Müzik Şirketlerine satılırmı arayıp söylesem onlara yollasam beğenirseler para alabilirmiyim acaba :D
Cevabın nedir?
+1 yılelimde bikaç tane beste var müzik grubularıyla iletişime geçmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ayrıca şarkı sözlerinde ismim geçsin istemiyorum 250-300TL civarı para istiyorum
512 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Bynogomi
Iyi gunler bende sarki sozleri yazip ve bunlari menajerlere sanatcilara satmak istiyorum ama konuyla ilgili pek bilgim yok bildikleriniz varsa nedir nasil yapilir nasil satilir bana soylermisiniz? Ayrica yazdiginiz sarkilari ucret olmadan bana vereseniz olur mu bir veya 2 verseniz olur mu
En İyi Cevaplar
Ben şarkı sözü yazdım ama güzel mi değil mi bilmiyorum işe yarar mı yaramaz mı onu da bilmiyorum üzerinde daha çalışılması lazım kiminle iletişime geçmem lazım
18 Yorumla- +1 yıl
Konuşabilir miyiz acaba ben de şarkı sözü yazıyorum.
- +1 yıl
@Semrauzun merabalar size kayıt atabiliyormuyuz bir kaç eserimi size sunup fikrinizi istiyorum teşekkürederim ilginizden dolayı
- +1 yıl
Ben profesyonel şekilde şarkı yazıyorum ve 8 e yakın albüm yazmışlığımda var toplasan 100-150 şarkım var sözleri bana ait olan senin şarkılarının üzerinde değişiklik yapacak kadar deneyimliyim istersen çalışabiliriz.
Bende şarkı yazıyorum, ama nasıl satacağımı bilmiyorum, Instagram'daki menajerlere de gönderdim , umursamıyor çoğu, nasıl sata bilirim, daha çok pop ve slow yazıyorum
89 Yorumla- +1 yıl
Görüşüp konusalım mı şarkı hakkında mümkünse?
- +1 yıl
Şu an benim gerçekten ihtiyacım var. Konuşabilir miyiz acaba?
- +1 yıl
Bende de mevcut şarkı sözleri
- +1 yıl
@Ayhanunver bende de şarkı sözleri var
- +1 yıl
@Ayhanunver isterseniz konuşalim iyi bir beste ve şarkı var elimde
- +1 yıl
@BurhanAslan bana yardımcı olabilirsin
bn bir gitaristim bu sözleri muzik grublarına satarsan saglam para alırsın... ama tavsiyem satma sen yorumla olur..
320 Yorumla
Soran+1 yılben satmak istiyorum müzik gruplarına nasıl ileişime giricem yani şarkı satmadan çok para varmıs diye duydum :D beğenirler beğenmezler o ayrı konu ben kiminle görüşmeliyim orasını bilmiyoum
Soran+1 yılnerden bulucam ben grup başını :D sitelerden ilanmı verecem
Soran+1 yılbazıları dediiki ilk önce notelden senin olduğuna dahil şey yaptır dediler sözleri götürüp yoksa satamassın dediler kendine ait olduna dahil bu grekiyormu
Soran+1 yılmüzik şirketleri ilgilenmezmiki yani onlara yollasam postayla beğenirseler ilgilenmezlermi
- +1 yıl
@Bulutpars ben türkü sözü yazıyorum ilgilenirsen acill
- +1 yıl
Zaten öğrenciyim 20 30 TL ne tutturursam vercem
- +1 yıl
Şarkı sözleri yazıyorsan hala konuşalım. hazır müzik için şarkı sözü lazım
- +1 yıl
@Nazlısefer hazır müzik üstüne mükemmel yazarım iletişime geçsek güzel şeyler çıkarta bilirim
- +1 yıl
@Nazlısefer Rap, hip-hop bu tarz değilse yapabilirim zaten mevcutta çok fazla sözlerim var belki hiç yazmaya gerek dahi kalmaz4
- 2 ay
valla seri sarki yaza bilme yetenegim var hangi sitede satabilirim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
34Cevap
Tum beste ya da soz satmak isteyen arkadaslar, benim 100lerce bestem var, bu besteleri profesyonelce calip kayit ettim. Umudunuzu kirmak istemem ama gercek suki yaklasik 3 senedir beste satmaya calisiyorum her yolu denedim bir sonuca varamadim cunku besteleri hic bir sekilde hic bir sanatciya ulastiramadim, menajerleri buldum hicbir sekilde cevap vermiyolar. Kisacasi bir tanidiginiz, ya da bir araci yoksa hicbir sansiniz yok. Sanatcilar tanimadigiyla ilgilenmiyor. Yilin sarkisini yapin gonderin cevap alamazsiniz. Sarkicilarin cok buyuk bolumu zaten bildigi besteciden aliyomus sarkilari. Tek care youtube, oda cok dusuk bir ihtimal. Bol sans.
1118 Yorumla- +1 yıl
Ben 22 yaşında müzik yapmak isteyen bir üniversite öğrencisiyim bana bir tane şarkınızı verebilir misiniz lütfen? En azından konuşalım
- +1 yıl
@Birgariptıpçıadayı merhaba 👋🏼 bizde çok fazla şarkı bestesi var. İstersen size bir tane verebilirim. İnstagram ınız varsa daha detaylı konuşabiliriz.
- +1 yıl
@Sılayetimova merhaba maalesef instagram kullanmıyorum özelden numaramı versem olur mu?
- +1 yıl
Orada mısınız?
- +1 yıl
@Birgariptıpçıadayı evet buradayım😅 numara yerine mail den konuşabilir miyiz?
- +1 yıl
@Sılayetimova benim mailim yabaniisizz@gmail. com
Haberleşelim lütfen bekliyorum - +1 yıl
@Birgariptıpçıadayı ben de söz yazıyorum ulaşırsanız besteleriz belki
- +1 yıl
@Birgariptıpçıadayı Ben mesaj atamıyorum denedim ama izin vermiyor site siz atabiliyorsanız konuşuruz şarkı hakkında
- +1 yıl
@Öğretmennhanimmm şarkı sözünüz varsa besleyebilirim. Ücret istemem. Beğenirseniz bir yerde altyapısını yaptırırız, okurum da.
- +1 yıl
@Sılayetimova iyi gunler bende sarki sozleri yazip satmak istiyorum yazdiginiz sarkilardan banada verseniz olur mu lutfen ucret olmadan lutfen
- +1 yıl
@Esmaaksel iyi gunler bende sarki sozleri yazmak istiyorum ucret olmadan bana verebilirmisiniz birkac sarki sozlerinizi?
- +1 yıl
+1 yılBenim bestem bu
Kafam bozuk bu aralar
Yormayın beni yormayın beni yormayın beni
Kafam bozuk bu aralar
Kırmayın beni kırmayın beni kırmayın beni
Yaram büyük kimse sarmaz
Anlayın beni anlayın beni anlayın beni
Yaram büyük nefes almaz
Üzmeyin beni üzmeyin beni üzmeyin beni72 Yorumla- +1 yıl
@Semrauzun instagram hesabınızı bulamadım
+1 yılHafif pop, slow pop şarkı sözleri yazıyorum 10 numara ilgilenen acil 05395832632 numarasına ulaşsın.
örnek
Bu ilişki arızalı vaka
İkimizi de çıkmaza götürüyor
Sanki yaşadıklarımız bir şaka
İkimizi de meçhule sürüklüyor
Geriye dönüp baktığımda
Nerede hata yaptım bulamıyorum da
Kendi içimde kıvılcım yaktığımda
Öfkemin köklerini sulamıyorum da.101 Yorumlamerhaba . Ben şarkı yazıyorum. Kendim söylüyorum yazıyorum. Ailem çevremde çok begeniyo değerlendirilsin istiyorum. Geçen yazıp söylediğim bi videomu öylesine açtım dinliyordum Bi abla vardı yanımda sanatçı söylüyor sanmış dedim ben söylüyorum abla sözleride bana ait çok güzel bişey yap değerlendir ben tesettürlü 🧕 olduğum için sıcak bakmıyorum dedim ozaman satabilirsin dedi ve ben değerlendirilsin istiyorum. Olumlu düzgün cevap alırsam çok sevinirim. 😊
32 Yorumla- +1 yıl
İletişime geçebilirsiniz ceylansezer936@gmail. com
Merhaba ben de söz yazıyorum bu işte biraz cahilim bilgim yok ama şarkı söz ve şiir yazmayı çok seviyorum
Örnek;
Bi sen ısıtıyorsun içimi
Korkuyorum sensizlikten
Ki sen bakıyorsun gözlerime
Dokunuyorsun hislerime
Gitmiyorsun aklımdan
Senden öncesi yokmuş meğer
Senden sonra hepsi yalan51 Yorumla
+1 yılpool production önerirm kuzenimin boktan bestesine 3000$ verdiler :D
39 Yorumla- +1 yıl
Damla bana mesajdan dönüt yapar misin? Bir şeyler sormak istiyorum.
- +1 yıl
DAMLA HANIM BENİM ÇOK ĞÜZEL PARÇA OLACAK SÖZERİM VAR YILLARDIR YAZIYORUM AMA NASIL SATACAMI BİLMİYORUM BANA YOL ĞÖSTİRSENİZ SEVİNİRİM
- +1 yıl
damla merhaba eğer tumblr kullanıyorsan; asmodeuus ekler misin? zira sana nasıl ulaşacağımı bilemedim. kendine iyi bak 👋🏻
+1 yılYazdığım sözler var bir tanesi ben yaptım şarkı ama yaptigimdan memnun diilm kendim altyapısı yapsam daha iyi olurdu sözler güzel ama para için çarptılar şimdi sözlerimi satmak istiyorum nasıl yapabilirim 20 tane beste var liseden beri yazarim
00 YorumlaMerhaba yeni bir sayfa açtık Instagram da kendi şarkınızı söyleyerek attığınız videoları paylaşmak ve keşfedilmeyi sağlamak amacı ile dilerseniz noter tasdikli şarkılarınızı sizin için paylaşabiliriz Instagram @amatorsesleridinliyoruz
10 YorumlaMerhabalar şarkı sözleri yazıyorum. Bir çok kişiye gösterdim çok beğenildi kaliteli sözler. elimde şarkı sözleri var isteğe göre de yazma kabiliyetim var. Eğer ilgilenen olursa hilalmursel01@gmail. com a yazabilir.
24 Yorumla- +1 yıl
Ceylansezer936@gmail. com buradan iletişime geçebilir misiniz
- +1 yıl
@Sezerceylanstudios benimde elimde var ilgilenirseniz sizin için yazabilirim
- +1 yıl
@Sezerceylanstudios benimde elimde bi Kaç tane yazilmiş şarkı sözü var ilgilenirseniz
+1 yılSelam... 38 yaşındayım amatör olarak şarkı sözü yazıp kara düzen sazda çalıp söylüyorum ve yazma işine 12 yaşımdan bu yana devam ediyorum ilgilenen satın almak isteyen hakkı ile yapabilecek sürekli çalışacağım menajerler arıyorum
21 YorumlaEğer ücretsiz şarkı sözü vermek isteyen varsa seve seve besteler ve söylerim , öğrenci olduğum için malesef ki maddi birşey veremem ama ilerde olurda şarkın beni yukarı çıkartır seni unutmam hiç bir zaman.
26 Yorumla- +1 yıl
görüşebilir miyiz mail üzerinden?
- +1 yıl
- +1 yıl
@Dmtslymn ceylansezer936@gmail. com buradan benimle iletişime geçebilirsiniz
Benimde elimde çok iyi olduğunu düşündüğüm sarki sözlerim var biri size paylaşmak istiyorum
Sen gece yildizim
Sabah gunesim
Ne anlatsan
Masal diye dinlerim
Ölürüm yoluna ölürüm
Ölürüm uğruna Ölürüm
Ölürüm ben sana ölürüm40 Yorumlaistanbul unkapanına gideceksin prodüksüyonlarla görüşeceksin
00 Yorumla
+1 yıldirek telefonu kapatma ihtimalleri var önce bir başkalarına göster:D
06 Yorumla
Soran+1 yılkimlere gösterim yani nereye satmalıyım görüşmeliyim
- +1 yıl
araştırman lazım bende pek bilmiyorum ama kolay olmaz öyle 50 kişiyle konuşacan begencekler oho:D
- +1 yıl
- +1 yıl
@HayaldiBitti07 şarkı sözü lazım hala yazıyorsanız iletişime geçin bizimle
- +1 yıl
Şarkı sözü yazıyorum ve besteliyorum. Stüdyo olsa aranjor olsa bestem de var. Bunu demo haline getirip başkalarına verebilirim. eger şarkı sözü almak istiyen varsa ulaşabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılMerhaba elimde çok güzel şarkı sozleri ve türkü sözleri var. Nasıl satabilirim yardimcı olabilir misiniz? Ve genelde ortalama ne kadar fiyata satılıyorlar
03 Yorumla- +1 yıl
Lütfen benimle iletişime geçer misiniz? Ben müzik yapmak çok istiyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
@Birgariptıpçıadayı elimde var beğenirseniz iletişime geçelim havve. nrbulut61@gmail. com
Benimde elimde hece ölçülü ve serbest şarkı sözlerim var Almanya dan bir kardesimiz 2 tanesini satın aldı fırsat buldukça yazıyorum ilgilenen olursa e mail adresim: s_dakota06@hotmail. com
01 YorumlaBenimde elimde üzerinde uzun süredir çalıştığım bir şarkı sözü ve bestem var arkadaşlar ilgilenenler demo için s_dakota06@hotmail. com adresinden ulaşabilirler
00 YorumlaMerhaba iyi akşamlar şarkı sözleri yazıyorum elimde 20 yakın şarkı sözü var nasıl sata bilirim ya da ilgilenen olur mu? Teşekkür ederim.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmesela aleyna tilkinin instagram sayfasında menejer iletişim var onlarla bir görüş
20 YorumlaARKADASLAR BANA SARKI SOZLERINI VERMEK ISTEYEN VARSA UCRET OLMADAN BURDAN YAZSIN LUTFEN AMATORUM VE YENI YENI BASLIYORUM DENEYIM AMACLI
00 Yorumlabende şarkı yapçam trapsoul örnek olarak "Karabatak Tuzaklar" bana bu şarkı gibi söz yazabilir misiniz?
00 YorumlaMerhabalar 3 tane söz müzik kendime ait olan bestem var nasıl değerlendirebilirim acaba bu konuda bilgisi veya yardımcı olabilecek var mı acaba
00 YorumlaŞarkı sözü yazıyorum. Ama ciddi anlamda online olarak şarkı sözlerini satabilecek bir ortam yok... Keşke olsa ^-^
17 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Dmtslymn bende yazıyorum besteniz varsa üstünede yazabilirim
- +1 yıl
@Wikiwikimedia bende yazıyorum besteniz varsa üzerine bile yazabilirim
- +1 yıl
@Wikiwikimedia hocam numaranız varsa kayıt atım
ben Karadeniz havası yazıyorum ilgilenen varsa bana ulaşsın grup kurmak isteyenler de olabilir kemençe tulum çalabilen
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Benim de var şarkı sözüm iki tanesini istediler ama cidden saçma sapan şeyler oldu arada. Nasıl değerlendirsem bilemedim.
00 Yorumla
+1 yılBESTE İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇERSENİZ HEM SATILIR HEM ALINIR VE ALTYAPILARIDA YAPILIR.
11 Yorumla- +1 yıl
Merhaba ben beste satmak istiyorum nasıl iletişime geçebilirim
2 aysarki sozlerini saniyeler icinde yaza biliorum ben nasil satcam
00 YorumlaBen de söz yazıyorum
Örnek
Bir alemdeyim ben ben değilim
Hiçlik aleminde bulduğum sensin00 Yorumla
+1 yılElimde 50 60 tane şiir ve şarkı sözü var kiminle iletişime geçebilirim
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar bende şarkı bir kaçtane şarkı sözü var arabesk sılo
00 YorumlaSöz yazıyorum, şiir, şarkı, rap, pop, türkü, ve bunları satabilecegim bir mecra arıyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
Hazır müzik için şarkı sözü lazım yazabilirmisin?
+1 yılSlow ve pop sarkı satmak isteyen varsa instagrsm hesabımdan yazabilir. ayhanunver61
00 YorumlaBenim de bir tane sarkı sözüm var nasıl değerlendirebilirim?
00 YorumlaŞarkı sözü satmak istiyorum diyenler aşağıdaki kaynağa da göz atabilirler.
Kaynak:00 Yorumla
+1 yılSelam arkadaşlar sarki sözlerim var değerlendirmek istiyorum yardımci olursaniz sevinirim
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba merak ettim paylaşabilir misiniz?
+1 yılBENİM SÜPER ŞARKI SÖZLERİM VAR NASIL SATACAMI BİLMİ YORUM ARKADAŞLAR
00 YorumlaSöz Satmak İstiyorum Her Tarza Göre Anlamlı Sözlerim Var Bana Yardımcı Olabilecek Biri Lazım.
06 Yorumla- +1 yıl
ne kadara satıyosun sözlerini kardeşim bana sözlerini gösterme şansın varsa ona göre de fiyat biçebilirim pop slow ruck vs
- +1 yıl
@berfinkeskinn hanim benim arabesk şarkı sözlerin var ceza evi sözleri ilgilenirseniz 05530887150 numaradan ulaşabilirsiniz saygılar özkan
- +1 yıl
@berfinkeskinn bendede çok iyi şarkıkar var. Pop, slow,, rock, pop&rap. Ben sözlerimin baya iyi olduğunu düşünüyorum. Nasıl iletebilirim size?
- +1 yıl
@berfinkeskinn yorumunuzu göremezsem eğer mesaj atarmısınız lütfen 537291710
- +1 yıl
@berfinkeskinn merhaba şarkı sözü yazıyorum hala ilgileniyor musunuz?
+1 yılben alayım fıyatını soyle yeter
38 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Elimde güzel sözler var aynı zamanda isteğe göre de yazabilirim
İsterseniz konuşabiliriz
+1 yılbulutpars bey siz şarkı alıyormusunuz
00 Yorumlaplakçılar çarşısına git
01 Yorumla
Soran+1 yılistanbuldaysa orada yaşamıyorum ama
belki bu site işinize yarar.. bir inceleyin
00 YorumlaBna satarmisin
00 Yorumla
+1 yılAlırsın
00 YorumlaBen super sozler yaziyorum nasil satabilirim ya?
09 Yorumla- +1 yıl
sözlerini ne kadara satıyosun daha doğrusu bana göster değerlendirmeye göre pay biçiyim sana kardeşim
- +1 yıl
@berfinkeskinn selam
- +1 yıl
@berfinkeskinn tel 05423532201 cgr atarsaniz donerim lutfen simdiden tesekkurler
- +1 yıl
@berfinkeskinn. Duydum kaybetmissin
Benden sonra o eski neseni
Her gun birinde aramissinda
Bulamamissin bendeki o tadi
Aramaktan yorgun düşmüş kalbin
Bosuna onda bunda arama
Senin ilacinin bende
Hayat opucugun
Bekler dudaklarim da - +1 yıl
@berfinkeskinn özelden yazdım konuşalım bu konuyu.
- +1 yıl
@berfinkeskinn meaj atamıyorum berfin hanım siz atarsanız daha iyi olur
- +1 yıl
@berfinkeskinn merhaba abla 30 tane özgün ezgileriyle şarkı sözüm var. Fikrinizi almak isterim
- +1 yıl
@Ferhat221 reis bu şarkıya akor basamazsın şiir gibi olmuş kafiye çok olmamış söylerken zorlanır
- +1 yıl
Merhaba başka şarkınız varsa dinlemeyi çok isterim? Eğer bana hitap ederse söylemek istiyorum
giiti gidiyorda sat
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri