Cinsel Yaşam Kudurdum bunu sevgilime nasıl söylemeliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Onunla ilişkiye girmek istiyorum. Bu nasıl söylenir ki? Kudurdum bunu sevgilime nasıl söylemeliyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12b cevap paylaştı. Silk beni diye şarkı vardı. Onu at. 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. https://youtube.com/shorts/Na-lL9uKVlY?si=pKKiebWUaRPEuVzbBöyle söyle 2 0 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. -Mahsun kardeş kazın götü buza değdi - Ne diyorsun Anlamadım -kınalı üveykler umuda uçtu uçacak- Anlamadım.-Bize gel Bizee kuşlar uçtu...----tamam tamam hemennnn.. 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Aranızdaki iletişimi siz daha iyi biliyorsunuz. Nasıl istiyorsanız öyle söyleyin. 2 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Mesaj yaz... "Aşkım ben artık senin kadının olmak istiyorum, tenini hissetmek istiyorum, içime girmeni istiyorum" 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı. askim musaitsen bi seviselim ya da kucagin bos mu diye mesaj at hemen hemenn 1 0 Yorumla
MassiiveStrokee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Yanıyorum yaz anlamazsa ayrıl zaten beyin IQ su düşüktür 1 0 Yorumla
OOktay001 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Adam gelince malı avucla yapış dudaklara gerisi gelir😅😅😅🤣 1 0 Yorumla
ntmore96 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl söylemene gerek yok, normal seviş işte. istekli olduğunu anlaması lazım. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O zaman sen başlayacaksın şakayla öpüş okşa güreş sorası yoluna girer 0 0 Yorumla
duygusalejderhaa Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Direkt söyle neden bu kadar tabu haline getiriyorsunuz. 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Söyleme gel benle kuduruklugunu gider onla da vakit geçir 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% 1 yıl Direkt söyle, nasılı olmaz bunun. 4 6 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Dimi ışıl yani Yorumla IşıLLL34 1 yıl @Şiirden-bıkmış-şair bence de. Ya da haliyle tavırlarıyla belli etsin, karşısındaki sığır değilse anlar. Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Valla ben olsam söylerim bunlarda iş yok Yorumla IşıLLL34 1 yıl @Şiirden-bıkmış-şair bence bunlar bizden daha fenalar nedense pek samimi gelmiyorlar Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Fıss kuşağı bunlar 😀 Yorumla IşıLLL34 1 yıl @Şiirden-bıkmış-şair ahahahaha haklısın sanırım 🤣🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben de onu hayal ediyorum bir an once evlendigimizi dusunup 4 9 Yorumla kimizbizbi 1 yıl İsteklimisin cok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @kimizbizbi sadece ona karsi Yorumla kimizbizbi 1 yıl Yaş kaç? Bide mesela ne hayal ediyorsun en cok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @kimizbizbi yasi soylemek istemiyorum unide ayni siniftayiz. Beni koklerken hayal ediyorum testislerinin bana carptigini Yorumla kimizbizbi 1 yıl Şöyle neler geciyor içinden anlat hepsini dmgelanlat? O zaman sen dogy seversin pozisyonda kokleyip sert olcak dimi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @kimizbizbi hayir bacaklar acik onden girecek Yorumla kimizbizbi 1 yıl Ooo iyimis o andaa ağzını göğüsleri öper emer dimi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @kimizbizbi hizli yapiyorken biraz zor Yorumla kimizbizbi 1 yıl Hm doğru.. dm gelsene detayları konusalim Yorumla
Dlooy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Onun sana yaklaşmasını sağla 2 1 Yorumla Dlooy 1 yıl Seni özledim de Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yakınlaşman yeter döylemene gerek yok 0 0 Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Söylemeye çalışmaktansa niye yatırıp yapmıyorsun.. 0 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mik beniii de 😅😅 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. mastürbasyon yap kudurukluğun geçer 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. sen kucağına otur o gerisini halleder 0 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Pilava kaşık sapla 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Söyleyemezsen haber ver ben biliyorum bak 😅😜💋 0 0 Yorumla
endLeSs-LoverSs Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% 1 yıl mesaj at 0 1 Yorumla endLeSs-LoverSs 1 yıl sevgiline deki soğuk su var mı yanıyorum de Yorumla
nlSalihtr03 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Yanında dudaklarını ısır frikik ver o anlar zaten. 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Direk söyle 0 0 Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. Banq söyle :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Silk beni diye şarkı vardı. Onu at.
Böyle söyle
-Mahsun kardeş kazın götü buza değdi
- Ne diyorsun Anlamadım
-kınalı üveykler umuda uçtu uçacak
- Anlamadım.
-Bize gel Bizee kuşlar uçtu...
----tamam tamam hemennnn..
Aranızdaki iletişimi siz daha iyi biliyorsunuz. Nasıl istiyorsanız öyle söyleyin.
Mesaj yaz... "Aşkım ben artık senin kadının olmak istiyorum, tenini hissetmek istiyorum, içime girmeni istiyorum"
askim musaitsen bi seviselim ya da kucagin bos mu diye mesaj at hemen hemenn
Yanıyorum yaz anlamazsa ayrıl zaten beyin IQ su düşüktür
Adam gelince malı avucla yapış dudaklara gerisi gelir😅😅😅🤣
söylemene gerek yok, normal seviş işte. istekli olduğunu anlaması lazım.
O zaman sen başlayacaksın şakayla öpüş okşa güreş sorası yoluna girer
Direkt söyle neden bu kadar tabu haline getiriyorsunuz.
Söyleme gel benle kuduruklugunu gider onla da vakit geçir
Direkt söyle, nasılı olmaz bunun.
Dimi ışıl yani
@Şiirden-bıkmış-şair bence de. Ya da haliyle tavırlarıyla belli etsin, karşısındaki sığır değilse anlar.
Valla ben olsam söylerim bunlarda iş yok
@Şiirden-bıkmış-şair bence bunlar bizden daha fenalar nedense pek samimi gelmiyorlar
Fıss kuşağı bunlar 😀
@Şiirden-bıkmış-şair ahahahaha haklısın sanırım 🤣🤣🤣
Ben de onu hayal ediyorum bir an once evlendigimizi dusunup
İsteklimisin cok
@kimizbizbi sadece ona karsi
Yaş kaç? Bide mesela ne hayal ediyorsun en cok
@kimizbizbi yasi soylemek istemiyorum unide ayni siniftayiz. Beni koklerken hayal ediyorum testislerinin bana carptigini
Şöyle neler geciyor içinden anlat hepsini dmgelanlat? O zaman sen dogy seversin pozisyonda kokleyip sert olcak dimi?
@kimizbizbi hayir bacaklar acik onden girecek
Ooo iyimis o andaa ağzını göğüsleri öper emer dimi?
@kimizbizbi hizli yapiyorken biraz zor
Hm doğru.. dm gelsene detayları konusalim
Sevişelim mi de ben öyle diyorum 😂
Onun sana yaklaşmasını sağla
Seni özledim de
Eee söyle ne utanıyon
Yakınlaşman yeter döylemene gerek yok
Söylemeye çalışmaktansa niye yatırıp yapmıyorsun..
Mik beniii de 😅😅
Kız milleti söylemez direk kucağa oturur
Direk söyt yapuş dudkalarına
Ona söyleme boş ver shshsh
Hareketlerinde göster daha önce ilişkiye girdin mi
mastürbasyon yap kudurukluğun geçer
Aynen buraya yazdığın gibi yaz
Yaz işte ona belli et
sen kucağına otur o gerisini halleder
Pilava kaşık sapla
Mesaj atarak söyle
İkizler seni özledi görmeye gelsene bu gece de.
Ona söyleme başkasıyla yap
Söyleyemezsen haber ver ben biliyorum bak 😅😜💋
Bence böyle söyleme açık verirsin
Direkt söyleyebilirsin
sakın söyleme :d
mesaj at
sevgiline deki soğuk su var mı yanıyorum de
Yanında dudaklarını ısır frikik ver o anlar zaten.
ben yardımcı olayım :))
Direk söyle
Söyleme hissettir
Yaskac
Valla ben de kuduruğum
Kucağına atla
Aşı oldun mu
Nasıl kudurdun
Frikik ver
😂 söylersen mikerr 😛
Kicağına atla
Of of senin gibi kız lazım