Duş almaya girdim. Girip çıkacaktım sözde. Çok yorgunum 2 saattir yürüyorum :D Şampuanladım saçımı duruladım.. Sonra saç kremi koydum. Duruladım biraz ama hala saçımda saç kremi hissediyorum şu an.. Saç kremi durulanmazsa ne olur?
Çok yorgunum ve kurulandım giyindim. Havluyla kuruladım saçımı. Elimi saçıma atınca birden saç kremini hissettim :D Durulanması gereken bir saç kremiydi. Az durulamışım.(Pantene)
Yine mi girmeliyim duşa? Yoksa zarar vermez mi saça? Özellikle kızlar siz iyi anlarsınız :DSaç kremi durulanmazsa ne olur
Saç kremi şampuandan sonra saç bakımı için en önemli olan ürünlerden bir tanesidir. Saçlara nem ve esneklik kazandırır. Saçları yumuşacık hale getirir ve kolayca durulanmasının yolunu açar. İçeriğine göre saçtaki elektriklenmeyi önler, saça hacim verir ya da daha dolgun gösterir. Saç tipinize uygun saç kremini seçerek saç problemlerinizden de kolayca kurtulabilirsiniz.
Saç kremini durulamadan kullanmak doğru mu?
Saç kremini durulamadan kullanmak doğru mu?
Saç kremleri durulanan saç kremleri ve durulanmayan saç kremleri olarak ikiye ayrılır. Durulanan saç kremleri nemli saçlara duşta uygulanır ve sonrasında saçlar iyice durulanır. Durulanmayan saç kremleri ise duş sonrasında kullanılır ve saçlar tarafından kolayca emilir, birçoğu ağırlık yapmaz ve durulanmaz.
Saç kremi durulanmazsa ne olur?
Durulanması gereken saç kreminin durulanmaması saç problemlerine yol açabilir. Saçta kabuklanma, kepek, yağlanma gözlemlenebilir. Saç kremi kullanırken uygulama yöntemine özellikle dikkat etmek gerekir. Genellikle ambalaj arkasında nasıl kullanıldığı da yazmaktadır.
Saç maskesi durulanmazsa ne olur?
Saç maskesi durulanmazsa ne olur?
Saç maskeleri hazır da olsa ev yapımı da olsa genel olarak durulanırlar. Eğer durulanmaz ve saçta çok fazla süre bekletilirse kötü kokuya sebep olabilir. Aynı şekilde durulanması gereken bir saç maskesini durulamaz ve saçlarınızda bekletirseniz bir faydasını da göremeyebilir, aksine saçlarınıza zarar verebilirsiniz.
Saç kremi kullanmanın faydaları nelerdir?
Saç kremi kullanmanın faydaları
Saç kremi saç bakımı için en az şampuan kadar önemlidir. Saçlara birçok faydası bulunmaktadır, elbette bu faydalar saç kreminin içeriğine göre değişiklik gösterebilir. Saç kremleri genel olarak saç tiplerine uygun olarak, farklı içeriklerle üretilmektedir.
Saçların daha parlak görünmesini sağlar.
Saçlara ihtiyaç duyduğu nemi kazandırır ve kolay taranması sağlar.
Saçların uzamasına destek olur.
Saçları güçlendirir, özellikle uçların kırılmaması için gereklidir.
Saçları dış etkenlerden korumaya yardımcı olur.
Saçların birbirine dolaşmasını, kurumasını engeller.
Saç kremi, saçların daha kolay taranması, daha rahat şekil alması ve yumuşacık görünmesi için kullanılır.
🌺 Saç kremleri durulanan ve durulanmayan olarak iki farklı gruba ayrılır. Durulanan saç kremlerini banyo sırasında saçlarını yıkarken, durulanmayan saç kremlerini ise banyodan sonra saçlarına uygulayabilirsin. 🌺 Saç kremi, güzelce durulanmadığı takdirde saçların yağlanmasına neden olabilir. 🌺 Saç kremi, diplere temas ederse bir süre sonra saç dökülmesine sebep olabilir.
Saçlarımın her koşulda parlak ve canlılığıyla göz kamaştırmasını arzuladığım için Elidor Güçlü ve Parlak Serum Bakım Kremi imdadıma yetişiyor! 💕 Elidor Güçlü ve Parlak Serum bakım kremi formülündeki keratin+makademya yağı sayesinde kolay taranan ve yumuşak saçlara sahip olmamı sağlıyor. Saçlarıma kaybettiği nemi, ağırlaştırmadan kazandırıyor. Saçlarından kolayca durulanan bir saç kremi arıyorsan, mutlaka denemeni öneririm. Çünkü en sevdiğim yanı saçlarımdan kolayca durulanıyor ve göz alıcı parlaklığıyla saçlarıma canlılık katıyor. :)
Durulanan saç şampuanı ayrı oluyor durulanmayan ayrı oluyor. Ben genelde saçımı tararken açmak için saç kremi kullanıyorum adı saç keratini olarakta geçiyor. Onu alıp kullanabilirsin istersen. Saç kremi saçta uzun süre beklerse bir sıkıntı falan olmaz diye düşünüyorum ben. Ama duşta aldığın zaman kesinlikle durula uzun süre kalınca kepek falan olabilir.
Saç kremi iyi durulanmazsa akşamına bile yağlanma başlayacaktır. Bir kez yağlanma başladı mı düzene oturtmak zor olabilir o yüzden riske atmamak lazım.
Zarar vermez cabuk yaglanir ve igrenc yapis yapis bir his olursturur. Tekrar dus almana gerek yok basini yikasan yeter
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Saç kreminin saça zarar vermekten başka bir işlevi yok. Ben her duştan önce saçıma doğal yağlarla maske yapıyorum. Yumuşacık oluyor. Saçlarim zaten upuzun hemen uzuyor. Hiç saç kremi kullanmam. Şampuanım da zaten tuzsuz içeriği temiz olan bir şampuan. Saç kremi zaten saça zararlı durulamazsan hiç olmaz saçta uzun süre asla birakma
Ben keratin botox seti aldım kutu içeriğinde 2 adet şampuan 1 adet saç kremi ve bıtox keratin çıktı ben saç kremini botox zannetip saça fön çekip 2 gün beklettim sizce ne kadar zarar olmuştur saça
En İyi Cevaplar