Rus erkeklerin genlerinden güzel çocuklar oluyor. Neden rus erkekleri yakışıklı türk erkekleri kıro?

rus bir sevgilim vardı. yakışıklının sözlükteki karşılığı sanırsam buydu. kıvanç kimmiş yani. o kadar diyeyim. Allah allah arkadaş. gittiğim her kafede kızların yer değiştirip karşısına oturması mı dersin, bakarken tökezleyenler mi dersin... kıskançlığımdan öldüm. sonra o almanyaya ben ankaraya.
Velhasıl evet çok yakışıklılar.
Ama şu an yanında kim var. tercihimiz yine türk erkekleri mecburen.
Peki ne dilinde konuşuyordunuz?
Nasıl tavladın peki onu
İtalyan erkekleri iyi bence asjsj
Rus, İtalyan, ispanyol, Norveç, Amerikan, İngiliz erkekleri candır can herşeyi hakediyorlar <3 :D
Bir bitmedi Rus, İtalyan, Slav erkek merakınız. Kendi toprağımızdaki insanları kötüleyeceğinize, onları kötüleyin. Size gülüyorlar enin olun.
Gelsinler burada 50 derece sıcağın altında, güneşin altında bi' gezsinler bakalım ondan sonra vampir gibi nasıl paramparça oluyolar görelim.
Cevap
15Cevap
sen önce kroyla yakışıklılık kavramlarını bir araya nasıl getirdin onu söyle. yakışıklılık ap ayrı bir kavram kroluk ap ayrı. ruslarda kaba sert adam yok mu e cahil kızım benim
Sunnetsiz la onlar napcan elin rusunu millete ozenicene babanin kizi ol
Hahaha sana bişi diyim mi yine o kıro Türk erkekleriyle evlenicen, bütün ülkeleri saymış bide altta asdfgb vallahi acıyorum senin ve senin gibi düşünenlere
Neden bazi Turk kizlari kezo? Kendini duzeltip konus
elin gavurlarını mı beğeniosun övüosun? türk erkekleri kadar adam olanı yok...
Türklere muhtaç değilsin kendine bir rus bulabilirsin
kıro değil bir kere o cro dur.. önce bilin de sonra yargılayın
Kiro olmayı öğreniyorlar da o zaman. Bir "ANKARA" lı olarak "ANGARA" Lılardan nefret ediyorum.
Onca erkek arasından bunun fotosunu koyman ; zevki ortada der susarım.
Rus kadınları çok ateslibisini çok iyi yapıyor türk akadını neden hiç sexden anlamıyo.
Cunku biz babalarimiz tarafindan baski uygulandigi icin rahat deiliz fazla seks yapamioz yaparsak gizli oluo onlar ise seks konusunda cok rahatlar
Sensin kıro turk erleklerine laf soletmem arasindan biri eşim olacak ilerde insallah birgun saniyorum :)
Rus kızları çok güzel türk kızları neden çok kezban diye soruyormuyuz biz?
Evt hm de haddineden fazla bizi asaliosunuz
Cikislar havalimanindan bizde turk kizlarina bayiliyodk zaten :D
sen özünü satmışsın abisi yakışıklı olabilir eşi başkasıyla sevişirken zevk duyacaksam sonuna kadar TÜRK olmayı yeğlerim
Bu çocuk yakışıklıymış :/ Zevk der geçerim. Bu ne mk ikinci resimde ekrana kustum
Şu ruslardanda, kızlarındanda, erkeklerindende bıktım artık.
Her Rus erkeği yakışıklı değildir ve her Türk erkeği "Kro" değildir. Bu sorunu senin kalitene bırakıyorum. Cidden Türkiye ahh...
Bir bilsek. :DRenkli gözlüler pek yakışıklı değil ama. :D
Bence turk erkekleri hepsinden yakisikli 😂😊
boyle dusunmen duygulandirdi agliycam l*n simdi :(
😂gercekten boyle dusunuyorum laf olsun felan diye degil😄
Türk erkeklerine kurban olsunlar
çok tatlılar ya :*
cok kroyum keşkem ölsem
Rus kızları afet-i dehşet turk kızları niye kezo?
Türk kizlarinin babalari da türk oldugundan olabilir mesela
@Büşra_riri kız noktayı koymuş. Göçmenlik yoksa aynı ırkız karşı tarafı aşağılarken kendinizi de aşağılıyorsunuz :)
bu mu la yakışıklı asdfg
Ustteki cocugun aynisindam bizim burdada var.
Rus kizlarina benzeyen turk kizlari da var ama siz yine turkleri asagilamayi tercih ediosunuz guzel olan turk kizlarini gormezden gelip
turk kizi neden kezo asassasaa
Sensin l*n kıro :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar