ne mutludur suçsuz bakirenin dostları; unutulan dünyada dünyanın unuttuğu... lekesiz zihnin sonsuz gün ışığı... her isteği bırakılmış ama kabul görmüş her duası...
bu güzel sözü nasıl yorumluyorsunuz?
bu güzel sözü nasıl yorumluyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bakire kalarak nsanların günaha, kötü şeylere bulaşmamış olduklarını, bu anlayışta olan kişilerin toplumda sayılarının az olduğu ve bu düşünce düzleminde kötü veya aykırı şeyleri yapmaktan uzak oldukları için yaşamda göze çarpmadıkları ama tüm dileklerinin , dualarının iyilik yaptıkları, iyi düşündükleri için gerçekleşeceğini anlıyorum.
ne mutlu o bakireye derken kötü alışkanlıktan günahkarlığı fazla olmayan temiz huylu biri demek isteniyor.
unutulan dünyada ;bunlar iyilik hakkı sevmek ve iyiliği yapmak gibi. lekesiz zihnin : başkalarının yaptığı her çelmeyi bilir iyilik ederken ve yaptığı çelmelere güler yüz ile bakmak sonsuz gün ışığı:ödülü de temiz allah sevgisi ile dolu kalp gül dolu kalp. her isteği bırakmış: dünyanın bir değerinin olmadığı ve elinin tersi ile itmek ve her duası kabul olmak : her şeyi elinin tersi ile ittiğinde allahın her şeyi önüne sermesi yani allaha köle olmakla her şeyin sahibi. ya allaha köle olursun her şeyin sahibi olursun ya da her şeyin kölesi olursun..
sever misin bu şairi? :)
şair değil ki. o oyuncu
hayır şair -.-
18. yy en büyük ingiliz şairidir :)
pardon inğiliz şaiir pope yi mi diyorsun bu repliği filmde ğörmüştüm o yüzden karıştırdım
evet o filmi bende izlemiştim. ama filmin adını şu an hatırlamıyorum :)
sil baştan
sen ve kültürlü sorulan , okurken zevk alıyorum :D mesajlarını bir daha açsana :D
Ne kulturu ayol 😁😁
ne bileyim anlamıyorum kültürel geliyor çaktırma :D soruma civip. s. s.
Haha yanlislikla eig aldin. Hadi iyisin 😝😝
aa :D çok teşekkürler :)
yanlışlıkla da olsa sen verdin ya yitir... :D
Aciyi bilen siir arkadasa verecektim ben eig i haksizlik oldu 😞
bende şiir yazarım olmaz mı? özeli aç 1 şiir yollayayım etkilenmezsen takibi de bırakrım :(
Cevap
6Cevap
Suçsuz bakire yoktur beceriksiz sürtük vardır.
Tahmin et bakalım kime ait bu söz.
eleman allaha inanıyo bakre kalmış inançlı duası kabul oluo olay bu
Sevişin hayat önemsiz demeye getirmiş..
Sıkıntılı bir durum.
Bakire sevmiyim:/
bilmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?