Ölümü en iyi anlatan cümle ne? Gece gece ekşi sözlükte rast geldim bu başlığa.
Cevabın nedir?
Soguk.
Herkesin hayatindadir tipki kis gibi, onemsemeyiz ama o zamani geldiginde hepmizin kapisini calacak. Olurken hissettigin sadece caresizliktir, tipki derin bir soguk gibi her tarafini sarar, ve seni derin uykuya goturur. geriye kalansa sadece sogumus cesedindir. Tipki kisin bitmesi gibi, her olumun arkasindan geride kalanlar yasamaya devam eder tipki ilkbaharin gelmesi gibi, o gecen kisi hic hatirlamamaya calisir insalar... fazla mi felsefik oldu? :) ya da kisa yoldan hayati degerli kilan olumun kendisidir.
Not: Turkce karakter yok klavyede bazi cumleler bozuk gibi gozukuyor idare edin.01 Yorumla
Soran+1 yılYok bence fazla sade olmuş
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yılBu çok doğru
https://i.hizliresim.com/AmP39L.jpg16 Yorumla
Soran+1 yılYa değil mi kankacığım :D Her ne kadar artık konuşamıyor olsam da :D
"Bekle dedi gitti, ben beklemedim. o da gelmedi... Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi..."
Özdemir Asaf- +1 yıl
:D O kadar saçma mesajlar geliyordu ki tahmin edemezsin
Soran+1 yılSenden ötürü, sen takibi bırak sen milyar sen milyon
Soran+1 yılEİG elden gidyor yetiş ya @toutlemonde
- +1 yıl
Hakedene gitsin :D
Soran+1 yılHak etti adam valla yalan yok karnım ağrıdı okurken, sen de daha takip bile etme hıh :/
:D :D :D
+1 yılÖlen hayvan olur aşıklar ölmez.. Ölüm içimde ölüm içinde ölümsüzlüğü , ölümsüzlük içinde ölümü ve ikisi içinde yaşaması gereken bir duyguyu anlatır bu cümle..
379 Yorumla
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
Cümlenin anasını laciverte boyamışım adeta.. Ölüm içinde ölümsüzlüğü, ölümsüzlük içinde ölümü anlatır demek istedim..
Soran+1 yılBen kendi haline bırakmak istedim seni üstad ayıp olmasın diye bir hmm yazayım dedim :D
- +1 yıl
Bonzai içmedim uykusuzum sadece.. Bende sen hmm yazınca bir işkillendim ondan dolayı baktım :))
Soran+1 yılAhahaha :D
- +1 yıl
Biraz önce başka bir soruda da ışıklı ayakkabıyı ıslıklı diye okumuşum.. O ne l*n her bastığımda ötse topuğuma sıkarlar demişim.. Deli zannettiler yazan olmadı daha..
Soran+1 yılAhahahahaha EİG is coming :D
- +1 yıl
Yanlış okur veya anlarım diye üç defa okudum çift dikiş olsun yine aptallaşmayayım diye sağlam olsun diye iki defa düşündüm.. Ancak cevap verilecek bir şey değilmiş.. İçimde patladı şu an ..
Soran+1 yılAhahahahaha gece gece güldüm :D 2 aday vardı EİG'ye sen hak ettin :D
- +1 yıl
Eyvallah:)) eig'yi okuyan olursa beyin felci geçirir.. Şimdi bir baktım öyle çıkmaz soka gibi.. Neyin anlatıldığı belli olmayan sanat filmleri repliği tadında.. Ya da günlük dizinin bölüm sonu son cümlesi gibi..
Soran+1 yılAnlamışım gibi EİG seçersem sitede çok havalı olurum 8)
- +1 yıl
Jahahhajaa kızın yazdığına gülen şapşik ama doğulu gülüşü yaptım şu an :))
Eig seçersen bende sadece göz kırpma ifadese yapacağım ki hani vayyyy sadece sen anladın aramızda yani efekti vermek için :))
Misal...
Eig..
;)
Soran+1 yılSabah sabah karnım ağrıdı yemin ederim :D
- +1 yıl
Off ne güldüm gençler ya😃😂 görüşü okudum anlamadim sonra tekrar okudum yine anlamadim bidaha okudum anlamadim. Sonra baktim eig dedim baya felsefik birsey heralde anlamadigima göre 😂 alttaki yazilari okudugumda öldüm gülmekten 😂😂
- +1 yıl
Adam sözünün eri ama bende öyleyim..
;)
Soran+1 yıl@karamelima
Ahahaha bak anlamamışsın biz anladık hep işte çok havalıyız biz 8) (cool ifade)- +1 yıl
@karamelima ne yani düzeltilmiş hali felsefik değil mi? Yunus Emre'ye hakarettir bu..
Hemen Yunus Emre'yi vurgulayayım ki geri adım atsın... Aaaa Yunus Emre tabi...
Soran+1 yıl@karamelima
''Dadaloğlu der ki''
''Karacoğlan der ki''
https://www.youtube.com/watch?v=hSNqUA_ONsM- +1 yıl
Neyin kafasini yaşıyorsunuz 😂😂bende bir yerden sonra film koptu 😂 hatta Ölüm içimde ölüm içinde ölümsüzlüğü , ölümsüzlük içinde ölümü burdan sonra devreler yandi bende 😂😂
- +1 yıl
Beni anlamanız icin ayni yeri 3 4 kez okumaniz gerekir 😂
Soran+1 yıl@karamelima
Anlayamazsınız
https://www.youtube.com/watch?v=H3hskbuFtVI- +1 yıl
Ooff 😂😂 beni en çok çeken şey motorun yaptığı dalga köpürtmesi zannedersin yat ayran yapıyor 😂😂
Soran+1 yılağlasam sesimi duyar mısınız,
kamaralarında;
dokunabilir misiniz,
dümenlerine, pis ellerinizle?
bilmezdim dalgaların bu kadar güzel,
köpürtmelerinse kifayetsiz olduğunu
bu tekneye düşmeden önce
bir deniz var; biliyorum;
her dalgayı köpürtmek mümkün;
epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;
anlayamazsınız.
@karamelima- +1 yıl
Sen yazmis olamazsin dimi 2 dk da 😂
Soran+1 yıl@karamelima
Yazmış olabilirsem çok havalı durur mu? 8) (cool ifade)- +1 yıl
@karamelima
@soran
Burada olanlara bak aynı anda ben neyin peşindeyim.. Fena kopasım var ama cıvımak istemiyorum çocuğa..
Benim görüşün altına baksanıza bir gençler..
www.kizlarsoruyor.com/.../q3235602-hayaller-kurmaktan-nefret-ettiniz-mi-hic
Nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça..
Soran+1 yıl@karamelima
@Bir_Acayip_Adam
Sorunun ortasında girip ''zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xd'' yazıp kaçasım geldi :D- +1 yıl
Çocuk beni kim bilir nasıl hayal ediyor oysaki ben boxerın arasına kaçan çükümü o meşhur hareket ile olması gereken yere alıyorum düşüncelerimi yazarken... Tam bir yıkım.. Soğuk bir duş..
Soran+1 yılAhahahahahah ekrana kafa atıyordum az kalsın sonra laptop'u yeni aldığımı fark edip daha efendice gülmem gerektiğini fark edip tebessüm ettim :D :D
- +1 yıl
Çocuk kim bilir beni nasıl düşlüyor ama ben Latif Doğan dinliyorum ona yazarken..
Padişahın kızından örnek vereceğim olamayacak..
@karamelima da katıldı olaya.. :))
Çocuk şunları yazdığımı görse yüzüme tükürür.. Sokrates belanı versin der hacı.. Beni Zeus'a havale eder.. - +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Ben bunlara sahit olmadan once kizlari dedikoducu zannediyordum 😂
Soran+1 yılAbi dayanamıyorum ''zaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xd'' yazasım geliyor
Sonum şu çocuk gibi olur diye korkuyorum
https://s12.postimg.org/t3yf1y2st/caps.jpg- +1 yıl
@karamelima
@soran
Çocuğa diyalektikten girip materyalizmden çıkasım var tam gireceğim müzik listemde şarkı değişiyor bir gülme geliyor:))
Bizim çay bahçesinde aşka aşık bir filozof çaycı var onun sözü ile noktayı koyup aklını alacağım..
Sen benim farkımı fark etmedin ya... Fark etsen de fark etmez artık..
Vehbi abi senin aklına soğuk su çekeyim.. Adisyonu da alnıma yapıştırıp mezdeke yapayım diyesim geliyor her seferinde..
Soran+1 yılAhahahahaha :D Üstad üslubun ekşi sözlükten Jun Misugi'ye çok benziyor :D
https://eksisozluk.com/biri/jun-misugi
Harika ya gözüm doldu yine gülmekten :D
@karamelima
@Bir_Acayip_Adam- +1 yıl
Jin misugi kim ya? Benim kendi cemalsu benim adım?:))) kütük sivas hacı nerelere götürdün sen beni? Kahvede okeye aranan dördüncüyüm ben.. Sevmiyorum amaç yardım olsun.. Benim tarzım bu..
Soran+1 yılAma okumanı tavsiye ederim o da çok iyi yazar :D Kanlı okey biliyorsan oynarız :D
@karamelima
@Bir_Acayip_Adam- +1 yıl
Kanlı okeyde taş çalmış adamım ben.. Sen ne diyorsun :)) ?
Soran+1 yılAhahaha yolun düşerse buralara oynarız :D
- +1 yıl
Kanli okey ne ben bilmiyorum bana da ogretin 😊
Soran+1 yıl@karamelima
@Bir_Acayip_Adam
Yine bilmiyorsun ama olmuyor. Keşke kız tavlası gibi kız okeyi olsa da öğretsek :D- +1 yıl
@karamelima sadece ıstaka ile oynanıyor:)) oyun sırası yok okeye dördüncü gerekmiyor ve taş çalmak serbest... Ayrıca atmakta serbest.. Kahvehane sporları diyelim biz ona :))
Soran+1 yılOkey aslında şöyle oynanıyor 1 atıcı oluyor o okey taşlarını atıyor diğer kişi de ıstaka ile Beyzbol sopası gibi vuruyor. Sonra 4 yancı arasında koşuyor. Kaybeden hesabı ödüyor.
- +1 yıl
Heheh 😂😂 kahvehaneler ne kadar da eglenceliymis. Ben hep asik suratli dedelerin kaģit oynadığını hayal ederdim 😂
Soran+1 yılO değil de zalim zeki geçen güzel tost yapıyor diye bir kahveye götürdü bizi dünyanın parasına tost yedik. Neyse adamın matematiği kötüydü de kazığın Allahını attık adama :D
@tam1soruisareti (isim verdim kızma :D )- +1 yıl
Sen o dedeleri okey vurunca gör bir de.. 20, yaşında baby face oluyor hepsi :)))
Okey oynamasını dahi bilmem.. Pişti biliyorum onda da kağıtları takip etmiyorum.. Geçen işemek kahvehaneye gittim... Merhaba tuvaletin şifresi nedir dedim adama.. Ellerinde ıstaka benim fermuar açık mahalleyi turladık...
@karamelima şaka bir yana kahvehane kültürü iğrenç ama bir o kadar komiktir.. İşim düştükçe tadını çıkarırım.. İşimin düştüğü nadirdir gerçi çay zammından çay zammına :)) - +1 yıl
Soran+1 yılModern Kahve kültürü Starbucks işte bir tek okey ve 52 yok
@karamelima
Soran+1 yılTost on numaraydı ama adamım matematik seviyesi 1den 9a kadardı :D
- +1 yıl
Sabah sabah bu ne enerji arkadaslar 😊 neymis o esans?
- +1 yıl
@karamelima hiç kuvvet beni tuvalete şifre ile girilen mekana sokamaz :)) onu yapacağıma kahvehane tuvaletinde duş alırım daha iyi :))
@soran bizim kahveci hesabı yapamıyor düz hesap olsun diye çayı 75 kuruştan 1 liraya çıkardı sen düşün:)) emekli. amcalar ve berdoş gençler işçi - köylü dayanışması gibi greve gitti sen ne diyordun.. Çay yavaşlatma eylemi yaptılar içerken..
Düz hesap ise sen gerizekalı isen o halde 50 kuruş veya bedava olsun dediler.. Sırf kafası rahat etsin diye bedava veriyordu neredeyse çayları..
Soran+1 yılŞu at yarışı işinden hiç anlamıyorum ama :D Beşiktaşta mühendis kahvesi diye bir yer var sanki Veli Efendi Hipodromu sanarsın :D
@karamelima- +1 yıl
Anlama zaten:)) at zikmeye varan sonuçlarını gördüm.. Bunu yapmayacaktın Bayır Gülü!!! Gibisinden..
Soran+1 yılAsfdgshdakjdlşas :D
- +1 yıl
Atını ziken ganyan bayii :))
Soran+1 yılAdını şey eden rohanlı vardı inci sözlükde iyi hikaye yazıyordu :D
Soran+1 yılAtını*
- +1 yıl
Anlaşılan sözlüğü baya takip ediyorsun :)) bir apaçi masalı angutyus mu ne vardı onu bilirim sadece :)) hikaye yazmak basit önemli olan zaman bence :)) diz üstü edebiyat olarak basit.. Edebi kaygı ile zor tabi :))
Soran+1 yılOnu okucam şimdi kanka ben biraz Agar. io ya gireyim gelcem geri :D
- +1 yıl
@Bir_Acayip_Adam UZUNCA bir açıklamalı detaylı bir yazı yazarsan ''Ölen hayvan olur aşıklar ölmez.. Ölüm içimde ölüm içinde ölümsüzlüğü , ölümsüzlük içinde ölümü ve ikisi içinde yaşaması gereken bir duyguyu anlatır bu cümle..'' ne demek istediğini ancak öyle anlarım :/ :/
Soran+1 yıl@sibelsibel1
Ahahahah anlamamış. Anlasa bizim gibi cool olurdu 8) (cool ifade)- +1 yıl
@sibelsibel1 orada yazım yanlışı var :)) orijinalini biliyorsun zaten:)) benim yazdığımı anlayana plaket veriyoruz :))
- +1 yıl
Soran+1 yıl@sibelsibel1
Biz sadece bu engin iletiyi anlayanları bünyemize alan elit bir topluluğuz mason gibi yani 8) yazık sana- +1 yıl
Ölen hayvan olur aşıklar ölmez..
Yaşarken ölen insanlar artık hayvan olmuş insanlardır.. Aşıklar ölmez ise sonsuzluğa takabül eder burada kısaca. Bu yaşarken ölenleri , ölmüş iken yaşamları tanımlar..
Aşk dediği şeyde zamanlaşır burada aşkı sonsuzluk olarak görür gibi :))
Görüş yorumlarını okuyacaksan ganyan bayi kısımlarını okuma derim bir de :)) - +1 yıl
;) tamamdır
- +1 yıl
Ne yani sen bana eşşek mi diyorsun 😄😄😄
cumlenin aciklamasi o kivamda olmus..😄😄
Soran+1 yıl@masmavideniz
Evet yazılanı anlamayarak bizim havalı kulübümüze katılamayan bir fani daha 8) (cool ifade)
O Profil resmindeki anime hangisi?- +1 yıl
Hangi kivamla yazildigini biliyorum anlamamam gerektigini dusundum😄😄😄
Soran+1 yıl@masmavideniz
Yazıyı boşver animenin adını bul bana :D- +1 yıl
@masmavideniz hangi kafa bilmiyorum ama gayet gizemli duruyor bence.. Çaktırmayın okuyan bir çoğu anlamayacak vayy diyecek :))
- +1 yıl
Okuyunca sasirmayanlar kategorisine ekleyin beni😄😄😄
Soran+1 yılHangi anime bu aaaaaaaaaa bbbbbb cccccc
@masmavideniz- +1 yıl
Bundan sonra her gece bir sözü böyle yanlış gibi yazacağım.. Zamanla sayımız çoğalacak ve düşlediğim aşiret kurulacak.. :))
@masmavideniz seni aşiretten halkla ilişkiler bölümüne atarım.. Torpillisin sen:))
Soran+1 yıl@masmavideniz
Tın
Tın Tın Tın- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@masmavideniz cidden mi? Canım giyotin çekti.. :))
Soran+1 yıl@masmavideniz
Hıh bana hiç övgü yok :/
İsmet'e yok tabii, İsmet kim ki?
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...ea55df0363.jpg
Boşlukta hissettiğiniz ama boşlukta bile olmadığınız bir şeydir ölüm.
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzele benziyor :D
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
10Cevap
+1 yılBundan sonra benim için "Ölüm içimde ölüm içinde ölümsüzlüğü , ölümsüzlük içinde ölümü" budur! Ölüm aklima geldikçe gülerim artik 😂 @Bir_Acayip_Adam 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılAdam sitede nadide insanlardan bence objektif fikrimi söyleyeyim :D
Sabah sabah gözümden yaş geldi gülmekten
@Bir_Acayip_Adam- +1 yıl
Kesinlikle bende daha önce gülmemiştim burada bu kadar 😂
- +1 yıl
+1 yıl111 Yorumla- +1 yıl
asdas bu kızı alın burdan :D
- +1 yıl
İyi değilim jajdjs 😄
Soran+1 yılÜstüme aldım
- +1 yıl
Almasaydın
Soran+1 yılHelvanı yerim inşallah senin
- +1 yıl
Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı 👋
Soran+1 yılAaaaa gökten kemik yağıyor oley :D Camdan bak :D
- +1 yıl
Komik değilsin sus artık.
Soran+1 yılYahu ne agresif insan çıktın. Kaynama noktan bu derece düşük mü?
- +1 yıl
Turabicim sen misin?
Soran+1 yılAlkol gibi uçucu :D
Diğer konusunda 652 cevap paylaştı. ölenle ölünmüyo ama, kalanlarla da yaşanmıyo. derinden çizik atmıştı bana.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖlüm... sessizligin sesidir.
137 Yorumla- +1 yıl
Hicbir fikrim yok..😄
Soran+1 yıl@Bir_Acayip_Adam 'a özenmiş 8)
- +1 yıl
Alay edilen peygamber gibi hissettim kendimi... Cemaatim ilerde bu günleri milyonlara ağlayarak anlatacak.. Kimse inanmıyordu efendimize alay ediyorlardı ama o aldırış etmiyor ölümün içinden ölümsüzlüğü , ölümsüzlük içinde ölümü arıyordu diyecekler...
Bir de hayaller var ki sorma.. O konuda soruyu soran çocuk benden mucize bekliyor.. - +1 yıl
Soran+1 yılHasan Mezarcı'nın mucizesi dilini burnuna değdirmesi :D
- +1 yıl
Hasan Mezarci duysa piyasayi size birakir😄😄😄
Soran+1 yılo kadar hastayım dedi dedi inanmadık, bak noldu şimdi? gördünüz mü?
- +1 yıl
O son fıkrayı anlatmasa şansı vardı bence :))
- +1 yıl
Deli gomlegi giymisti galiba 😄😄
@Bir_Acayip_Adam - +1 yıl
Oha o kadar tescillendi mi?:))
Soran+1 yılAynen hastayım dedi dedi inanmadınız
- +1 yıl
Tabi adama iman getirenlrr vardi.. Yuksek ihtimal kogus arkadaslaridir😄😄
@Bir_Acayip_Adam - +1 yıl
:)) yahu iman getirtmek kolay ama kaç kişi olduğuna göre değişir..
- +1 yıl
Nasil yani kisi sayisina mi bagli tutarliligi @Bir_Acayip_Adam 😄
- +1 yıl
Evet. Çoğunluk olmasa kimse bir insanın ayı eliyle ikiye böldüğüne inanmaz heralde.. :))
- +1 yıl
Herhalde oyledir:))) .. senin mucizelerin nedir anlatsana biraz
@Bir_Acayip_Adam 😄 - +1 yıl
Soran+1 yıl@masmavideniz animenin kime ait olduğunu bulduysa başka mucize aramıyorum ben :D
- +1 yıl
Soran+1 yılAslında inanmadım önce yani saçma geldi animenin kime ait olduğunu bulman. Aslında istesem bulurum zaten hangi anime olduğunu. Ama ben de seni teste tabi tuttum. Güven testine. %400 kanunsuz outlaw güvenilmez çıktın. Alkışlamıyorum, ağlıyorum :D :D
- +1 yıl
Ne yani benim görüşümde mantık yok muydu? Şimdi gördüm daha yazdığını.. :)) mantık hatası değil yazım hatası vardı.. Yoksa gayet mantıklı bir şekilde açıkladım sonra.. Yazıklar olsun..
şu an mucize olarak burun deliklerimi açıp kapatıyorum.. Zamanla burnum ile boncuktan kuş yapacağım.. Konacak müridlerimin penceresine doğum günlerinde.. Gayet etkileyici bence..
Soran+1 yılŞu diye müridini bir çarpsana benle dalga geçiyor
:D :D
@Bir_Acayip_Adam- +1 yıl
Xper5 de çarpabiliyorum.. Daha var.
- +1 yıl
Ooohoo biraz daha okusan neler goreceksin.. Mesela Hasan Mezarci bizlere omur.. bende bunu duysa demisimm.. Nette dolasan bir kiz gibi.. Cemal Sureya nin fanlari tarafindan acilan bir hesaba kizin teki yorum yapmis;
-yeni kitabiniz cikacak mi kitaplarinizi cok begeniyorum
-cevabinizi bekliyorum.. demis ayni benim kafamdann😄😄😄
Ölümün tanimi gibiyiz... @Bir_Acayip_Adam
Tabi ki babana bile guvenme demisler @soran :)))
Yine de sen bilirsin :)))
Soran+1 yıl9 Xper'im ben tüm skiller açık haberin olsun yıldırım büyüsü atarım üzerine :D
- +1 yıl
Soran+1 yılZincire vurma yeteneğim de var 8 xperde açılıyor
- +1 yıl
Soran+1 yılBu arada ben @soran değilim fark ettin mi hiç :D
- +1 yıl
Farkettim... cok aci :)))
Soran+1 yılAnimenin adını da buldum :) :)
- +1 yıl
😄😄😄
Soran+1 yılSöylesem mi acaba? Bu arada senin ademveadem adlı bir forumda hesabın var mı?
- +1 yıl
O ne yaa:))
Soran+1 yılAnimenin adını ararken o resmi google images'de arattım da bir lgbt forumunda aynı resim ile bir üye buldu da :D Nicki Catsy mi neydi :D
- +1 yıl
Olabilir herkes kullanabilir..:))))
Soran+1 yılTelif hakkını saldın yani :D
Karanlık
12 Yorumla
Soran+1 yılKaranlık bile bir şey hissetmek demek
Koyu yalnizlik , uzun sonu ısıksız tünel
02 Yorumla
Soran+1 yılKaramsarca
Daha yeni başlıyoruz.
- Zebani05 Yorumla
Soran+1 yılYa bitiyorsak?
Soran+1 yılDeneyelim mi? Önce kim denesin :D
Soran+1 yılTamamdır üstad :D
- Diğer konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılÖlümü En İyi Anlatan Cümle Yeni Bir Başlangıç.
00 Yorumla İşte o gün bizde, gebereceğiz.
01 Yorumla
Soran+1 yılherkes gibi
Şu yoğurdu saklasak dami ölsek.
01 Yorumla
Soran+1 yılSarımsaklasak da ölsek
- Diğer konusunda 35,3b cevap paylaştı.
+1 yılSonsuzlugun baslangici
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden şimdi başlamıyoruz?
- +1 yıl
Hazirlaniyoruz
Soran+1 yıl3 deyince