Babamin arkadasi, amca dedigim adam bana ahlaksiz teklifde ve cinsel tacizde bulundu. Ustune kardesim bu adamin oglu ile sözlendi... yardim edin?

merhaba! bana bir konuda yardimci olun lutfen. Artik aklimi oynaticam, 6 ay önce babamin arkadasi olan amca dedigim bir adam bana ahlaksiz tekliflerde ve cinsel tacizde bulundu, bundan 4 ay sonra kardesim butun olayi bilmesine ragmen. Bu adamin oglu ile sözlendi ve beni hice saydi. Bende seviyor diye ve yuva yikan kötu cadi olmamak icin hicbirsey demedim. Ama artik kaldiramiyorum, cunku aileme herseyi anlattim ve onlar ise bu adama inaniyorlar. Cunku bu adam cok dininde namazinda niyazinda oldugunu ve yemin ettigini kast ediyorlar. Cok morelim bozuk ben baska bir destek beklerken ailemden onlar hicbirsey olmamis gibi yola devam ediyorlar. Insanlar neden intihar ediyor, birbirini ölduruyor artik cok iyi anliyorum. Ben kardesimin böyle bir insanin gelini olmasini istemiyorum. Oglu da ilk gunden bildigi halde hic umursamiyor olanlari. Bana göre adam gibi bir adam cok sevse bile, sevdasindan vazgecer, ya da ben mi yanlis dusunuyorum.. Sizce ben ne yapmaliyim? adam kendini hakli cikardi.. Oysa elimde ondan gelen ahlaksiz mesajlar ve sesli mesajlar olmasina ragmen ve ailesinin bunlari okumasina ragmen.. Artik gercekten kafayi yedim.. ruhsal cökuntudeyim.. yardim edin... :(
Güncellemeler
+1 yıl
Sorun aslinda burada, ben yuzlesmek istiyorumm.. ama o benim aileme benim kiskandigimi ve böyle seyler uydurdugumu söyluyor.. ben neden 63 yasindaki bir adama camur atayim allah askinaa.. evine gidip herseyi ortaya koyup kardesimi cekip almak istiyorum o aileden.. cunku kardesimde mutlu degil
Güncellemeler
+1 yıl
Ailem millet ne der diye yasadigi icin bana inanmak istemiyorlar, gercekler ortaya ciktigi zaman herseyi anlicaklar.. Ben 22 yasinda bir kiz neden 63 yasinda, dedem yasinda bir adama iftira atayim? akil var mantik var.. benim bundan cikarim nedir ki? ben cok iyiyim.. ama böyle insanlar oldugu surece iyi olmam mumkun degil.. Bu adamin kardesime aynisini yapmicagini nerden bilebilirim?
Babamin arkadasi, amca dedigim adam bana ahlaksiz teklifde ve cinsel tacizde bulundu. Ustune kardesim bu adamin oglu ile sözlendi... yardim edin?