Bu tarz şiddet eğilimli hayvan beslemek ile eniştesinin afilli arabasını alıp kızlara hava atmak arasında fark yok..
İkisi de kaplama ruh ve güç gösterişi amacı taşıyor. Saldırganlık ve psikopatlık doğasında olan bir hayvan sahibine bile saldırabiliyorsa , dışardaki çocuklar kadınlar kaçamayacak yaşlı insanlar ne yapsın?
Yasak olduğu için kapalı yetişen hayvan da dışarı çıkınca uyuz kaptığı ilk hedefe çenesini klitliyor artık bogazı mı bacağı mı bilinmez ama , bilinmesi gereken o hayvanın sahibinin silah amaçlı olarak hayvan besleme yüzünden sonuca göre ağır cezada yargılanabileceği...
Oyle tasması elimde olmuyor bu işler , en kötü durumu düşünmek gerek. Yoksa o tasma bu hayvanın sahibine takılabilir
3
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cok cahilsin keşke ölsen. Ben 3 senedir bakıyorum bir kere bile güç gösterişi ile bakmadım 16 tane yavru oldu hiç birinide öyle besleyecek insanlara sahiplendirmedim köpek sahibine çekermiş benim köpeklerimin hiç biri daha ne bana nede başka birine saldırdı ona bakılırsa sokaktaki sokak köpekleride saldırıyor onlara neden ayrım yapmıyorsunuz
İşinize gelmeyen cevapların sahiplerini öldürmek zaten senin ruhunda var, bu cins köpek de bundan tabii etkilenecektir. Masum bir cins olarak göstersen de her yavru masumdur ama irileşince zincir de dinlemez Bu videonun yerel örnekleri de var
İzle ve kendine gel otur düşün , sana yakınına veya herhangi birine saldıran ve her dişi 2 ton basan bir köpeğe cidden hakim olabilecek misin?
2 ton basıyor vay canına :D :D Ya cahil gördüm gerçekten sizinki kadar abartan insan görmedim o köpek 2 ton bassa kemileri kırar parçlar mantıklı konuş hangi pitbull saldırısında kemik kırığı parçalanması gördün bu sana yeterli olur heralde git azcıkta düşün :D
Acile getirilen bir kaç vakada gördüm , kağıt gibi yırtılmış bacak kasları ile kemikte bulunan pitbull dişleri sana bu bile kanıt olarak da yetmez orası da ayrı konu.
Hangi köpek saldırısında etler kaslar yırtılmaz ki veya kemikte diş izi olmazki daha çok yorum yapmayın sadece bunları bir tek köpek yapamaz diğer bütün köpeklerde yapabilir ayrım yapmayın.
Sorun köpekte değil , asıl sorun bu konuda savunmalarını yaparken tehditvari şekilde öldürürüm vururum ile senin kendi yönetim kişiliğinin hayvanı nasıl kullanacağı.. Diş konusunda ise alan ve basınç hesaplarını da bilmediğin açık , çene ve kas yapısının çekiş gücü her hayvan için yapılabilir ve hesaplanabilir.
Sokak köpekleri sadece aşırı aç ise elde taşınan poşet ya da yiyeceğe odaklanır gözünün icine baka baka yersen ama , pitbull için gözgöze gelmek bile güç savaşı yaratır.
Pitbulun gözünün içine bakarsan senden gözlerini kaçırır hiçbir zaman gözlerinin içine bakamaz ama sokakdaki köpeklerin gözünün içine bakarsan gözlerini kaçırmaz bunuda öğrenmiş oldun abi türkiyede sadece pitbull saldırısı olmuyor her ırktan çıkıyor sadece böyle şeyler pitbulla yönlendiriliyor
Trde pitbull yasağı yok üretimin yasağı var babam trye pitbullu ilk sokanlardan o yıllarda şarkıcı özlem tekin ve tarkanda getirtti. Ayrıca bu köpekler ingiLterede bebek bakıcısı olarak bilinir elimizden dolu pit geçti hepside çocukları çok sevdi bizim medyamızda katil olarak nitelendiriliyor saf insanlarda inanıyor
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
O saf insanlar yüzünden geceleri çıkartmak zorun kalıyorum
Bizim akrabaların çocukları heranın (köpeğimiz) boğazına kadar elini sokuyor garibimin gıkı çıkmıyor hala onlarla oynuyor. Bu sevgiyi tatmamış olanlar bilmez o yüzden olumsuz yorum yapanlarla fazla münakaşa etme anlatamazsın onlara 😄
pitbull'lar çok hareketli ve akıllı. sahipleri onları onları kafeslere koyup yemek vermiyorlar hayvanı kuduz ediyorlar. salınca da insanlara saldırıyorlar. bence pitbull yerine onları yetiştirenlerin cezalarını kessinler. hayvanların suçu ne? :)
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim köpeklerim apartmanın sığınak odasında kalıyor ve davamlı salıklar bahçeye çıkıp dolaşıyorlar hiçbi sorun yaşamadım şuana kadar ne bana saldırdılar ne başkasına :)
Bu sahibi kötü yetistiriyorsa bahanesi çok baydı. Diğer köpekler neden yapmıyor, bu köpeğin doğası böyle. Sen ben iyi yetistirsek bile herkes iyi yetistiremez o yüzden toplumun sağlığı için yasağa devam Ha biri uymuyorsa ben en ağır cezanın verilmesi taraftarıyım. ..
Kesinlikle kalkmamalı, öyle yavrusunu göstermekle değişmiyor Pitbull'un şiddet eğilimli bir köpek cinsi olduğu gerçeği. Sokakta, şehir merkezinde ya da herhangi bir yerde görürsem 155 polise şikayet ederim.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anneleri yavrular şu an bende şikayet edebilirsiniz hepsinin karnelerinde boxer yazıyor kalkıp belediye elimden alamaz kanıtlayamazsınız yani ;)
l*n ben köpeklerini durduk yere mi öldürürüm dedim. sevdiğim birine veya bana zarar versin o itin o zaman görürsün sana ne yapacağımı şimdi itini al ve git burdan.
Kalkmamalı cana kıyma gibi bir durum yok her ne kadar iyi yetissede hayvanın fıtratı geregi saldirgan
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya allahını seversen ben 3 senedir bakıyorum şuana kadar bir kişeye bile saldırmadı 3-4 yaşındaki yeğenim bile yanına gidiyor seviyor oynuyor bu kadar bencil olmayın
Evet bencilsiniz. Benim 3-4 yaşındaki yeğenlerim severken sıkıp öldürücekler ama hiçbirine 1 çizik dahi olmadı. Allahı seversen bir köpek 2 ton bassa ordaki kemikler toz olur :D
Ya çocuğum kendin kaç yasindasin sanki? Allah korusun bir gün bir şey olursa o yakinlarina o zaman gorurum ben seni. Kucukken bakip buyuttukleri pitbull evde ailenin yeni doğan bebeklerine saldirip öldürdüğü haberleri ve buna benzer onlarca haberi gormussundur.
Zaten kırma bir köpek. Saf bir irk değil. Bencilmisim.. ilerde cekeceksin sen o kopeklerden
En İyi Cevaplar