detay yok işte soru orda alla alaaaaa
bak kısa diyor ya dalacam ha?
bak kısa diyor ya dalacam ha?
1-İnekler Otu Süt Üretmek İçin Yemiyor
2-Otun içersinde Selüloz vardır, inek vb geviş getirebilen nadir hayvanlar gerekli kalori ve enerji kazanmak için ot yemeleri ve selüloz u sindirmeleri gerekir.
3-İnek Sütü , dişi memelilerin yavrularını beslemek için memelerinden gelen, besin değeri yüksek beyaz sıvıdır.
Annen sana ot yiyerek süt emdirmişe benziyor. 😄
hahahah :D güzel cevap :D
hahaha bu harbi iyi cevapmış:D
bende artıladam :D
Hayır... Hayvanlardaki sütün oluşumu memelerdeki süt bezeleri yoluyla, sindirim sistemi, dolaşım sistemi ve üreme sistemi arasında planlı bir düzen içerisinde ve aşamalı olarak tamamlanır. Bunun otla alakası yoktur...
dalga amacıyla sorulmuş soru ciddiye alma beyaaa
Sağlıkçıyım kendimi tutamadım :)))
Cevap
25Cevap
ineğin yediği ot vs saman bunlar bir nevi yakıttır inekde zaten süt bezi var bu süt bezleri bu yakıtı alır harcar bunu süt yapmak için kullanır. İnsanın şaşırmaması elde değil. Allah'ım sen her şeye Kaadirsin.
Bu soruyla baglantılı bır suru sey geldı aklıma heay Allah :)
gelenleri alalım :D
Tavukların yumurtlaması dıyelım
sütyemi diye ota katılan katkı maddesi var geçenlerde gördüm reklamı yapılıyordu emziren anneleriçinde aynısı icad edilmiş
Işte aradığım mizah 💗🏆
Ota su tozu karıştırmış Allah
Eveeet :D canli aldigi besini sentezler donusturur yag olur kas olur sut olur disari atar b*k olur olur da olur yani
bunu hamile kadınlara bakarakda anlıya bilirdin hamile kadınlar süt yapsın diye otmu yiyor? :D
Troll bir yana, kan ve tezek arasından bembeyaz süt veren ineğin nasıl bir yaratıcı tarafından yaratıldığını düşündüğünüz oluyor mu? kudret.
aynen haa
Tüm dişilerin yediği tek ortak şey var ota b*ka bağlamamak lazım meseleyi :S
Peki hammadesi ot ise bunun atılımında tezek var. Sütün içerisinden bu mu cıkıyor yani? S
sen spermden spermde proteinden oluşuyorsa ve sütte bir protein ise senin hammadden sütmü? :D
Sende yarın öbürgün süt vericen ot mu yemen lazım:d
annem bana hamileyken sürekli turşu yiyormuş o zmn benim ham maddem turşumu.))
Aynen gübrenin hammaddeside ottur. :D
Peçete mahsulü senii :/
at murattır yeşillik ottur
Bizde bir sürü şey yiyip b0k üretiyoruz
inek karpuz kabuğu yediği zamanda süt üretiyor
Kadınlar da ot yemeden süt üretiyolar 😅😅
Error...
:D :D
yumurtanın hammaddesi ot mu sence :D
O detay ne ya
FATAL ERROR A:SDA:SD
Hayır meme.