Arkadaşlar merhaba; Aztech modem almıştım. Resimde gördüğünüz modemden geriye sadece bu kutusu kaldı. Modem de aşırı ısınma sorunu vardı fakat umursamıyordum. Teknik servis işletiyorum akıllı cep telefonu ve laptop tablet yazılım ve tamir işleri yapıyorum. Teknik servisin olduğu daire de kendime ait oda da kalıyorum. Dün gece 04:15 gibi bakım kısmından gelen patlama sesiyle uyandım. Masa üzerinde müşterilere ait telefonlar ve tabletler ve yedek parçalar vardı. Onlar yanıyor etraf simsiyah dumanla kaplıydı. Yangın söndürme tüpü ile anında müdahale ettim fakat 2 apple tablet 1 iPhone 6s bir kaçtane samsung cep telefonu kullanılamaz hale gelmişti. Yapılan inceleme de yangına modemin sebep olduğunu öğrendik. Modem normal yanmanın aksine yanlara doğru açılmıştı. Buda yangının orada başladığını gösteriyor. İçinizde daha önce bu tür sorunlar yaşayan var mı aynı marka modem kullanıp aşırı ısınma sorunu yaşayan var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar mobilden yazdığım için iPhone 6 plus yerine 6s yazmışım kusura bakmayın
Modemin aşırı ısınması ve patlama sorunu yaşayan var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Markasız modem alırsan patlar tabi
Aztech markasız modem mi?
Ne kadar hakimsin teknolojiye belli oluyor o yüzden ötede oyna
ben 13 yıldır zyxel kullanıyorum patlamayı bırak doğru düzgün ısınmıyor bile :) aradaki kalite farkı sanırm
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!