Manken gibi kızlar varken niye yerden bitme kızları seçiyonuz? şu görüntülerdeki iticiliğe bak 1. resimde bildiğin abi kardeş 2. resimde çocuk yerin altına göçücek resmen :D
3 Tane kısa boylu kızla çıktım. üçü de inanın tornadan çıkmış gibi birbirinin aynıydı ve bir daha asla kısa boylu bir kızla birlikte olmam. Çünkü kısa boylu kızlar boylarının kısa olması nedeniyle kaderden ötürü kendilerine haksızlık edildiği bilinçaltıyla hep hırslıdırlar. Densiz, incitici ve komplekslidirler. Yalancı ve sahterkarlardır.
7
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben kisa boylu sevmem uzun boyluyum yanimda uzun boylu kiz isterim kiz dedigin en az 1.75 olmali
Bu ne ki bizim okulda erkek arkadaşı otururkenki hali kızın ayaktaki halinden daha uzundu. bir düşün :D :D Ama erkek aşırı uzundu o yüzdendi. Bence çok kısa olmak iyi değil tabi ama kıza çok uzun olmak yakışmıyo genelde.
Uzun boylu biri olarak kısa kiz sevmiyorum. Kiz dedigin uzun bacakli olmali çok Seksi oluyuyorlar :D o yüzden kiz dedigij uzun boylu at gibi olmali bana göre kisa boylu kizlarin hic bir çekiciligi yok genelde kisa boylu erkekler kisa boylu kiz seviyor
kısa boylu kızları seviyor olmalarının sebebi onu çocuk gibi görmeleridir. küçüktür elleri ayakları yüzü heryeri.. bu yüzdendir ki sevimli gelir.. erkekler eşlerinde sevimlilik istiyorlar.. sanırım seksilik geçici sevimlilik baki bu yüzden :)
Ya kısa boylular bulduda sana koca kalmadı mı koskoca dünyada :D sen bulamıyorsan kısa boylu kızların suçu ne? :D ayrıca ne demişler totosu yere yakın olandan kork demşler ne varsa onlarda :D
Benim de boyum kısa ama görüntü olarak çok güzel göründüğümü söylüyorlar sevgilim de uzun boylu ve gayet iyi anlaşıyoruz beni beğeniyor seviyor kıskançlıktan çatlamak da sana kalıyor 😂
En İyi Cevaplar