Türkiyenin dini islamiyet hepimiz müslümanız dini inançlarımız çok şükür kuvvetli... Hepimiz dualar edip ellerimizi semaya açıp dualar ediyoruz... hanginiz Kuranı Kerim-i abdestsiz eliniz sürebiliyorsunuz ya da birisini inandırmak için elinizde alelade sallıyorsunuz? İnançları kuvvetli olanlar bunu yapmaz yapamaz korkarlar! Peki ya dini siayasete alet edip insanların umutlarıyla oynayan siyasetçilerin bu yönü neden görülmüyor? Neden onlara Kuranı Kerimi eline alıp alalede sallanmaması gerektiği söylemiyor? Buna neden izin veriyoruz? Kendi çıkar menfaatleri için dini kullanmak günah değilmi? ?
Hepimiz müslümanız Elhamdulillah... peki dini siyasete alet edenler?
Allah ile kul arasina kimse giremez diye bir anlayis varken bu adam kim oluyor da fitrafi bozuk bir anlayisi insanlar arasina sokabiliyor.
Inanin artik bu adami ve bu karanlik yuzunu Tarihin en derin yerine koyma vakti geldi geciyor bile.. Aciyorum !! Kendi secmenini bile aptal yerine koyabilen bir kafaya sahip insanlar ulkeyi daha ne kadar rezil konuma dusurebilirler ki?
Kirklarelinde "uzun" gec gidiyor diye cuma 1 saat sonrasina oteleniyor. Sanirim insanimizda da akil kalmadi.. Kalanlarin da son demleri!!!
Şaka gibi!! Giresundaki acilista da yine bir hayli celiskili konusmalar yapti. Bagzen sadece hayret etmekle yetiniyor insan diyecek bir laf bulamiyor.
Kahrolsun insanin insana koleligi.. Edi bese (yeter artik!!) Tayyep Edi bese.!!
Sana gore öyle ama her lider gibi öldükten sonra değeri anlasilacaksa hic anlasilmasin daha iyi. bizde onun icin değerinin yaşıyorken anlaşılmasını istiyoruz. siz kafanizdaki supheleri bana yazın onunla ilgili ben size acikliyayim olmaz mi. ha bu arada simdi geçmiş yazdikllarima baktığımda gereksiz tartismisiz. Bunun icin ozr
tabi ki de günah ben onların gerçekten dine doğru bir şekilde inandıklarını düşünmüyorum bunu sadece daha fazla güç ve para sahibi olmak için daha fazla insana hitap etmek insanların en büyük zaaflarını kullanmak için yapıyorlar.
Dinle siyaset aynı olmaz o meclise girmek için Atatürk ilke ve inkılaplarına uyacağıma şerefim üzerine yemin ederim diyorum. Hiç birinin çıkıpta dinimin farzları ve sünnetlerine uyacağıma dediğini duydunuz mu bu millet Müslüman bir milletse bu Atatürk ilke ve inkılaplarını geçecekler zamanında mahkemelerde Müslümanları asanda o paşa dediğiniz adam milleti böyle yarı çıplak hale getirende eğer bu ülke Atatürk ilke ve inkılapları yani laiklikle yönetiliyorsa bence bu ülkenin başındakilerde laiklik yandaşı ve bir siyaset kamuoyunda Allah adına birşey yapılmıyorsa dini siyasete alet edenler Müslüman değildir açık net..
geçin lan bunları, dinin kendisi zaten siyaset'dir. tutturmuşlar dini siyasete alet etmek gibi içi boş bir kavram gidiyorlar. müslüman bir ülkede yöneticinin elinden kuran düşmemeli, siyasete alet etmek nedir ya? ben yaptığı icraata bakarım, kurana ne kadar uygun diye... sezer gibi ramazanda içki, ya da su içerlerse sorun yok dimi...
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
hepsibilgi.net/.../...C3%BCseyinin-hayat%C4%B1.jpg Saddamın Tırnağı olamazlar o alttakiler. Halepçeye gelince iran Irak savaşında kürt teröristler arap kadınlara bir ay boyunca iran askerleriyle tecavüz ettiler hemde kendi yüzyıllardır komşu olduğu insanlara bunu yaptılar. Saddam baktı bölge elinden çıkmış iki saatte uçaklarla bombaladı geri aldı. Fakat ne yazık ki teröristlerin çoğu kaçtı olan halka oldu. Saddam zamanında ırak halkı zengindi avrupadan lükstü hayatları. Saddam babadır benim için bir kahramandır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Senin şu an yaptığın bunların reklamını yapmak. İsteyen istediğini yapar Allah teala akıl vermiş mantık vermiş kullanmasını bilen inanmaz. Ama bazı kesimler bunu irdeledikçe o kısım doğru yoldayız ki irdeleniyoruz diyor daha da inat ediyorlar. Hesabı bir gün allah soracak bunlardan o yüzden konuşmaya bile değmez. Az sonra konunda bir sürü hdp li terörist kendi propagandasını yapacak. Hem dini alet edenlerin reklamını yapmış okuyorsun hem de teröristler için propaganda malzemesi çıkartıyorsun
Din üzerine ülke yönetebilirsiniz. Ancak dini siyasete alet edemezsiniz. Bizim ülkemizde İslamiyeti kullanarak insanları can evinden vuruyorlar ve desteklerini görüyorlar. Allah gazabını eksik etmesin..
Kim en derse desin. Dünyada Şeriatı en iyi yaşamış ve yaşatmış devlet varsa o da Osmanlı Devletidir. Pers ya da Araplara bakarak şeriatı yargılamak veya küçümsemek doğru değildir.
kanımca siyasetle uğraşan birinin zati müslümanlığından şüphe duyarım siyaset politika eşittir yalan dolan alavere dalavere çok nadir belki biri çıkabilir
Bunun nedeni ne biliyormusun zamanında yapılan yanlışlar, insanların dinlerine yasak getirirsen şimdide onun bunun peşine takılırlar aynı günlere dönmemek için.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Laiklik diye bir şey var ya! Dini devlet işlerine alet ediyorlar, yazıklar olsun. Bu ülkeyi adam gibi yönetecek kimse yok. Atatürk'ten sonra geldiğimiz hale bakın. Türkiye'nin sonu hayır olsun inşallah
Din zaten siyasetle bağlantılıydı tüm peygamberler devlet kurmuştur liderlik eetmiştir ama tabiki bugunkilwr gibi yozlaşmış bir şekilde değil adalet ve doğruluk ile...
Siyaset öyle bir şirk oyunudur ki, içine giren çıkmaya çalıştıkça batıyor. Gördüğün resimler çıkmaya çalışanlardır. Din kesinlikle siyasete bulaştırılmamalıdır!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bu kişilere münafık diyoruz ve münafıklar cehennemin dibinde olacaklar sonsuza dek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
4 Büyük kitapta da yazıyor. "Kıyamet yaklaştığında elinde Kur'an dilinde Dua olan kafirler çıkacak.
En İyi Cevaplar