Yaaa kenardan batıyor diye sütyeni çıkardım Iç kısımdan şu demirin ucu görünüyordu çıkardım. Çok rahatsız edici bir durum.

Bu sütyenin ebadı neymiş ki acep gözüme bir büyük göründü. ha bu salak demirler gerçekten can sıkıcı :D neden derseniz ben bir erkek olarak kullanırken ki sıkıntısını bilemem ama çamaşır makinesinde çıktığı zaman acayip ses yapıyor makina :D
Humm kaliteli şeyler kullan ve almadan önce incele çıkabilitesi var mı diye.
Canım bu demir 60 tl lik sütyenden çıktı. Ha parası çok diye kaliteli mi diye sorarsan evet kaliteli ama 20 tl lik sütyeninde demiri çıkıyor. Hoyrat da kullanmıyorum anlamadım gitti.
Hmmm tel içinde sağa sola oynuyor alırken dikkat ediyorum buna ama dikişlerden anlamam ki
Umarim
Ucuz ise sutyen ya ea yatarken kullanıyor isen böyle olması çok normal
Yok yatarken kullanmıyorum uyumadan önce çıkarıyorum.
Cevap
9Cevap
Silikon şeklinde göğsü tutan telsiz kumaşsız var onları al. Kase gibi tutyor göğsü.
Yaa onların pek kullanışlı olmadığını söylediler. Sen kullanıyor musun , memnun musun?
Evet kullandım atlet ya da body tarzı şeyler de destekliyor terleyince düşmüyor. Elbiseyle falan da cçok kullanışlı
Şunun için olumlu şeyler söyleyen tek kişisin marka olarak hangisini kullandin?
makinede yıkayınca çıkıyor elde yıka ya da şu toplar var ya içine konuluyo ondan al
Sutyen yıkama topu onlarla yıkıyorum hep.
Balen deniyo bunlara (gereksiz bilgi) :Ddd ben hep çıkarıyom bunları :D
O zamanda sütyen bicimsiz duruyor gibime geliyor
Amaaan memelere özgürlük
Demirin fotoğrafını neden attın :D :D
Sen sor diye attım
Hic sütyen gyime ✌✌😅😅
Tamam kız ;)
:-D gelesim geldi odaya
Temmuz'da ;)
Kizlara acik yapsaydin keskeeeeee !!
Çoğu zaman erkeklerden daha iyi ve pratik cevaplar geliyor. Saçmalama n ları göz ardı ediver
Yenisini alabilirsin.
Giymeyin memelere özgürlük
At artık sen onu çöpe bir iş yaramaz
Erkek eli değmesi lazım :D
Penti güzel
Güzel biliyorum kullanıyorum aynı sorunu yaşıyorum da bu soruyu sorduğumu bile unutmuşum sen nasıl buldun kız
Demirsiz al
Güzel durmuyor onlarda
Secim senin :/
kadin olmak zor bee
Aynen yaaa binbir türlü dert var
Demirin uçlarının keskinliğini giderseler sorun olmaz kumaşı yırtıp çıkmaz ya da daha uzun süreli kullanılır sutyenler
Ne mutlu sana :)
takma sen de?
dikiver kenarından
Aynı olmuyor öncekilerde dikmişligim var
Üstünde görseydik sağlıklı yorum yapardık.
sütyen takma
resmi niye koydun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar