Theodore Robert Bundy (24 Kasım 1946 - 24 Ocak 1989) ABD'li seri katil. İşlediği vahşi cinayetlere rağmen eğitimli, yakışıklı ve kibar bir genç adam olarak tanımlanır olarak geçiyor vikipedi de.
Seri katilleri araştırmayı bende severim. :)) Bu adam yine Albert yanında normal kalıyor. Kendisi Hannibal Lecter'ın esinlenildiği karakter ki gerçekten psikolojik olarak dengesini yitirmiş biri. 100'ün üzerinde cinayeti varmış ve bir çoğu da çocuklarmış. Çocukları kaçırıp, tecavüz, işkence edip sonrasında parçalarını yiyen manyak bir herifin teki. En son yakalanılıp elektrikli sandalye cezasına çarptırıldığında "Hiç tatmadığım bu büyük zevki tatmaktan mutlu olacağım" diye konuşan bir dengesiz. Kuzuların sessizliği filmini çok severdim de oradan bu adamı baya araştırmıştım. Albert Hamilton Fish ismi. Bu insanları bu hale getiren nedir gerçekten merak ediyorum. İnsan olmadıkları kesin... Ted Bundy yine hapishanedeyken ölmeden önce defalarca FBI'a yardımda bulunmuş ve işlediği cinayetler Albert yanında baya normal kalıyor.
En İyi Cevaplar