arkdaşlar öncelikle şunu söyleyeyim, kimse bana kaba filn diyip ondan sonrada öğütler vermeye kalkmasın. ben de farkındayım yaptığım büyük hatanın ,içim acıyorr Yanıyor ! zaten kendimi bianlık kaybetmem sonucu dövdüm. kendimde değildim vururken. şmdiye kadarda hiçbirbayana el kaldırmadım asla kaldırmamda. umarım düşüncelerim anlaşılmış ve kötülemek yerine durumu düzeltici, çözümleyici yorumlar istiyorum.. 'Sevgilimle yokken mesajlarına baktım, başka bir erkekle samimi mesjlarını gördüm. ama ne derece yaknlik derseniz. 100 de 100 emin değilim. mühim olan zaten bu değil. sonra yanmda otururken bianda tartışmaya başladık ve benm o mesajlar aklıma gelince birkaçdefa koluna omzuna sertbisekilde vurdum. 1 saat sonra kendine geldi ve beni görmesi bile fenalaşmasına yetiyordu yanına gittiğimde. sonra gitti. hiç konuşamadan. aradan 2 gün geçti şuanda, arayıp sormaya cesaretim yok, Hakkımda yok.. O Mesjlar yüzünden böyle sinirlendiğimi bilmiyor. sinirlensemde dövmemem gerekirdi kesinlikle farkındayım ! zaten vicdan azabından kurtulamıyorum. amacım onu geri kazanıp bunları unutturmak, hatamı telafi etmek ,onu mutlu görmek istiyorum sadece. vicdan azabından kurtulmak istiyorum onu çok mutlu ederek.. gayet samimi ve içten duygularımla, sonsuz pişmanlığımla sizden yardım istiyorum 'sadece yardım. Her ne olursa yapmaya hazırım sadece mantıklı şeyler söyleyin yeter bana..
Güncellemeler
+1 yıl
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat