İlk çıkmaya başladığımızda az öpüşüyorduk daha çok sarılıyorduk falan, artık 5 ay olcak çok öpüşüyoruz buluşunca çok ileriye gidiyoruz baya dudak yalamalar emmeler falan.. ben bu duruma aslında çok üzülüyorum bukadar fazla öpüşmek istemiyorum heycanı kalsın istiyorum ama birden öpüşmeyi falan kesersem yanlış anlar diye korkuyorum, yada artık benden bıkar diye korkuyorum öyle fazla öpüşmezsek.. bukadar çok öpüşmek istemediğimi nasıl söylerim ona? yada nasıl belli edebilirim hareketlerimle? yardım eden herkese şimdiden tskler ve +1
Cevabın nedir?
+1 yılkesinlikle acık bir sekilde söyle. neyden çekiniyorsun ki ? o kadar atesli öpüşmeler yapıp hala ondan cekinmen mantıksız..
söyle direkt.
benim erkek arkadasım da sürekli öpüşmek istiyor. cok hosuna gidiyor. ama ben kesin net bir sekilde söyledim.. istemiyorum öpüsmek dedim. suyunu cıkarma. arada tamam da sürekli sürekli noluyor dedim. sınırımzı bilelim nihayetinde henüz sadece sevgiliyiz..
Tamam dedi. istemedign bir seye zorlamak dogru olmaz zaten..
bunu demesine ragmen hala yapmaya calısmıyor mu calısıyor. ben kafamı ceviriyorum. anlıyor. ÇEKİNME SEN DE..14 Yorumla
Soran+1 yılsüpersin evet sinirlari koymak lazim gercekten..
- +1 yıl
evet koy.. bunu sogumak olarak da algılarsa sen trip at üste cık..sadece öpüşüyoruz bir seyler paylasmıyoruz ben senin icin ne ifade ediyorum vs vs ..
bir seyleri anlamasını sagla..
bu arada yas kaçtı sizin?
Soran+1 yılevet aynen.. ben 19 doldurdum o da 20yi doldurdu
- +1 yıl
tamam 20yasında ya .. onun verdigi bir sey bence.. bosver. dedigim gibi tavrını koy. yeterli.
Atesle barut yanyana durmaz ki! Ayrica sen de keyif aliyorsan niye kesmek istiyorsun? Keyif almiyorsan iliskiyi direkt noktala zaten. Cok opusuyorsunuz diye heyecani kacmaz iliskinin. Ama senin korkun bence baska, daha da ileri istekleri olmasindan korkuyor olabilirsin. Bunu da onunla rahatlikla paylasabilirsin. Sonucta sevgilin. Acik acik soyle, hararetli opusmeler sonrasi kendimi rahatsiz hissediyorum de. Seni rahatlatmak da onun gorevi. Esek degilse ic acici bir kac kelam eder yani
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen ondan korkuyorum ve bunu birkere söyledim ona zor oldu cekindim ama söyledim yanlis yapcam diye korkuyorum dedim, o da bana sarildi askimmm benim dedi sen korkma ben dikkat ediyorum sen merak etme birtanem dedi yani beni cok rahatlatti. ondan sonra 3-4 bulusmada dikkat ettik boyundan falan öpmedik ama simdi yine basliyor mesela dün bulustuk öpüsünce boynumu öpmeye basladi yine kulagimi yaladi, bende askim.. dedim geri cekildim, yine bana sarildi ve benden özür diledi.. yani ne bileyim :(
- +1 yıl
Madem cok rahatsiz oluyorsun onunla tenhalarda bulusma. Kalabalik ortamlarda fazla ileri gidemezsiniz zaten. Ne kadar bana guven dese de guvenme, erkeklere bazi seyler kolay gelir. Sonra pisman olacagin seyler yapma. Kendini cok fazla geri cekersen de bu sefer onu kaybedeceksin. Acik konusalim cinsellik iliskinin olmazsa olmazi. Gonul ister ki sinirsiz yasayin ama madem sinirlar var onlari korumayi bilmek gerekiyor.
Soran+1 yılevet cok haklisin sinirlari koymam lazim gercekten. malesef toplum icine cikamiyoruz burda herkes bizi taniyor, gören olursa dedikodu cikar adim cikar burasi malesef öyle biryer :(
benim kız arkadaşım bunu yapmıştı gerçekten çok itici okuyısunuz (: ya bence olay öpüşmek yiyişmek değil seni gerçektn seviyorsa yaptığı herşeyde bulunmanı ister herşeye dahil etmeye çalışır. kısacası eğer her onun yanında olduğunda koynunda buluyısan kenedeni o bi sorun çöz o sorunu
12 Yorumla
Soran+1 yılyok okadar ya sadece öpüsüyoruz bunun ilersi yok
Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Erkeklerin testesteron hormonları açığa çıktığı zaman romantizimlerini biraz kaybederler. Şuanki durumunuzu engelleyemezsin artık. Konuşursan kesinlikle ters teper. Öpüşemeyeceğin yerlerde buluşarak ve daha romantizim istediğini belli ederek biraz dizginleyebilirsin belki.
23 Yorumla
Soran+1 yılbunu nasil belli edebilirim en iyisi? yani daha cok duygusal ve romantik olmak istedigimi? öpüsmeyelim demiyorum, ama simdiki kadar fazla ve atesli olmasin istiyorum.. daha duygusal, az ve öz olsun istiyorum mesela
Soran+1 yılhmm anladim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
19Cevap
Bir yerden sonra ilişkiniz sadece tensel birşey haline gelir yani bunu kim ister? Öpüşmeye fırsat verme mesela daha çok konuş onunla, oyun oynayın ne bileyim başka şeylere kaydır ilgiyi. Ve Öpüşecekseniz eğer bu duygusal bir konuşmanın sonunda karşılıklı verilmiş bir hediye olmalı
15 Yorumla
Soran+1 yılaynen bende böyle düsünüyorum yani standart olmasin sadece güzel anlarda öpüselim istiyorum ama bunu nasil yaparim bulusunca naislsin iyimisin falan konusuyoruz ondan sonra hemen egiliyor bana dogru öpmek istiyor bende geri cekilememki ozaman :( nasil yapcam hic bilmiyorum
Soran+1 yılartik ben naz yapiyormusum gibi o öpmek isteyince geri cekiliyorum yani gülüsüyoruz falan sonra o da böyle oyunmus gibi sarilyior bana öpüyor yani benim bu hareketlerim onun hosuna gidiyor daha cok öpmek istiyor
Soran+1 yılhmm bu iyi bir fikir böyle sakaymis gibi gülümseyerek söyleyebilirim bunu belki ona
erkek milletine elini versen kolunu kaptırrsın.bence dikkatli olmalısın.sevgilinde olsa esin degl sonuçta ,sen burdakilere bakma yavas yavas geri adım at,yalnız kalmamaya özen göster oda anlar cocuk dgl sonuçta..kendine dikkat et bebegim
12 Yorumla
Soran+1 yılevet kesinlikle firenlemeliyim ama yanlis anlicak diye korkuyorum sadece sogdugumu düsünmesin ondan :S
''İlişkimizin bu boyutu, zaman zaman rahatsızlık veren boyutlara gidiyor. Ana temanın sadece bundan ibaret olmasını istemiyorum. Gerekirse ayrılalım'' de.
12 Yorumla
Soran+1 yılyok ayrilmaya kadar gitmez birkere söylemistim böyle birsey, hosuna gitti banada söyledi cok hosuma gitti senin böyle olman, bana nekadar temiz oldugunu gösterdin dedi, ama bundan 1 ay sonra yine yiyismeler baslasi ister istemez :(
eğer evlenmeyeceksen eğlenceyse pişman olacağn bir şey yapma .
ha birde şunuda düşün ben bir erkek olarak karşımdaki kız bana 3 ayda 5 ayda altıma yatacak kadar açılıp saçılabiliyorsa ben o kızdan nefret ederim. hatta öpüşmek bile bana olayı güvensizliğe iten bir şey . evlenmeden hiç birşeye girişmemesi benim tercihim.01 Yorumla
Soran+1 yılyok eglence degil bizimki gayet ciddiyiz o annesine babasina bile anlatmis beni yani ailesinin haberi var.. o da hep evlenmekten konusuyor ama yinede biraz öpüsmekten daha ileriye asla gitmek istemiyorum
açıkca söliceksin. duygusallıktan çok şehvet var ilişkimizde de.bu duruma dayanamıyorum dee
14 Yorumla
Soran+1 yılbunu söyleyince üzülmezmi peki?
Soran+1 yılcok dogru evet haklisin...
- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılBence uygun bir anda söylemelisin. Başından bugüne değişen seni rahatsız eden şeyleri söylemelisin bir an önce. Zaten seni seviyorsa bunu normal bir şekilde karşılar.
10 Yorumla bişey olmaz bol bol öpüş ama nedemişler portakal ordakal :)
12 Yorumla
Soran+1 yıl:) iste böyle öpüsmeler olunca ordakal olayi zor olcak diye korkuyorum..
+1 yılkırılırsa kırılsın bence? söylemelisin adam saflıktn cıkmıs seni kullanıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılyok kullanmiyor bundan adim kadar eminim hep evlenmeyi konusuyor planlar yapiyor ailesine bile anlatmis beni yani herkesin haberi var
- +1 yıl
evlenmeyi düşünüyorsa ilk geceyi beklesin ileri gitmek icin derim
Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. öpüşmemeyi söliyemezsin o çocuğa istemiyosun falan zanneder .
16 Yorumla
Soran+1 yılaynen :( ya öpüsmeyelim demiyorum sadece daha az öpüselim, duygusal anlamda öpüselim, zamani gelince mesela. öyle durup dururken degil..
Soran+1 yılhmmm anladim
Soran+1 yılanladim. peki nasil yaparim? nasil keserim onu kirmadan? ne demeliyim, ne yapmaliyim?
Tadını aldıysa nasıl bıraksın çocuk daha ileri gitmediği için dua et
11 Yorumla
Soran+1 yılhmmm..
bence bundan rahatsız oldugunu kendisine söylemende fayda var verecegi tepki ne olur seni seven biri ise olumlu olur amacı farklı ise geri teper
10 YorumlaGetir sevgilini madalya takacam O'na.
Adam 5 aydır bir fiil uyarılıyor ve hala elizabet anladığım kadarı ile.
Ya ne olacağıdıııı! tabii ki her defasında şiddetlenecek.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaktı gerı cevıırmıyosun oda braz daha ılerı gdelım demıs ee braz daha zaman gecınce dahada ılerı gtmek ısteyebılır bnce tavrını koyy aşkım ılerı gtmeyelım lutfen utanıyorum op ama boyle uzamasın lutfen de anlar zaten
01 Yorumla
Soran+1 yıldemistim bikere, sonra benden özür diledi tamam bitanem senin istemedigin seyi bende istemem falan dedi yani gayet anlayisliydi öyle abaza öküz degil.. uzun süre de iyi gitti ama simdi yine basliyor yavas yavas sanki yani cok seviyoruz birbirimizi bazen dayanamayip kaybediyoruz kendimizi o da boynumu öpmeye baslayinca yapma diyemiyorum ister istemez hosuma gidiyor :((((( sonrada pisman oluyorum
+1 yılartık soğan sarımsak falan ye baska caren yok yada midem rahatsız cok uzun süre devam edince rahatsızlanıyorum nefes alamıyorum diyebilirsin vb.
10 Yorumla
+1 yılbir kere o sınırı geçmişsin,geri dönüşü zor o noktadan
00 Yorumla
+1 yılöpüşmek bi ilişkinin olmazsa olmazıdır ne yapsın çocuk ilkokul çocuğu gibi yanağından mı öpsün...
01 Yorumla
Soran+1 yılben öpüsmeyelim demiyorumki tabiki öpüscez ama bukadar fazlasini istemiyorum.. belli bir siniri olsun, sadece güzel anlarda olsun istiyorum. seven insan yanaktanda öper, anlimdanda öper, elimdende öper.
arkadaşım tren kaçmış bir kere
sormazmı ne olduda istemiyorsun
belli sınırlar içinde zevkini almaya bak
güven veriyorsa sana problemde olmaz00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılseverekmi öpüşüyorsun yoksa o istediği içinmi
16 Yorumla
Soran+1 yılseverek öpüsüyorum. ne yalan söyliyim cok hosuma gidiyor cünkü onu cok seviyorum ama iliskimiz sadece öpüsme sevisme olsun istemiyorum daha duygusal bir seviyede olsun istiyorum :(
- +1 yıl
genelde toplum içinde görüşmeye çalışın farklı aktiviteler deneyin yoksa sonu kötü olur
Soran+1 yıltoplum icine cikamiyoruz, kücük biryerde oturuyoruz herkes birbirini taniyor biri gören olursa dedi kodu cikar adim cikar burasi böyle :( sözlenmeden görünemeyiz disarda malesef :(
- +1 yıl
yanlız kaldığınızı gören olursa daha çok çıkmazmı adın
Soran+1 yılkimsenin olmadigi yerlere giyiroruz
- +1 yıl
birgün biri görür küçük yerse
Gizli Üye(36-45)+1 yılaçıkça dürüst olman gerek
11 Yorumla
Soran+1 yılne diyim mesela örnek verebilirmisin bana :(
hop ne oluyoruz yavaş desene..
00 Yorumla
+1 yılsacmalama ne bıkması yapmazsan bıkar
02 Yorumla
Soran+1 yılgercedktenmi? yapmayalim dmeiyrum, daha az yapalim diyorum ben tadinda kalsin yani
- +1 yıl
tadında olur zaten hersey ıstek var demekkı adam da yapmak ıstıyor kırma hevesını bence
Acaba nereli olduğunuzu söylermisin
00 Yorumlaçokk zorrr çoookkk
00 Yorumlatat almaya bak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem