Türk'ün TÜRKTEN başka dostu YOKTUR. sözüyle ilgili ne düşünüyorsunuz?
Kesinlikle DOĞRU ❕
YANLIŞ bir düşünce ❕
Diğer ⬇
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kesinlikle yanlış. Bu ülke kürdüyle türküyle lazıyla çerkesiyle Türkiye zaten. Çanakkale savaşını hatırlayın, kurtuluş savaşını hatırlayın. Savaşan şehit olan sadece Türkler miydi? Hayır. Birini yargılarken türk kürt diye yargılanmamalı insan. Müslüman mı değil mi Allah tan korkuyor mu korkmuyor mu bu şekilde değerlendirmek lazım. Sözü şu şekilde düzeltiyorum. Müslümanın müslümandan başka dostu yoktur.
bugun hdp barajın ustune cıkaranlar kurtler degıl bizdik her zaman inandıgım bu sözden bugun süphe ettim
Neden bu kadar ayrımcı düşünüyorsunuz? Sırf bir avuç bizden farklı insan kötü diye diğerlerini de aynı kefeye koyuyorsunuz? Bizim hepimiz iyiyiz zaten hapishaneler de hiç Türk yok? Özgecanımızın canını bizden biri yakmadı. Lütfen biraz geniş düşünün. Pire için bugün yorgan yakan yarın bir tarafları üşüyünce o yorganı mumla arar.
4 bir yanımız hainler çevrili kala kaldık ortada Allah (C. C) Türk'ü korusun gerisini devlet koruyor zaten!
Cevap
15Cevap
çok doğru.. aslına bakarsan dostada ihtiyacımız yok biz bize yeteriz biz dünyaya yeteriz..
Bu sözü anladıklarında , herşey için geç olmaz inşallah... cCc
Benim soy Göktürklere kadar dayanıyor ailemiz hiç dışarıdan bile evlilik yapmadı :)
Ahah birak ya hangisinin arkadasi dostu sadece turkten olusuyo?
Bundan sonra biz subaylar olarak bu şekilde olacak gördüğüm yerde gebertecen onları ama bir o kadar onlara oy veren chp liler de o kadar suçlu
bence; beyinsizin beyinsizden başka dostu yoktur.
zira şu seçim sonuçları ile bu çok aşikar hal aldı.
Faşistin faşistten başka dostu yoktur aslında. Türk'üm ve Türk'ten başka dostlarımda var.
Orijinali : "Yahudi'nin, Yahudi'den başka dostu yoktur!" şeklindedir. Türk ırkını yüceltmek için, ortaya atılan, faşizan içerikli bir söz.
Kürt iktidar olsa bu memlekette Türk kalmaz
Var benim bissyru ermeni kurt laz arp dostum var nolcak şimdi?
en iyi kürt ölü kürttür sözüyle karşılık veriyorum
hdp iktidar olsa ülkede türk bırakmaz
En büyük sınav şu anda Bahçeli nin...
her zaman doğru bir söz
yanlış
Kesinlikle doğru bir düşünce.
Kesinlikle doğru
yanlis dusunce yur disinda yasiyanlar ne yapsin?
Kesinlikle doğru.
evet yoktur
Sana katılıyorum.
Kesinlikle dogru
Katılmıyorum
bebeğimsin
aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar