Annemden iyice soğudum. Ankete de katılın lütfenSizce haksız mıyım?

Evliyim. Dün annemlere gittim. Sabah kahvaltısı yaptık. Annem ekmeği önümden kaçırdı. Yok akşam çocuklarım gelecek, benden herşeyi kaçırdı bugüne kadar. Yediğim her şey batıyor gözüne. Halbuki küçük kardeşim 1 ekmek yer oturduğu zaman. Misafire karşı çok hürmetkardır. Ama benim yediklerim batar gözüne. Evet çok yiyorum, seviyorum yemek yemeyi ama evladıyım sonuçta. Annemgilin maddi durumuda kötü değil. Küçük kardeşime bana davrandığı gibi de davranmıyor.Üvey de değil. Bana karşı daha hürmetkar, saygılı olması gerekmez mi? Sonuçta ben evliyim. Artık misafirim. Sinir krizi geçirdim dün.''Yeter artık'' dedim. Bir daha evinde hiçbir şey yemeyeceğim. Sen de benim evimde yemeyeceksin. Küçük çocuğuna öyle davranmıyorsun ama. Ona iyi davrandığın gibi bana davranmıyorsun. Yiyeceklerin başında paralansın. Bir daha bu evde hiçbir şey yemeyeceğim'' dedim
Soruyorum size ben annemin evinde böyle rahat olamayacaksam kimin evinde rahat olacağım. Böyle anne olmaz olsun. Geçenlerde eşim ''Annen seni sanki sevmiyor, kardeşine soğuk davranmıyor ama sana soğuk davranıyor''dedi bana..Çok kötü oldum. Eşim bile farketmiş durumu. Annem beni sevmiyor. Yediğim yemek bile batıyor gözüme. Halbuki eşimin annesi yani kayınvalidem çok düşkündür oğluna. TaM bir anne yani.. Belki de o yüzden eşimin tuhafına gidiyor annemin bana karşı bu soğukluğu. Bazı ebeveynler soğuktur evlatlarına karşı ama bir anne evladına , yavrusuna, ciğerparesine ''yeme '' demez. Evlatları arasında ayrım yapmaz, yapamaz. Annemi hiç affetmeyeceğim. Bir daha baba ocağında yemek yemeyeceğim. Sizce haksız mıyım?
Haklısın
Haksızsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Annemden iyice soğudum. Ankete de katılın lütfenSizce haksız mıyım?