mesaj veriyor; sen kendin kaşındın diye, ne geçti aranızda
Oysa ben ona birsey etmedim.. Bana sevdigim var dedim kenara cekildim. 5 ay boyunca benimle ilgilendi, siirler paylasti, ask sozleri soyledi..
Aynennn oylee!!!
Malesefff oyle!! kendini harbiden bok zanediyor, bende onun uzerine bu sabah onu engelle attim.
O yuzdenmi o lafi koydu whatsappa?
Ilgilenmiyorum zaten. 17 gun oldu. Geri donecekde degilim. Canimi cok kotu yakti.. Sen olsan geri donermiydin?
Oylemi dersin?
Bana sey demisti: Senin sevgilin yokmu? Ilk basta var oldugunu sanmisti, bende onun uzerine olsa sevenirmisin harbiden? Evet olurun dedi..
O oyle dedi ama?
O guveni bana vermisti o yuzden herseyine inanmistim.
O seyden sonra kendimi acayip geri cektim herseyden..
Tamam iyi aksamlar.
Yaklaşma duman olursun geçme pişman olursunla aynı kapıya çıkar hacı abla
Yani?
Hmmmmm, yani bu lafi bana soyluyordur umarim..
yenge deyip durmaa:)
:)))
ben bulasmadim yenileceklerini bile bile salca oldular diyo heralde
Hmmm: O lafi yuzde doksan bana..
ateşe fazla yaklaşırsan yakar işte diyor:))
Merak etmesin, yaklasmiyorum zaten.. Ben oysa ondan kaciyorum..
Acaba o yuzdenmi lafi cakiyor? Cunku bugun onu engelle attim.. Oda bunu mu fark etti acabaki o fotorafi yukedi?
pff..
kendi düşen ağlamaz diyor
Acaba bana mi cakiyor o lafi?
bok mu vardıda beni sevdiniz diyor
Sadece o mu?
bir gün aldatacağımı bile bile geldiler diyor
Simdiye kadar boyle seyler paylasmaszdi kendisi, bugun buldum..
Sana kim dediyse bunu uzak dur:D
Niyee?
Uzak duruyorumm zatenn!!
kendileri kaşındılar diyor.
hmmmmm:\
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar