Arkadaşlar bu ikisi arasında seçim yapmayı düşünüyorum ve fikirlerinizi istiyorum. Aile arabası olarak değil şahsıma ait ve en fazla kız arkadaşımın da bineceği şekilde küçük bir araç bakıyorum. Sizce hangisi daha iyi bir seçim olur ve cevaplarınızda renk tercihi de yaparsanız sevinirim, herkese teşekkürler.
Hacı abi peugeota bulaşma bile Volkswagen daha kaiteli daha sağlam fransız arabaları çoğu kazada hemen perte çıkar güvenlikede dikkat et ve tabikide scirocco hem piyasası daha fazla var
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oyle yaptim zaten, dogru tercih yapmisim cok memnunum. Tesekkurler cevap icin.
Tesekkurler, kizlarin aklina uysaydim su an rcz kullaniyor olurdum. Neredeyse tamami onu secti ama sirf kizlari etkilesin diye de kalitesiz kullanmamak gerek
ya işte motorları kaliteli ama donanım ve görünümde iyi değiller. Peugeout genelde orta kalitede bir arabadır görünümü renoya göre falan iyidir ama en iyisi citroen tabi ki.
Performans düşünüyorsan Mini Cooper S de olabilir diyeceğim ama klasik Mini'lerde yeni modelle birlikte motoru 2000 yaptılar. Dolayısıyla vergiden dolayı çok pahalılandı. O paraya değmez yani. Kalite olarak düşünürsen ben de Scirocco derim.
En İyi Cevaplar