Ancak ben tercihimi Türkhackteam üyesi olarak Türkhackteam anka timi diyorum. Hatırlarsınız mavi marmarayı işte o zaman israli cıkardıqımız operasyon dünyanın en tehlikeli siber saldırısı olmuştu konu ile alakalı degil ama tim dedin mi. Aklım gider
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Helal ama ben silahlı ve Taktik üzerine yani somut olayları gerçekleştiren timlerden bahsettim :) Sanal Tim deseydim Efsanesiniz
İsimsizleriz bizler kimse kim oldugumuz hakkında en ufak fikri olmaz.
Ateşli silahlara sahip degiliz ama bizim en etkili silahımız klavyemiz. Vatan millet söz konusu oldumu klavyedeki her tuş temasında bir siber hayat yok olur.
hocam fransanın ozel tımıne oyle bı fotograf koymussunkı yemınle hakaret olmuş :) Dünyanın en ıyı ve korkutucu ozel bırlıgı İngilterenındır :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fransızlara ait olduğunu bildiğim bu foto vardı, ingiliz operasyon timinin fotoğraflarını bulamadım ve bulsam bile ekleyemezdim çünkü en fazla 5 fotoğraf ekleniyomuş sorulara, Rusya. Danimarka özel timlerinin hepsini çıkardım.
aslında fransanın tek ozel bırlıgı yok :D legıon nun 2 e repı var ayrıyetten kendı bunyesıne aıt gcp tımı felan var :D degısık ısler hocam ama attıgın fotograflarda en korkutucu tayvan gorsel olarak :D
En İyi Cevaplar