Diğer Mazlumu mazlumu getirin bana 👊💪💪☺☺? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Elbette şiddet kötü birsey ama insan sinir atmak için bir eylem ihtiyacı duymuyor değil. .:)Arada sizinde mazluma ihtiyacınız oluyor mu? :)) Teke tek vurusurum..:) yastıga vururum elime yazık..:) duvara vururum geri dönüşüm olmasın:) Kum torbası parasi değil mi hem döverim hem severim:) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mazlumu mazlumu getirin bana 👊💪💪☺☺? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
EmreJuan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Box Yaptığım için Mazluma gerek yok..Bak sen şunu oyna sinir'in gider kanka :))https://www.youtube.com/watch?v=VNRTqqTTIMgKopuyorum Buna ya :))#Just. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl iki üç hareket öğret kanka ya:) Yorumla EmreJuan +1 yıl kanka bişi yaptığın yok zıplayarak yürü yeter :)) Ya tabikide ben oynamıyorum benim işim Kerimoğlu/zeybek oynamak ama bunların oynayışına bitiyorum :) Yorumla Soran +1 yıl kostak kontak yöru yöru :p Yorumla EmreJuan +1 yıl Haydi bibiler Çektin bıraktın hacı dayı gelll :D Yorumla Soran +1 yıl hahahah kanka ya hahahah :)) Yorumla EmreJuan +1 yıl Süper ama ya :) valla annemle kalktık oynadık şimdi Bilmediğimiz figürleri kanka Koptu annem :D Yorumla Soran +1 yıl kanka gece gece Valide cosmus:)) güzel güzel gece sporu:) Yorumla
illu-minati Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl sinirlenirsem silahla sıkmak isterim bişeyleri patlatmak isterim 0 19 Yorumla Soran +1 yıl silah yok silah :) Yorumla illu-minati +1 yıl tamam silahlı oyun olsun Yorumla Soran +1 yıl ev terligi var işine gelirse:) Yorumla illu-minati +1 yıl şaplak atmak var mı :D Yorumla Soran +1 yıl saplaksiz olmaz:)) Yorumla illu-minati +1 yıl enerjiyi ve siniri başka şekilde atmalı bence :D Yorumla Soran +1 yıl Sen bagirmayi dene:) Yorumla illu-minati +1 yıl bağırıyorum ve ucuz telefonu duvara fırlatıyorum :D Yorumla Soran +1 yıl iphone yemiyor demi:)) Yorumla illu-minati +1 yıl zaten fakirim öyle telefonum da yok :D Yorumla Soran +1 yıl Öfke kontrol u için iphone alın. .Kamu sporu yaptım:)) Yorumla illu-minati +1 yıl kamu spotu dur o :D Yorumla Soran +1 yıl Telefon maduru oldum :)) Yorumla illu-minati +1 yıl t9 de mi :D bilirim onu az yakmadı canımı Yorumla Soran +1 yıl Yok akıllı telefon.. Spor kelimesini spot kelimesinden fazla kullandığım için öncelik ona vermiş:)) Yorumla illu-minati +1 yıl anladım sinirlettiyse telefon vur duvara :D Yorumla Soran +1 yıl kesmiyor beni o ya:) Yorumla illu-minati +1 yıl ayfon 6 :D Yorumla Soran +1 yıl kim kaybetmiş biz bulalim onu:) Yorumla
jelyboon Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Can sikintisndan bişiler kirasim gelio bazen sangur sungur :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vitrini indir asagi senden kiymetlimi:) Yorumla
CarpeDemıcemm Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Kavgayi çok severim Ashdjqns 0 5 Yorumla Soran +1 yıl sanada bir mazlum lazım:) Yorumla CarpeDemıcemm +1 yıl Hayır karşılıklı olmalı :D Yorumla Soran +1 yıl Gel kiz bogusalim bir saç başa:)) Yorumla CarpeDemıcemm +1 yıl Nerdasin l*n geliyeeeem :D :P Yorumla Soran +1 yıl Aradığınız kişiye şu an ulasilmiyor:p Yorumla
RaidBoss Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Şiddet'e bayılırım 33.media.tumblr.com/.../...ogJeVH1snz8koo1_500.gif 1 3 Yorumla Soran +1 yıl parçala Behçet:)) Yorumla RaidBoss +1 yıl Haha :D Yorumla Soran +1 yıl :) ). Yorumla
sezarettix Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. bunu dövsen ağzına ağzına vursan olmazmı https://i.hizliresim.com/7kQWyv.jpg 1 5 Yorumla Soran +1 yıl suçu ne:) Yorumla sezarettix +1 yıl nefes alıp veriyor olması suç yaaa yakında yeni albüm çıkartacakmış :D Yorumla Soran +1 yıl deme öyle :)) Yorumla sezarettix +1 yıl akrabanmı yoksa :( akrabansa özür dilerim Yorumla Soran +1 yıl Insan kendisi ;) Yorumla
Bir_Acayip_Adam Takip Et Bilge Yaş: 38 +1 yıl Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.. Mazlumlar var gerçekten o filmdeki kadar net olmasa da o yüzden mazlumlar olarak bizde Kemal abi gibi karşılık veren türden olmalıyız.. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl kisasa kisas:) Yorumla Bir_Acayip_Adam +1 yıl Yoksa bak mazlum ölüyor.. Mazlumlar ölmesin.. Yorumla Soran +1 yıl ölmesin tabi Yorumla
pukeclub Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=R8vBzGLstP8:) :) 0 0 Yorumla
NightOwll Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Fazla sinirlendigimde duvara ya da kapiyo yumruk atarim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Aman ele dikkat:) Yorumla NightOwll +1 yıl bir kere morartmistim elimi :) Yorumla Soran +1 yıl kanatma da:/ Yorumla NightOwll +1 yıl Yok ya o kadr sert vuraramm ztn :) Yorumla Soran +1 yıl Aferin tatlima:) Yorumla NightOwll +1 yıl :D :( Yorumla
NeOlsun55inkaresi Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Kum torbası parasi değil mi hem döverim hem severim:) =) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bende alcam sanırım eve:) Yorumla NeOlsun55inkaresi +1 yıl E tabi lazım = ) Yorumla Soran +1 yıl :) ). Yorumla NeOlsun55inkaresi +1 yıl = ) Yorumla
Uykusuz33 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Benim arabada beyzbol sopası var. Canım sıkılınca trafiğe çıkıyorum:)) 0 15 Yorumla Soran +1 yıl yumruklar konuşsun :p Yorumla Uykusuz33 +1 yıl Bizim vurduğumuz yerinden kalkamaz:) Yorumla Soran +1 yıl himm pardon abi:) Yorumla Uykusuz33 +1 yıl Akıllı ol:) Yorumla Soran +1 yıl Öyle şeyler kullanmıyorum ya :) Yorumla Uykusuz33 +1 yıl Arada kullan;) Yorumla Soran +1 yıl Lazım olursa; ) Yorumla Uykusuz33 +1 yıl Niye idareli kullanıyorsun:)) yoksa kan fazla gitmiyor mu:):):) hahaha Yorumla Soran +1 yıl gerek yok ya karsimdakine göre kullanıyorum israfi hiç sevmem biliyon mu:) Yorumla Uykusuz33 +1 yıl Ben senin kapasiteni daha fazla zorlamiym o zaman. İyi gecelerr:)) Yorumla Soran +1 yıl yeni isinmisti halbuki :)) iyi geceler Yorumla Uykusuz33 +1 yıl Yeni mi ısındı, aman yakma o zaman:)) Yorumla Soran +1 yıl Peki peki :) Yorumla Uykusuz33 +1 yıl Byby :) Yorumla Soran +1 yıl Hoş kal :) Yorumla
baltazar35 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Şiddete karsiyiiizz 😂😂😂 da tabiki hakedene teke tek bam bam 👊👊👊 0 8 Yorumla Soran +1 yıl hak eden cokkkkk:) Yorumla baltazar35 +1 yıl Yardim lazimmi kanki :) Yorumla Soran +1 yıl Tek hallederim saol kanki:) Yorumla baltazar35 +1 yıl Seni uzenin ağzına vururum 👊👊👊👊 ;) Yorumla Soran +1 yıl kanka sana bişi olmasın boşver:) Yorumla baltazar35 +1 yıl Kötülere bisey olmaz sen kaç ben hallederim 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl hahahha deli:)) Yorumla baltazar35 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
-ZedwarD- Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. E secenegi neden yok (: 0 1 Yorumla Soran +1 yıl secenek yok:)) Yorumla
butterfingered Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl ben uyuyorum uyuyunca geçiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl uyuyabiliryorsan büyük başarı Yorumla
PowderPuff Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. duvara vururum geri dönüşüm olmasın:) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok sert vurma :) Yorumla
Çelikpoyraz Takip Et Xper 6 Yaş: 48 +1 yıl Bu gun olsaydi iyi olurdu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl gün bitmedi; ) Yorumla
masbi Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl mazlum değil de bana sen lazımsın :P 0 35 Yorumla Soran +1 yıl taze bitti be; ) Yorumla masbi +1 yıl iyi bak etrafa kalmıştır vardır kıyıda köşede Yorumla Soran +1 yıl depoda da bitmiş :) Yorumla masbi +1 yıl haydaaa ne yani yok mu şimdi yogmu Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla masbi +1 yıl Bilemedim şimdi kesin yoksa ben gider Yorumla Soran +1 yıl kesin kesin Yorumla masbi +1 yıl Nasıl esnafsın sen yoksa bile var dersin komşudan al gel müşterinin ayağı alışsın Yorumla Soran +1 yıl Bizde böyle :) Yorumla masbi +1 yıl İyi öyle olsun Yorumla Soran +1 yıl peki Yorumla masbi +1 yıl Sen kaybettin yani Yorumla Soran +1 yıl kazanmadıgım bıseyı kaybetmem:) Yorumla masbi +1 yıl Hıı topu geri yolladım yani kazanmadıgını nerden biliyorsun Yorumla Soran +1 yıl kazanmak ıstemedıgımden bılıyorumdur Yorumla masbi +1 yıl Vay be tavıra bak... B-) :-P :-)) başka peki Yorumla Soran +1 yıl net olmayı severım :) Yorumla masbi +1 yıl Ben net değil miyim sence Yorumla Soran +1 yıl ilk yorumdan bellı degıl mı net oldugun zaten.. tepkıyı neye gore koycam yoksa ben. Yorumla masbi +1 yıl Hmm o zaman mazlummmm mazlumu getirin bana mazlummmm... İşte niye tepki veriyorsun he desen ne olacak Yorumla Soran +1 yıl mazlum olucaksın sen bırazdan..:) Yorumla masbi +1 yıl Arada nedenmiş o Yorumla masbi +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl bu üsteleme nıye ne ıstıyorsun benden.:) Yorumla masbi +1 yıl Yazdım ya seni istiyorum seniii Yorumla Soran +1 yıl cevap acık ve net degıl mı arkadasım Allah gönlüne göre versın Yorumla masbi +1 yıl Hayır net değil seni istiyorum diyince ne anladın artı neden sert tepki gösteriyorun Yorumla Soran +1 yıl bayana el mı kaldırcaksın ayıp be ayıp:) Yorumla masbi +1 yıl Öyle birşeyi nerden çıkardın nerden uyduruyorsun Yorumla Soran +1 yıl off sıkıldım ben Yorumla masbi +1 yıl Kadına el mi kalkar Yorumla masbi +1 yıl Benden mi sıkıldın Yorumla Soran +1 yıl ya ben senı anlamıyorum ya sen benı sohbetten sıkıldım.. Yorumla masbi +1 yıl Sen beni hiç anlamadığın belli en bastan beri öylesine takılıyorum sana sende aynı değil mi neyse işe dönmem lazım Yorumla Soran +1 yıl bend eöyle takılıyorum zaten belli degıl mı.. neyse kolay gelsın Yorumla
Azer1boy-313 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Teke tek vurusurum..:) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl heyt bee:) Yorumla
lNoksan Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Ben kibar adamim, yapmam oyle seyler. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aferin sana:) Yorumla
alemimben Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Duvar iyidir. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aman dikkat et:) Yorumla alemimben +1 yıl Ederim filecik. Yorumla Soran +1 yıl :) ) ) Yorumla
MasumCem Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Şiddete karşıyım. :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hepimiz karşıyız:) Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Hayır. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
En İyi Cevaplar