AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
birinci olabilir ama hepsinin tipinde meymenet yok
Küçükken otoriter insanlarla sorunlar yaşamış olabilirsin. Bir öğretmenin psikolojini bozmuş, seni kötü etkilemiş olabilir. Özünde iyi birisin, yardım etmeyi seven ve kendi halinde bir insansın. Birilerine zarar vermekten de çok kaçınırsın.
5. resim hepsinden daha ürkütücü geldi hatta diğerleri komik ama bu böyle sinsi geldi
Planlı birisiniz. Egoist, narsist, sadece kendisini düşünen insanlara karşı kinlisiniz. Etrafınızda sürekli dikkatleri üzerine çeken biri var ve bundan etkilenmişsiniz. Dikkatli davranıp her adımını planlayan birisiniz. Biraz da içinize kapanık olabilirsiniz.
Kız bunun yarısı bende diğer yarısı ben değil 🤣🤣
İyiymiş 😂😂
Hepsi çok sevimli nası yapıcaz ahshsh
Kadınların daha psikopat bakması dikkatimi çekti. 4-5 numara.
Pekii hangisi en rahatsız edici gelen?
Bir dene seçmelisin 🙂
Ayırt edemiyorum açıkçası. Aynı derece psikopat bakışlara sahipler. Her an vahşice cinayet işleyebilecek gibiler. Şeytan tarafından ele geçirilmişler sanki.
Ben direkt 4'ü seçtim o çok kötü bakıyor, 5'se makyajlı ve donuk bakışlı. %1 bile olsa hangisi daha beter sence? Ona göre sonucu yazacağım.
Hâlâ kararsızım. 4 numara baygın bakıyor, 5 numara uyuşturucu çekmiş gibi. 4 numaranın yüzü gülmüyor. 5 numaranın gülüyor. 5 numara dalga geçerek cinayet işleyebilecek gibi. 4 numara dinlemeye devam ediyor ama bıkmış gibi bir hâl.
Peki sonuç yazamayacağım madem 😂
2'si de yazılsa 🤪.
5'i başkasına yazdım, buraya da 4'ü yazıyorum o zaman.
Yalnızlığı istiyorsun fakat beceremiyorsun!
Seçtiğiniz insan ifadesiz ve ruhsuz bir insan olarak görünüyor. Bu kişiyi seçmeniz etrafınızda şizofreni vb. hastalarından çekmiş olabileceğinizi gösteriyor. Özellikle çocukluğunuzda böyle sorunlar yaşamış birinden ya da size sevgisini bir türlü göstermeyen birinden çekmişsiniz. Bu kişilerden çok etkilenmişsiniz. Yalnızlığı seviyorsunuz. Çok fazla çevreye ihtiyacınız olmadığını düşünüyorsunuz. Fakat düşündüğünüz gibi yaşamıyorsunuz. Çok sosyal bir hayatınız var. Ne kadar isteseniz o yalnızlığa bir türlü erişemiyorsunuz.
Okb var 😿.
Benim de çevremde sorunlu kişiler vardı büyürken. Tek atıyor Szondi kişisi 😶
Maalesef. Elimizde olmadan travmalar ile büyüdük 😿.
5 de böyle;
Her adımını planlayan birisin!
Fotoğrafta daha güçlü ve korkutucu insanlar varken siz yoğun bir göz makyajı yapmış olan bu kadını seçtiniz. Belirsiz bir gülümseme halinde bulunan bu kadını seçmeniz, egoist ve narsist, sadece kendisini düşünen insanlara karşı kin beslediğiniz anlamına geliyor ve bu kadını seçerek nefret ve korkunuzu dışa vurdunuz. Etrafınızda sürekli olarak dikkatleri kendi üzerine çeken insanlar var ve bunlardan çok fazla etkilendiniz ki bu seçimi yaptınız. Çok dikkatli davranan her adımını planlayıp atan birisiniz. Biraz da içinize kapanıksınız.
Öyle maalesef evet. Peki sence hangisi sana daha uygun? 🤔
Ortaya karışık. Çok küçük bir yüzde sayısı. Okb var. Plan yapan birisi olduğum doğru. Zaman zaman içime kapanırım. İstersem sosyalleşirim ve ya yalnız olurum. Narsist insan sevmem doğru.
Demek ki ikisi de tutuyor ki arada kaldın. Bende tek tutan 4. sü oldu.
6. his faktörü, hissettiğimizi seçmişiz 😸.
Öyle 🙂 Cevap olarak diğerleri de geldikçe istersen karşılaştırabilirsin benzer olan başka sonuçlar var mı diye. Hoş daha cevap gelir mi bilmiyorum bu saatte sorduğum sorular genelde araya gidiyor 😂
Soruyu da beğeneyim. Tabiî bakabilirim. Cevap ve misafirperverliğin için teşekkür ederim 💜.
Teşekkürler 🥰 Ne demek rica ederim ✨
Rica ederim 💜.
3 olabilir hepsii aynı ama
Hayatı çok ciddiye alıyorsun!
Gülen tek kişiyi korkutucu buldunuz. Bu kişiyi seçmeniz sizin hayatınızı çok ciddiye alıp, sorumluluk sahibi olan bir insan olduğunuzu gösteriyor. Ciddiyetsizlikten nefret eder, kontrolü elde tutmaktan hoşlanırsınız. Çocukluğunuzda da ciddiyetsiz ve insanlarla alay eden kişilerden çekmiş olacaksınız ki bu seçimi yaptınız. Bu nedenle yaşamınızda çok ciddi olabilirsiniz.
Güzel tahmin evet sayılır
Teşekkürler bu arada 🙏
Rica ederim.
burada 1 numaralı görselin tipi bana ürkütücü geldi. Normal hayatta böyle biri karşıma çıksa uzak dururum..
Küçükken otoriter insanlarla sorunlar yaşamış olabilirsin. Bir öğretmenin psikolojini bozmuş, seni kötü etkilemiş olabilir. Özünde iyi birisin, yardım etmeyi seven kendi halinde bir insansın. Birilerine zarar vermekten de kaçınırsın.
Evet genel olarak doğru..
Olmayan hangisi ki?
Küçükken babamla sorunlar yaşadım evet, kendisi benim manevi dünyamda hiç yer edinemedi. Öyle de ölüp gitti.. Bu yaşıma kadar eğitim hayatımda karşıma çıkan öğretmenlerimden veya yüksek öğretimdeki akademisyenlerden hiç biri moralimi bozacak veya bende travma etkisi yaratacak bir şey yapmadı. Hepsi gayet kaliteli insanlardı..
Öğretmen dediği aslında hayatında otoriteye sahip bir kişi, bu gittiğin kursun hocası da olabilir ebeveynlerinden biri de.
Hiçbiri ürkütücü değil. Teke tekte hepsini maks 15-20 saniyede bayıltırım. Hangisi daha hasta görünüyor onu söyleyeyim, 6 numara.
Aldatılmış olma ihtimalin yüksek. Bu seçim sizin arkadaşlarınızdan ve yakın çevrenizden bıktığınızı gösteriyor. Güven konusunda da sıkıntı çekiyorsunuz. Çünkü daha önce güvendiğiniz ve güvenmek istediğiniz kişiler tarafından güveniniz kötüye kullanılmış. Aşk hayatınızda aldatılmış olma ihtimaliniz de yüksek. Arkadaş ve partner seçiminizde çok dikkatli davranıyorsunuz. Çünkü size gelen de vurmuş giden de.
Tam olarak öyle değil de kısmı doğrular var
8 numara.. Hepsinde bir tuhaflık sertlik gariplik var.. 8 enmasum duranı temiz yuzlusu listede ne işi var.. Rahatsız etti bu beni :))
Bu ilginç bir seçim çünkü aralarında en temiz yüze sahip olanı seçtiniz. Ayrıca aralarında da en genç olanı. Çocukluğunuzda kimlik sorunu yaşamış ve bunu bastırmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Kendiniz gibi davranamamışsınız ve hep başkalarının istediği gibi bir yaşam sürmüşsünüz. Çocukluğundan itibaren depresif bir hayat senin peşini bırakmamış. Hep düşünen ve kafasını bir şeylerle meşgul eden olgun birisiniz.
Hahah qmq olmadı bu.. Kendi yaşamı ve tercihleri için şehrini işini herşeyin geride bırakmış hayata 0 dan başlamış.. Çocukluğundan beri kendi isteklerine odaklanmış biriyim.. Onu seçtim xunku listeye ait gelmedi.. Hepsinde bir terslik. Ar onda yok gibi.. Peki o zaman neden listede? Genel bir resimde fsrkli olqn oraya ait olmayan şey dqhq dikkat çekici bence.. Ted bundy hatırlattı bana.. Melek yüzlü şeytan gibi bir şey derlerdi onun. Icin:))
Cevabı bu olan olursa görsün diye yazdım. Yoksa cevabının bu olmadığı barizdi. Farklı olanı seçmek ürkütücü olanı seçmek demek değil malum.
Aslında ürkütücü olan bence o.. Siyah giyen adamlar filmini hatırlarsak.. Canavarla dolu bir sokakta rahatlıkla gezen 'kuçuk kız çocuğu daha ürkütücü.. Neden ordq neden rahat bir yerden sonra o dqhq dikkat çekip korkutucu oluyor.. Çünkü oraya ait değil.. Bir terslik var.. Diğerlerini seçip yola devam etmek bence kolay olanı.. Sorgulayan insqn o adamın listede ne işi var ki der.. Rsmi genelini görmek sonrq detaya odaklanmak gerekiyor.. Neyse sabah sabah kafa acmiyim. Teşekkürler yorum için :))
Ricalar.
3 . numara da ki adam testere alıp kosucak mis gibi Vibe verdi 😹
Hayatı çok ciddiye alıyorsunuz. Gülümseyen tek kişiyi korkutucu buldunuz. Bu sizin hayatınızı ciddiye alıp, sorumluluk sahibi olan bir insan olduğunuzu gösteriyor. Ciddiyetsizliği sevmeyip kontrollü olmaktan hoşlanırsınız. Çocukluğunuzda ciddiyetsiz/alaycı insanlarla uğraşmak zorunda kalmış olabilirsiniz.
2 rahatsız edici görünüyor.
Sakinsin ve çevrenle iletişimin yüksek!
Bu dolgun suratlı, tombul insanı seçmeniz çocukluğunuzda bazı duygularınızı bastırmış olma ihtimalinizin yüksek olduğu anlamına geliyor. Fiziksel olarak güçlü görünen bu kişiden korktunuz. Sizin için korkutucu öğeler fiziksel özellikler. Ne kadar büyük olursa size o kadar zarar verebileceğini düşünüyorsunuz. Sizin kişisel özelliklerine gelecek olursak; sakinsiniz ve arkadaş canlısı bir insansınız. Sorumluluğunu bilen ve nerede nasıl davranması gerektiğini çok iyi kavramış bir insansınız. Sakin olduğunuz kadar da hislerinizde değişken değilsiniz.
Teşekkür ederim
Rica ederim ✨
4 numaradaki kadından korktum.
Seçtiğiniz insan ifadesiz ve ruhsuz bir insan. Bu kişiyi seçmeniz etrafınızda mental rahatsızlıktan muzdarip birileri olabileceğini gösteriyor. Özellikle çocukluğunuzda böyle sorunlar yaşamış birinden ya da size sevgisini bir türlü göstermeyen birinden çekmişsiniz. Yalnızlığı seviyorsunuz. Sosyalliğe çok ihtiyacınız olmadığını düşünüyorsunuz ama düşündüğünüz gibi yaşamıyorsunuz. Sosyal bir hayatınız var yani yalnızlığı isteseniz de beceremiyorsunuz.
Yalnızlığı seviyorum
Ben de. Peki yalnız kalabiliyor musun?
Evet tabiki yalnız kalabiliyorum
Bana hiçbiri ürkütücü gelmedi. 💅🏻
Seç huleyn.
Ama ürkütücü değiller ki 😂 neyse illa söylemek zorundayız madem 1 numara olsun gözüm tutmadı bu adamı pek 😌💅🏻
Küçükken otoriter insanlarla sorunlar yaşamış olabilirsin. Bir öğretmenin psikolojini bozmuş, seni kötü etkilemiş olabilir. Özünde iyi birisin, yardım etmeyi seven ve kendi halinde bir insansın. Birilerine zarar vermekten de çok kaçınırsın.
Ayy doğru tövbe bismillah nereden biliyorsun kız
Ben değil Szondi emice biliyor yavrum 😂
1 numara
Küçükken otoriter insanlarla sorunlar yaşamış, otoriteye sahip birisi psikolojini bozmuş seni kötü etkilemiş olabilir. Özünde iyi birisin, yardım etmeyi seven ve kendi halinde bir insansın. Birilerine zarar vermekten kaçınırsın.
4 dedim
Seçtiğiniz insan ifadesiz ve ruhsuz bir insan. Bu kişiyi seçmeniz etrafınızda mental rahatsızlıktan muzdarip birileri olabileceğini gösteriyor. Özellikle çocukluğunuzda sorunlar yaşamış birinden ya da size sevgisini göstermeyen birinden çekmiş olabilirsiniz. Yalnızlığı seviyorsunuz. Sosyalliğe çok ihtiyacınız olmadığını düşünseniz de sosyal bir hayatınız var yani yalnızlığı isteseniz de beceremiyorsunuz.
Soledikelriniz uyuyor cok tesekkurler yorumunuza☺️
Rica ederim ✨
5 bnce
Her adımı planlayan birisiniz.
Bu kadını seçmeniz, egoist, narsist, sadece kendisini düşünen insanlara karşı kin beslediğiniz anlamına geliyor ve bu kadını seçerek nefret ve korkunuzu dışa vurdunuz. Etrafınızda sürekli olarak dikkatleri kendi üzerine çeken birileri var ve onlardan çok etkilenmişsiniz. Çok dikkatli davranıp her adımını planlayarak atan birisiniz. Biraz da içinize kapanık olabilirsiniz.
Ben ileriye dönük planlar yaparim çoğu doğru
5 numara 😱
Bu kadını seçmeniz, egoist, narsist, sadece kendisini düşünen insanlara karşı kin beslediğiniz anlamına geliyor ve bu kadını seçerek nefret ve korkunuzu dışa vurdunuz. Etrafınızda sürekli olarak dikkatleri kendi üzerine çeken birileri var ve onlardan çok etkilenmişsiniz. Çok dikkatli davranıp her adımını planlayarak atan birisiniz. Biraz da içinize kapanık olabilirsiniz.
kısmen doğru evet
2 diyorum
Bu dolgun suratlı, tombul insanı seçmeniz çocukluğunuzda bazı duygularınızı bastırmış olma ihtimalinizin yüksek olduğu anlamına geliyor. Fiziksel olarak güçlü görünen bu kişiden korktunuz. Sizin için korkutucu öğeler fiziksel özellikler. Ne kadar büyük olursa size o kadar zarar verebileceğini düşünüyorsunuz. Sizin kişisel özelliklerine gelecek olursak; sakinsiniz ve arkadaş canlısı bir insansınız. Sorumluluğunu bilen ve nerede nasıl davranması gerektiğini çok iyi kavramış bir insansınız. Sakin olduğunuz kadar da hislerinizde değişken değilsiniz.
6 numara
Aldatılmış olma ihtimalin yüksek. Bu seçim sizin arkadaşlarınızdan ve yakın çevrenizden bıktığınızı gösteriyor. Güven konusunda da sıkıntı çekiyorsunuz. Çünkü daha önce güvendiğiniz ve güvenmek istediğiniz kişiler tarafından güveniniz kötüye kullanılmış. Aşk hayatınızda aldatılmış olma ihtimaliniz de yüksek. Arkadaş ve partner seçiminizde çok dikkatli davranıyorsunuz. Çünkü size gelen de vurmuş giden de.
Yazılanlar çok doğru da bunu garip suratlı bi kadından nasıl anlıyorlar acaba çok ilginç
Değil mi bence de 🤔
2,4,5 ve 8 en cok da 4 ve 5
Seçtiğiniz insan ifadesiz ve ruhsuz bir insan. Bu kişiyi seçmeniz etrafınızda mental rahatsızlıktan muzdarip birileri olabileceğini gösteriyor. Özellikle çocukluğunuzda böyle sorunlar yaşamış birinden ya da size sevgisini bir türlü göstermeyen birinden çekmişsiniz. Yalnızlığı seviyorsunuz. Sosyalliğe çok ihtiyacınız olmadığını düşünüyorsunuz ama düşündüğünüz gibi yaşamıyorsunuz. Sosyal bir hayatınız var yani yalnızlığı isteseniz de beceremiyorsunuz.
2-4-5
Ama sanirim en cok da 5
Planlı birisiniz. Egoist, narsist, sadece kendisini düşünen insanlara karşı kinlisiniz. Etrafınızda sürekli dikkatleri üzerine çeken biri var ve bundan etkilenmişsiniz. Dikkatli davranıp her adımını planlayan birisiniz. Biraz da içinize kapanık olabilirsiniz.
2 3 7 en çok üç numara
Hayatı çok ciddiye alıyorsun. Gülümseyen tek kişiyi korkutucu buldunuz. Bu sizin hayatınızı ciddiye alıp, sorumluluk sahibi olan bir insan olduğunuzu gösteriyor. Ciddiyetsizliği sevmez kontrolü elde tutmaktan hoşlanırsınız. Çocukluğunuzda da ciddiyetsiz ve alaycı insanlarla uğraşmak zorunda kalmış olabilirsiniz.
İyi tespitler. Hayatı ve planlarımı ciddiye alırım ama hep ciddi değilim.
Kontrolü elden rahatça bırakıyorsun yani bazen.
Evet böylesi bazı konularda daha baş edilebilir oluyor.
3 diyim bunların hiçbiri ürkütücü değil ama
Gülen tek kişiyi korkutucu buldunuz. Bu kişiyi seçmeniz sizin hayatınızı çok ciddiye alıp, sorumluluk sahibi olan bir insan olduğunuzu gösteriyor. Ciddiyetsizliği sevmez, kontrolü elde tutmaktan hoşlanırsınız. Çocukluğunuzda da ciddiyetsiz ve insanlarla alay eden kişilerden çekmiş olabilirsiniz.
Bi nevi doğru dediklerin teşekkürler
Rica ederim.
Olur sevinirim
Üç'ün gülüşünü sevmedim
Gülen tek kişiyi korkutucu buldunuz. Bu kişiyi seçmeniz sizin hayatınızı çok ciddiye alıp, sorumluluk sahibi olan bir insan olduğunuzu gösteriyor. Ciddiyetsizliği sevmez, kontrolü elde tutmaktan hoşlanırsınız. Çocukluğunuzda da ciddiyetsiz ve insanlarla alay eden kişilerden çekmiş olabilirsiniz.
Hucbudu
Bunlara beni göster hepsi urker
hepsini rahatça döverim mesela
Hiçbiri ürkütücü gelmedi bana.
5 bence
Ee sen beni okudun resmen sanki en yakınımmışsın gibi güzeldi teşekkür ederim
Rica ederim ✨
2 bakışları kötü
2 numara
4 ve 7
Mantıksız ve sorumluluk bilinci olmayan insanlardan nefret ediyor olabilirsin. Sakinsin ve insanları sinirlendirmeyi sevmiyorsun. Gürültü ve abartıdan da hoşlanmayan bir yapın var. Mantıkçı birisin. Ölçülü ve yerinde bir insansın.
Evet çok doğru beni içimi okumuş gibisin teşekkür ederim 🙏🥰❤️
Rica ederim ✨
üçüncü kişiden korktum.
Gülümseyen tek kişiyi korkutucu buldunuz yani hayatı fazla ciddiye alıyor olabilirsiniz. Hayatınızı ciddiye alıp, sorumluluk sahibi olan bir insansınız. Ciddiyetsizliği sevmeyip kontrollü olmaktan hoşlanırsınız. Çocukluğunuzda ciddiyetsiz/alaycı insanlarla uğraşmak zorunda kalmış olma ihtimaliniz yüksek.
4 sıra sanki
4 . Resim
1 ve 7 numara
7 numara;
Bu seçenek mantıksız ve sorumluluk bilinci olmayan insanlardan nefret ettiğiniz anlamına geliyor. Sakinsiniz ve insanları sinirlendirmeyi sevmiyorsunuz. Gürültü ve abartıdan da hoşlanmayan bir yapınız var. Her alanda mantıkçısınız. Ölçülü ve yerinde bir insansınız.
Bana göre 5
1- Himmler
Yooo heinrich Himmler olduğu için Seçtim 😀
Ya sabır.
😀😀😀 sana ön görülerinde Sallamalarında Başarılar dilerim
Az kültür olsun sana, bu uluslararası düzeyde kabul görmüş bir test.
4 bence
Seçtiğiniz insan ifadesiz ve ruhsuz bir insan. Bu kişiyi seçmeniz etrafınızda mental rahatsızlıktan muzdarip birileri olabileceğini gösteriyor. Özellikle çocukluğunuzda böyle sorunlar yaşamış birinden ya da size sevgisini bir türlü göstermeyen birinden çekmişsiniz. Yalnızlığı seviyorsunuz. Sosyalliğe çok ihtiyacınız olmadığını düşünüyorsunuz ama düşündüğünüz gibi yaşamıyorsunuz. Sosyal bir hayatınız var yani yalnızlığı isteseniz de beceremiyorsunuz!
Teşekkürler
Rica ederim.
4444
5 ve 6 kapisir
Hic biri
Hiçbiri.