@Kullanmam Evet, islam in kurallarına göre beni oldurmenız gerekiyor. Fakat Atatürk sağolsun, bizim ülkemizde bu kurallar uygulanmıyor. Eğer bu kuralların uygulandığı bir ülkede müslüman olmayan kişiyi öldürmeyen kişi bile ceza alır.
Ah benim kadar aptal olsan. Sen karşındakinin dini kurallarına göremi davranıyorsun yoksa devletin koyduğu kurallara mı? Ayrıca sana islama göre seni öldürmemiz gerektiğini öğreten kimdir?
@Kullanmam ahahahaha daha kuranı okumadan burada bizimle tartışmaya giriosun 😂😂 tevbe 5 bakara 193 nisa 89 hadi bakıyım dinini öğren sonra adam yerine koyup dinleriz seni
1. Fotoğraf filistinlilerin direniş hareketinden cekilen islam düşmanlarının fotoğrafı 2. Fotoğraf EL Kassam Mücahitlerinin küçük çocuğu severken çekilmiş fotografları, merak ettigim husus bu soruyu sorarken nerden esinlendin?
Ortadoğu 'da bu pislikler , acaba neden? Zengin petrol yatakları olduğundan olabilirmi? ya da altın rezervlerindenmi? Veyahut islami kötülüyen barbar olarak gosterilmesinin sebebi ne?
Pakistan, bangladeş, malezya bu ülkelerde ne petrol var ne altın var fakir ve şiddet dolular, Japonya, Danimarka, Finlandiya, İzlanda bu ülkelerde de ne petrol var ne altın var fakat toplumlarının %60ından fazlası ateist dünya ekonomisine yön veren yüksek milli gelirli ülkeler
Pakistan Abd sömürgesinde olan bir ülke malezya bangladeş gibi ülkeler ise fakir ülkelerdir bunların nedenide sömürgedir, şu an bakarsan hiç bir hristiyal ülkesine yaptırım ambargo uygulanmıyor, ve bulundukları konuma bakarsan neden ekonomiye yön verdiklerini görürsün bençe, sana göre barbarlik dinidir , ama tutup senin evine saldırdılar sende susmazsin demi? Ayrica BM hangi islam ülkesinin tarafını tutmuş?
Japonya hristiyan değildir and ordusu tarafından korunur be abd tarafından hazırlanmış bir anayasyı uygular 1950-1990 yılları arasında abd otomativ sanayisi için japon üretim bütün araçlara vergi konmuş ve abd üretim araçlardan vergi alınmamıştır kısacası sömürge ülkesi ondan böleler diye kestirip atmak bir bahane olsaydı japonya günümüzde sanayi ve teknoloji devi bir ülke olmazdı
İslam hoşgörü dinidir, İslam ülkeleri sömürmezde ondan, ayrıca bundan 1000 yıl önce Bizans vardı 500 yıl once Osmanlı şu an Abd gelecekte ne olunur bilinmez.
Konuları parçalamaktan ve beyin yıkamaktan vazgeçin.
Tevbe 4:Ancak müşriklerden ahitleştiğiniz kimseler, bu ahitten sonra size karşı sözlerinden hiçbir sûretle dönmemiş, şartlardan hiçbirini bozmamış ve aleyhinize hiçbir kimseye yardıma kalkışmamış olanlar müstesna. Onlarla olan ahdinizi, müddeti bitinceye dek tamamlayın. Şüphe yok ki Allah, çekinenleri sever.
Maide 33 için durum gayet açık. Hak yoluna karşı savaş açanların katli meşru kılınmış.
O zaman bana burada islam hoşgörü dinidir diye maval okuma ne incilde ne de tevratta insan katli kabul görmemiştir semavi dinler içinde bir tek islam insan öldürmeyi teşviik eder ve onaylar
Tamamda islam dışında herhangi bir inanışa mensup olan veya hiç inanmayan bir grup karşı savaş halindeyken seninle anlaşmaya varmıyorsa üstüne bir de savaşıyorsa tabiki savaşacaksın. Bunun başka bir alternatifi yok. Bahsedilen konulardan biri islama hoşgörüsüz davranan kişilerin katli. Onların kitabında yazmıyo olabilir ama kişiler zor kullandıkları için katli vacip oluyor. Kitabında öldür demesi bişey ifade etmiyor ki adam zaten öldürmeye çalıştığı için kanı dökülüyor.
Taraflı düşünceyi ikimiz de bir kenara bırakıp şunu düşünelim; Gündem belli seçim dönemindeyiz. Herhangi bir parti rakip partiye hoşgörü ile yaklaşmıyorsa, ülke yönetimi ile ilgili hiçbir ortak paydada buluşamıyorlarsa üstüne üstlük bir de zor kullanıyorlarsa mağdur edilmek istenen partililerin eli armut mu toplayacak?
sen böyle dersen eğer ben şunu düşünürüm ; İslama karşı bir fobin var ve bu platform üzerinden kendi düşüncenden birilerini bulup kendini bu konu üzerinde haklı görmen. Müslümanlığın asla kabalık, haram ya da ne bileyim katliam üzerine kurulu olduğunu düşünmüyorum.
Kuranla çelişen hadislerin şeriatına inanılırsa barbar olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bakmak istediğin açıdan kafana göre yorumlayabilirsin seçim senin kimse birşey diyemez. ama eğer ki barbarlık olduğunu düşünüyosan islamın mesajını hiç anlamamışsın demektir
@QarizmaRapx ananın fiyatı kadar konuş ve ergenliğini başka bir gezegende tamamla. eğer evinde kuran varsa onu , nisa suresinde ki matematik hatalarını ve el maide de ki çelişkileride oku. ama lütfen annenin fiyatı kadar konuş yani ebediyen kapa çeneni
En İyi Cevaplar