CHP'liler bakabilir mi?

CHP'li arkadaşlara bazı sorularım var.

CHP'liler Neden türbanlı bayanları sevmiyor? ve kin besliyor? (Hepsi için demiyorum fakat bir çoğu öyle.) Özgürlükten medeniyetten bahsediyorsunuz yanlış mıyım? peki neden insanların özgürlüğünü kısıtlıyorsunuz? Şuanda CHP'nin reklamlarda başörtüsü kullanmasını yanlış buluyorum. Çünkü CHP içinde başörtüsünü hala sevmeyen ve bitirmek isteyenler var o yüzden inandırıcı gelmiyor.

CHP'liler sürekli batıcılığı savunuyor ve onları övüyor. Onların medeniyet olarak onların yaptığımızı yapmamız gerektiğini söylüyorlar. ? ATATÜRK bile hiç bir zaman avrupanın emrine uyun dememiş ve yaptıklarını yapın dememiştir. öyle biliyorum. yanlışsa düzeltin.

Geçmişte ismet inönü o yunan adalarını boşu boşuna kaybetmişti. bilirsiniz. Yakın zamanda Süleyman Şah türbesinden çekilince neden çekiliyorsunuz orası bizim toprağımız nasıl devletsiniz. gibisinden yorumlar olmuştu. neye bağlıyorsunuz?

İsmet inönü'nün yaptılarını doğru buluyormusunuz? sadece bu yazdığım değil. yaptığı aşırı kötü şeyleri?

En çok dikkatimi çeken husus şudur, AKP'liler olsun fazla konuşmazlar sessiz durup izlerler fakat CHP'liler nerde olursa olsun kendini hep belli eder ve sürekli bir şey peşindedir. ismini veremediğim bir şey.

Ben olaylara her taraftan bakmaya çalışıyorum ve eminim ki, ATATÜRK yaşasaydı CHP diye bir şey olmazdı. benim düşüncem budur. Neden böyle bir cümle kurdum. şu an ki CHP'lileri neye benzetiyorum biliyor musunuz? yani bazılarını değil ama bir çoğunu. Müslümanın içinde Müslüman Rolünde hristiyana hizmet eden olarak görüyorum. Diriliş 'ERTUĞRUL' filmindeki kurtoğlu gibi.

Ha sakın ATATÜRK'ü öyle düşündüğümü sanmayın. Bence ATATÜRK sizin bu halinizi görseydi utanırdı sizden.

AKP'yi savunmuyorum. Tamam yanlış şeyleri olabilir ama doğru yaptığı şeylerde var onlarıda görmek lazım. yanlışlarıda var. Dört dörtlük bir parti yok.

Amacım ve niyetim kötü değil. Biz müslümanız ve neden böyle yaptığımızı sorgulamamız gerekiyor. kendi kendimizi yiyoruz.
Güncellemeler
+1 yıl
Olaylara bir de şöyle bakılmasını istiyorum. Türbana neden bu kadar takıyorsunuz? gerçekten adam gibi bu sorunun cevabını istiyorum neden bu kadar takıyorsunuz?

Ülkemizde çıplak gezene bişey denmiyor? travestiye, lezbiyene bişey denmiyor? rahat geziyor? prostestosunu yapıyor? rahatsız olmuyorsunuz. neden türban bu kadar rahatsız ediyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yanlışlarım varsa özürdilerim. aynı şekilde AKP, MHP bu partilerdede buna benzer veya başka sorunlar var. Bunlarda CHP'nin sorunları.
CHP'liler bakabilir mi?