Babannemden bıktım :( ?

Simdi bana diyeceksiniz insan babannesinden bikar mi? Hayirsiz torun falan ama cidden o kadinin bize yapmadigi kalmadi. Annemle babam evlenirken. Ben kucukken. Hep bizmle ugrasti. Hocalara gittigimizde hep kapı eşiklerimize domuz yağı sürdüğünü ve süreninde ismine kadar söyleyip babannemi gösterdiler. Bizi ailecek öldürmek icin mezarın icine sabuna batirilmis toplu iğne falan koyup ayet falan okumuş. Bu anlattiklarima sacmalik diyebilirsiniz büyüye inanmiyor olabilirsiniz ama unutmayin ki Allahin yarattigi biseye inanmamak Allahı inkar etmek anlamina gelir neyse simdide biz yeni bir dükkan açtık. Ve bir araba ald8k arabayla kapi onune geldik babannem olcak kadin bir kere bakti ve aradan 2 gün gecti evde durduk yere lambalar patladi şarteller atti gece ailecek herkes kork. aya basladi. Simdi yine hocaya godicez yine o orspyu gostericekler. Sizce bu karının nazarından büyüsünden kurtulmak icin napabilirim? Not kimse bana babanneyi savunmasin valla annzdan başlarm kız kardesnzden cikarim.
Babannemden bıktım :( ?