190 cm erkek için cok asırımı uzun iticimi durur bi yardımcı olun beyler ve bayanlar ?
Cok itici
Cok cekici
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yoo niye itici olsun ya eger cok inceyse itici olur ama kilosuda yerindeyse biraz kas falan varsa bence gayet iyi yani asil cekici gelir bana uzun boylu erkekler
kilo var kas yok
ne alaka :D
keşke senin gibi birini bulsam.. türk erkekleri çok kısa sen bulunmaz nimetsin (zayıfsan eğer kilo al)uzun kızlar çok sıkıntı çekiyo uzun boylu erkek bulmakta
89 kilo ama aşağıdakı yorumlar öyle demiyor :)
benim boyum uzun olduğu için biliyorum bu sıkıntıyı kilon gayet normal yüzünde güzelse tavlayamayacağın kız yok
yüzdede Allaha sükür sıkıntı yok beğeniyorlar da cevremdekiler aşağıda 170 den aşağı kız olmaz diyorlar oda türkiyede yok doğal olarak tav filan olmaz kimse teşekkürler yinede:)
bol şans ne diyeyim..ama doğru diyolar sana 1.70 ten kısa gitmez çok komik durur
uzun ve biraz kiloluysan on numara adam gibi gözükürsün ama uzun ve zayıflar iticidir bence
kiloda sorun değilde sırık filan diyorlar
valla ben isterdm çok uzun olmayı :)) senin gibi 2 tane arkadaşım olsa dayak yemezdim kmseden :D :D
işyerinde bi arkadaş var uzun boylu (1.88) olduğu için evlenemedi yaşı da 35
:)
Cevap
6Cevap
itici diyen kızların %90ı tav olur itici gelmeyene göre de itici değildir rahat ol :D 1.90 olduğunu anlamıyorlar bile söylemezsen selvi boylu moduna geçiyorlar al yazma takmaya kalkıyorlar ;)
:))
:) 1.87 biriyle beraberm bnce uzun boy erkeği daha karzma daha guclu gosterıyo güzel bişi :) insan kendini güvende hissediyo :)
boyunuz kac?
türkiye genellemesine göre cooook uzun bi boy:) kızlarımız en fazla 1,70:)
:) farkındayım zaten bende yabancı uyruklu biriyle evlenmeyi düsünüyorum daha uygun olur ruslar
yani:)
bana gore itici mesela uzun bir kiza gore itici olmayabilir. bu yuzden gecen hafta bir cikma teklifini reddettim :D
herkez böyle diyor zaten itici :(
uzun oylu soyle 180 lik 43 numara elleri ayaklariolan bir kiz bul ona gelmezsin itici
oda türkiyede yok işte
yurtdisinda bulursun doluu
benım sevgılım 1.97 boyunda ve bana hıcte tuhaf gelmıyor gercı cekıcı de gelmıyo ama neyse:P
sizin boy kac :)
1.70 ama hıc sorun yapmıyoruz topukluyla falan halletmeye calısıyorum ben yapıyrdum ama onla aştık bunu onun sayesnde
ıvan drago gibi olucakmış
hatun da 170se neden olmasın?
daha kısası olmaz diyorsun :( türkiyede 170 kız bulablirmiyiz diye sorsan bi
adrina lima 180 buluyor sorunu boyda aramayın sz bayanlar :))
daha kısa olmaz demedim. 190ın yanına o boy yakışır dedim. ne yani, alıcaksın 160lık manitayı yanına, çanta diye taşıyacak mısın. :)
sende haklsını :)
;)
Manken boyu işte daha ne istion^^
bazıları sırık falan gibi cümleler duyunca öyle oluyor insan
hayır çok tatlı:)aşırı zayıf diilse tabi
yok ne zayıfı 89 kilo da yorumları görünce moralim bozuldu
Sana en az 1.80 kız lazım
ciddi misin itici hemde cok
yerinde olmak isteyen vardır
sanmıyorum
Çekiciyim merak etme, itici olmak kişiseldir.
zayıfsa ıtici
89 kilo işte sorunda orda iri gözüküyorsun
kızın boyuna göre degişir
en az kac olmalı yanımdaki kız
1. 75 civarı
ben uzun sevmiyorum
en fazla kac olmalı
aynı sorunu bende yaşıyorum 1.93 boy 80 kg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar