Arkadaşlar bir tane onaysız hesabım var içine para attırdım
18 yaş altı kardeşimden hesabı onaylasam papara numarasına para atabilir miyim herhangi birinin yani banka hesabı eklemek zorunlumu malum güncellendi papara banka hesabı eklemeden veya kart istemeden başkasının papara numarasına para gönderebilirmiyim
18 yaş altı kardeşimden hesabı onaylasam papara numarasına para atabilir miyim herhangi birinin yani banka hesabı eklemek zorunlumu malum güncellendi papara banka hesabı eklemeden veya kart istemeden başkasının papara numarasına para gönderebilirmiyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Onaysız hesabin icine para attirdin oyle mi? Yani kimi dolandirdin onu soyler misin
Senin gibi bi bacım evladına açıklama bile yapılmaz belli ki bu işlerin içindesim güzel kardeşim
Küfür ettim de dua et sistem düzeltti
Terbiyesiz.
Kufuru bosluk birakarak edebilirsin o akilida vereyim.
Duzeltip kufur eder misin rica etsem
Senin uç kuruşluk aklın sana bile yet mez ki başkasına veresin çok küfür yemişssin ordan biliyorsun boşluk bırakma işini çokta dolandırılmış sın anonim çetlerde ordan biliyosun demekki 😂sana sadece gülüyorum
Korkmani gerektircek bi durum yok cesur olup kufur edebilirsin. Sansure ugramana uzuldugum icin Soyluyorum :)
Gönderirsin
Ama papara güncellendi banka hesabı eklemek zorunlu değil dimi doğru anladım
Banka hesabı eklemedim kullanıyorum
Kod la gönderiliyorsa iyi olur kart istemek mecburi değil dimi çok teşekkür ederim
Hayır değil.
Ama istedim kartı ben kartı da var bende rica ederim
Papara baya güncellenmiş canlılık kontrolü banka ekleme zorunlulugy vs
Hesabı onaylamak için kimlik bilgisi gerekiyor sen şimdi söyleyince baktım detaylara para geliyor ama gönderim olmuyormuş kapatmışlar
Aynen onu sorucaktım kartın varsa öyle çekebiliyosun parayı ama gönderim olmuyor dimi
Her hangi birinin paparasına para gönderimi olmuyor
İlla banka hesabı istiyor
https://www.papara.com/fees-and-limits
Limitler kısmında aklına takılan herşeyi bulabilirsin:)
Limit değilde bankam yok hesabı onaylasamda para gönderimi yapılıp yapılmadığını merak ettim yanı 18 yas altı yım bankam yok kartım yok papara koduna atılır sanıyor dum
Hesaba başkası para gönderebilir istersen 1₺ atim deneme amaçlı shshhs