Diğer En sevdiğininz Mortal Kombat karakteri kimdir? florain Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mortal Kombat=Hayatımın oyunu"Finish" sahnelerine bayıldığım, kanlı vahşetli bir oyun. Benim favori karakterlerim Kitana ve Ermac. Sizinki (ler)? En sevdiğininz Mortal Kombat karakteri kimdir? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
CappidiCuppidi Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Neydi la adamin ismini unuttm dilimin ucunda heh hatirladim reaidin varya sapkali djddjhh elecktrik saciyo. Tamam sictik gidiyorm ben djjddb 0 2 Yorumla florain +1 yıl Raiden'dan bahsediyorsun :D vignette2.wikia.nocookie.net/.../latest Yorumla CappidiCuppidi +1 yıl Heh cikolatali pasta ye emiŞu karizmaya bak ya super jssjsdj pelerin yeter jdndh Yorumla
Gökkuşağımkirlendi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Unuttum adını ya 12 15 sene evvel oynadığım oyun hatırlayamadım şimdi :/ 0 6 Yorumla florain +1 yıl Tipini tarif edebilir misin? Yorumla Gökkuşağımkirlendi +1 yıl Yağuşuklu bişeydi :D Yorumla florain +1 yıl Jonny mi acaba?s3.amazonaws.com/.../...pVjrn35e8_johnny__cage.jpg Yorumla Gökkuşağımkirlendi +1 yıl Maskeli vardı hatırladım onu şimdi Yorumla florain +1 yıl Sub-zero diyorum o zaman.encrypted-tbn3.gstatic.com/images Yorumla Gökkuşağımkirlendi +1 yıl Aha bu bu Yorumla
Nonethelessh Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Shang Tsung (Şeng San diye okunuyormuş yıllarca bambaşka şeyler dedim adama), Sub-Zero, Scorpion gibi karakterler iyidir... 1 0 Yorumla
Leprusal Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl kanlı vahşetli oyundan ne anlıyorsunuz. içinizdeki nefreti mi boşaltıyorsunuz 0 1 Yorumla florain +1 yıl Stres atmaya birebir. Yorumla
frk0000 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 844 cevap paylaştı. https://i.hizliresim.com/ogV2aq.pngD'vorah 1 3 Yorumla florain +1 yıl Mortal Kombat X'de var bu abla, değil mi? :D Yorumla frk0000 +1 yıl aynen böceğin teki ama favorim :D Yorumla Aliskus +1 yıl Hacı abi ilginç bir şekilde ben de seviyorum D'vorah'ı :/ Yorumla
Aliskus Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Mortal Kombat seven/bilen bir kız mı? Aman Ya Rabbi bunları da görmek nasip olacak mıydı :O 0 0 Yorumla
Blackdaisy Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl liu kang ^^ fatalityleri için bile oynanır 0 1 Yorumla florain +1 yıl Only one fight remains. Face me. And Mortal Kombat :D Yorumla
Sunarmedia Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Sub zero baska tanimam 0 3 Yorumla florain +1 yıl Sub-zero wins.Flawless victory.FATALITY :D :D Yorumla Sunarmedia +1 yıl hobaa yaşadım şu an oyunu :D Yorumla Aliskus +1 yıl Adam "COOL" yahu :D Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Diğer konusunda 18,6b cevap paylaştı. scorpion 0 0 Yorumla
typef Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Erkeksin sen 0 3 Yorumla florain +1 yıl Nerden vardın bu kanıya? Kızlar Mortal Kombat oynayamaz mı. Ben bir oyun hastasıyım mesela. Yorumla typef +1 yıl Oynarda senin gibi oyun hastasyimi falan demez Yorumla florain +1 yıl Yalan mı söyliyelim? Hastasıyım. Yorumla
devilishkronos Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Kaç yaşındasın 0 5 Yorumla florain +1 yıl 19 yaşındayım. Yorumla devilishkronos +1 yıl Bu oyunlar çocukça değil mi Yorumla florain +1 yıl Hayır. Bana göre değil. Çocukça olmayan oyunlar neler peki? Yorumla devilishkronos +1 yıl Grafikler renkler karakterler çok yapmacık inandırıcı olmalı Yorumla florain +1 yıl Öyle olduğunu düşünmüyorum. Şu zamana kadar birçok oyun oynadım. Grafikler iyileştirilebilir ama ben kurgusunu çok beğeniyorum. Klasik bir olay ama zenginleştirilmiş. Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Diğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. Yok öyle biri 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar