Fransada Çıplaklar kampında yaşadığım ilginç olayı dinlemek isteyen var mı?

herkes anlasın diye çıplaklar kampı yazdım. Aslında olay otelde yaşandı. Fransada entre helio marin diye bir oteller bölgesimi desem öyle bir yerde. Hotel de ville diye bir ptelde yaşadım bu olayı.. İzmir adnan menderesten uçağa bindirm. 40 dk rötarla birlikte 4 saatte paris charles de gaulle havaalanına iniş yaptım. otel parise çok uzaktaydı. yaklaşık 1000 km sanırım. Tekrar uçak aktarmasıyla o bölgeye ulaştım. 1 haftalık tatil yapıcaktım. neyse. Yaklaşık 1 saatte bölgeye ulaştım. iniş yaptığım ve ismini bir türlü söyleyemediğim havalanından otel yetkilileri tarafından karşılandım ve otele götürüldüm. neyse girişimi yaptım ve odama çıktım otel 5 6 katlı bir otel. Zaten o bölgede daha fazlasına izin verilmiyormuş. neyse ben 4. kattaki bir odaya yerleştim. upuzun bir koridor var. Koridorun bir ucundaki camdan koskaca bir ormanı görüyosunuz. diğer ucundaki camdan ise. uzayıp giden masmavi okyanusu görüyosunuz. Ben okyanus tarafına bakan bir odaya yerleştim. Öncelikle akşama kadar uyudum. Akşam yemeği saat 6 dan 8e kadardı. ben saat 7 gibi yemek salonuna indim. kocaman elmas avizelerin olduğu kızıl ve siyah renk çoğunluğu olan bir yemek salonuydu. çok klasik ama kesinlikle insanı boğmuyordu. Ama salona girdiğimde göze çarpan tek şey bu değildi :D insanların çoğunda bikini altı vardı ama yarısının üzerindede hiç bir şey yoktu. ve bu çıplak insan aileydi. benim üzerimde akşama uygun olması için paristen satın aldığım bir smokin vardı. Ben salona girdiğimde hemen herkes bana bakmıştı. garson şefi yanıma geldi ve sallanan pipisiyle bana beyefendi konseptimiz gereği çıplak olmak zorundasınız. burada toplum tarafından yalnış görünenlere göre hareket etmiyoruz Ve eminim siz sir sizde bunu bilerek buraya geldiniz dedi. Bende utanarak odama çıktım ve soyundum. İlk defa toplum içerisinde bu kadar çıplak olucaktım. Heleki türk toplumunda büyümüş biri olarak bunu yapmak çok çok zordu. DEVAMINI OKUMAK İSTİYORSANIZ LÜTFE YAZIN. ÇOK KOMİK bir HİKAYE
Fransada Çıplaklar kampında yaşadığım ilginç olayı dinlemek isteyen var mı?