Bilmiyorum ama geri de kalan 3 nadide mevsim bir yana yaz mevsimi bir yana benim için tüm yazı evde odamda geçirecek olsam bile içim de hep bir coşku vardır gece uyuyamam gündüz kabıma sığamam.. Siz neler hissediyorsunuz bu yaz neler yapacaksınız neler yapmak istiyorsunuz.. hayaller neler hayatlar nasıl? :D
Yaz mevsimi ve hissettirdikleri... Siz de farklı hissediyor musunuz yoksa bir tek ben mi yaz gelince aşırı heyecanlanıyorum?
bi' kivilcim el uyusmasi oluyor tâbi , bende severim yaz aylarini buhranli boguk havalar enerjimi emmistir hep. mevsimsel hareketlilikten tatil planlarina basladim bile hasir sapkalar - cesit cesit vintage sandaletler.
ben severim de annem nedense korku besler *kizim kocaya kacicak korkusu galiba , inceden inceye zarf atip et cimmesiyle imalardan anliyorum. evde ki kediyi cama cikartmayacak nerdeyse ahaha güneş olsun yeter bana.
yaz gelince düğün müğün merasimleri de artıyor çevre de kadın etkilenirsin die endişeleniyor demek ki :D ama daha gençsin ya ne evlenmesi :P yazın keyfini çıkarmaya bak.. inşallah güzel bir sezon olur hepimiz için :D
Sıcak, nemli, zaman zaman boğucu olsa da yine de en sevdiğim mevsim yaz. Her yer cıvıl cıvıl. İnsanlar daha bir mutlu. Denizin güzelliğini dilediğince yaşayabiliyorsun. Okul yok. Bütün gün tembellik yapabiliyoruz. Her şey güzel.😊
mevsim degisikliligi herkezde olur yaz guzeldir duramazsin yerinde yaz asklari o piknikler tatile gitmeler aksamlari bogazda cay keyfi ama iste sevgili olucak yoksa duramiyon yerinde hormonlar degisiyor :)
aaa nazik yok mu burada ben yeni üye oldumda :D alttaki cevaplarada bakmadan direk daldım gerçi iyi oldu böyle ne kadan beyefendiyim anlamış oldunuz hehehe :D
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Yaz mevsimi ve hissettirdikleri... Siz de farklı hissediyor musunuz yoksa bir tek ben mi yaz gelince aşırı heyecanlanıyorum?
En İyi Cevaplar