Mhp nedir neyi savunur ülkücülük nedir neye inanirlar bana mhp ile ilgili biseyler anlatirmisiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadınlar, kızlar, çocuklar,
Koşacak kutlu ülküye.
Erler yeniden doğacak,
Doğacak Türkçü Türkiye.Taşında gözü olanın
Yurduna mezar kazacağız
Hainin, soysuzun, döneğin
Alnına "vatan" yazacağız
Hainin, soysuzun alnına
"Yaşasın Turan" yazacağızBiz güneşin milletiyiz
Gün doğdukça doğacağız
Kainat bizim evimiz
Her yanını saracağızAlsın kaç can alacaksa
Kan da aksın akacaksa
Bu dünya cehennem olsa
Biz onu da yakacağızYetmez Türk'e dünya yetmez
Dört yön, yedi kıta yetmez
Aya çıksak aya, yetmez!
Güneşi de yakacağızBir Türk'ün bir damla yaşı
Yok edecek dağı taşı
Düşmanın başına arşı,
Gökyüzünü yıkacağız!Erisin damla damla kar
Gelmek üzere ilk bahar
Hazırlansın tabutluklar
Yine girip çıkacağızÖfkemiz sarsın her yanı,
Bozkurtlar yürüye yürüye.
Dükülsün düşmanın kanı,
Yaşasın ırkçı Türkiye.Taşında gözü olanın
Yurduna mezar kazacağız
Hainin, soysuzun, döneğin
Alnına "vatan" yazacağız
Hainin, soysuzun alnına
"Yaşasın Turan" yazacağız11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBak dikkat etmelisin şarkılara içinde ne sözler neler gizli kiminin içine işler bu
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılBizim ülkenin bayanları cahil kendini geliştiremiyor deyince insanlar bana kızıyor. burada bilgilerin iki üç kişiye göre kalıp alacağına kendin araştır kendine ait bir düşüncen olsun. Ama yok. Geleceğiniz yok kızlar maalesef. Ancak kocanıza çocuk fırlatıp durursunuz.
08 Yorumla
Soran+1 yılInsanlarin hayati seni ilgilendirmez. Burdaki insanlar nasil tanimliycak onu ogrenmek istedim on yargilarinida al defol.
- +1 yıl
Kurduğun cümleden ve sorundan saflık akarken insanların nasıl tanımlayacağını öğrenmek istememene inanmamış beklemiyorsun herhalde? Neye inanırlar diye çocuk gibi cümle kurmuşsun üstüne birşeyler anlatabilir misininiz diye soruyorsun yani evet cahilsiniz ama sonradan çevirmeyin. Zaten seviyemin aşağısı insanlarla aynı ortamda bulunca daraltı geliyor bana seve seve ayrılıyorum buradan.
- +1 yıl
Bu yasa gelmiş bir Türk vatandaşının en axindns ülkücülük kavramını bilmemesi ayıp değil utanç verici. Önemli olan birilerinden öğrenmek değil kendi çabalarınla öğrenmek. Oldu mu? @missfatty
- +1 yıl
Birşeyi bilip bilmemek zorunluluk olamaz zaten sen elinin altında her fırsat varken televizyonlarda ülkücülükten bas bas bahsedenler varken ülkemizde bu kavramların çıkardığı onca sorun varken bazı şeyler bu kadar barizken sen bunu bilmiyorsan git cahilligine ot gibi yaşadığına yan. Kaldı ki çok farklı değilsiniz sende aynı kafasın. Yazma daha fazla git Konyasporun arması hakkında birşeyler öğren. @missfatty
+1 yılislamcı türkçülüktür, büyük bir kısmı dar kafalıdır, düşünce ufukları kısıtlıdır, ön yargılar fazla olur, kendi düşüncelerine damardan bağlı olurlar, benim gibi düşünmeyen ölsün, doğru yol hak yol bizim yolumuzdur gibi düşünüyorlar, tabi bu sadece çoğu mhp li için geçerli değil. Faşist düşüncenin temel esasları böyledir. Anlayışlı mhpliler de elbet vardır. Yin-yang a inanıyorum :)
00 Yorumla
Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. mhp'liler bu söyleme karşı çıkıyor ama, eski hallerinden çok uzaklaşmışlar. eskiden gençlere kitap okuturlarmış. parti mensupları bilgi sahibi olsun diye uğraşırlarmış ama şimdi eline bir tespih ver, tamamdır.. atı alan üsküdarı geçti, liderleri hala püskevitten bahsediyor. kamera şakası olmalı ama maalesef gerçek işte.
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkurler.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
35Cevap
+1 yılBiz MHP'lileri liselerde ve Üniversitelerde görüyoruz özellikle Üniversitelerde sol görüşlü öğrenciler bir sözler söylüyorlar bir dövüyorlar toplumun her kesiminde ki insanınında dayak yediğini düşünüyorum. Örneğin Celal Şengör bir videosunda karşınıza h*dük gibi bir adam çıktı diye yolunuzdan vazgeçmeyin yine bir videosunda sol görüşlü öğrenciler tartışma yaşadığını anasına küfür etmiş gibi oluyor demişti. Bu arada hocamın 60 kilo fazlası var diyelim hoca şanslı yerde doğdu ki zannetmiyorum 17 max 60 kilo fazlası var 182 olur 64 kg=17 eksi 6 11 çıkar öğrenmek isteyen Translara öğretirim
Bilen biliyor hocam. Bir şartla öğretirim ama siz de bana Erzurumlu Sönmez Dayının boyu ve kilosunu söylüyeceksiniz.
+ Vallahi cetveli malafat yapıştırın gerisi belli.01 Yorumla- +1 yıl
Celal hocanın ameliyat yaptığını düşünmüyorum yav Fatih Zürih'te ameliyat masasındayım hahahahahahahaha
Diğer konusunda 652 cevap paylaştı. Atatürk'ün andımızda da geçen ülküsünden doğar kelime olarak. Türkçü ve Atatürkçüdürler, milliyetçi olmalarından kaynaklı biraz faşistlik yaptıkları olur. Günümüzde hiç fena değillerdir ama geçmişte solcu sağcı olaylarında mevcutlardır ve silahlarımızı gömdük ama yerini unutmadık söylemlerinde bulunmuşlardır. Cumhuriyeti ve demokraşyi savunurken, türk adet gelenek ve göreneklerinin sürdürülmesi gerektiğini düşünürler.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Milliyetçi Hareket Partisi kısaca Türk-İslam ülküsü ve Türk milliyetçiliğini savunur. MHP'nin esasını İslam dininin şekillendirdiği Türk milliyetçiliğini temel alan Dokuz Işık doktrinini temsil etmektedir. Anti kapitalist ve anti kominizme karşı olan yapıya sahip Başbuğun 9 ışık doktrini esas almış ülküdür.
14 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler :)
- https://www.youtube.com/watch?v=GcKw-Jh4zQ4
https://www.youtube.com/watch?v=X-NwQQ1P0Ko
:))))))))))
:)))))))))))11 Yorumla- +1 yıl
türkiye'nin görmediği tek iktidar çeşidi, akp iktidarı, chp iktidarı, anap iktidarı, demokrat parti iktidarı vs. hepsi görülmüştür, mhp iktidarının nasıl birşey olduğu henüz bilinememektedir.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Diğer dinlere saygısı sıfır olan bir parti. Hoşgörü kelimesinin anlamını öğrenmeye zahmet dahi etmemişler.
20 Yorumla- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHayatları boyunca, her hükümetin tetikçiliğini yapmıştır..
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Oldu o zaman, kalkalım biz..
Diğer konusunda 7,9b cevap paylaştı. Bu geldi aklıma direkt :D
https://i.hizliresim.com/kkbN29.jpg10 Yorumla
+1 yılKahpe düzenin yiğit çocuklarıyız!
cCc ÜLKÜCÜ HAREKET ENGELLENEMEZ.21 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
Kisacasi Irkçı bir parti ve onun mensuplari tutturmuşlar türkçülük diye.. zatenn ölüncede diger dünyadada ayricalikları olacak ya
21 Yorumla
Soran+1 yılAnladm peki tesekkurler
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılO bir devlet o bir Bahçeli issasin issaz issassız, auuuuuuvvvvv
10 Yorumla - https://www.youtube.com/watch?v=EGBZO2g_KXQ
bu linkten dinle kısaca00 Yorumla Diğer konusunda 472 cevap paylaştı. En son meclis başkanlığı seçiminde de görüldüğü üzere ki geçmişte de bir çok olayda görülebilir akp' nin koltuk değneği olan partidir. akp ne zaman tökezlese bir omuz atar hop akp yoluna devam eder.
10 YorumlaÇok kısa şudur çok okur Türklüğü Nihal Atsızdan, islamı Necip Fazıl Kısakürekten, ikisinin ortak paydasınıda Seyid Ahmed Arvasi okuyarak öğrenir ve Galip Erdem in Ülkücünün Çilesi makalesini okursan biraz ışık tutacaktır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkü belli bir amacının olması onlardada turan birliği amaç, bence günümüz şartlarına uygun değil çok katı sınırları var gereksiz
21 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkurler
Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. CcC MHP CcC vatan sevgisini ibadet sayarız. Zulmün her türlüsüne karşıyız amacımız Türk İslam birliğini kurmaktır. Sanılanın aksine ırkçı değiliz 3 5 geri kafalı ve medya bizi böyle göstermiştir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPüskevitle beslenirler, güçlerini arabalarının arkasındaki tuğradan aldıklarıda söylenir
30 Yorumla
+1 yıluzamaz kisalmaz. bal yapmaz. al birini vur otekinedir.
21 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(30-35)+1 yılMiliyetcilik berbat bisi ne yaptıklarını bilmiyen insanlar miliyetcidir neden dersen bak istda Çin lokantasina saldiri oldu uygur türkü olan asciyi dovduler nie çini protesto icin yapmışlar guya hasssstr
10 Yorumla
+1 yılIrkçı bir parti , Türkün Türkten başka dostu yoktur derler.
10 Yorumla
+1 yılO burada ulu orta anlatılacak kadar hafif bir mesele degil bacim...
10 YorumlaSana 3 kelime ile anlatıcam hemde.
Milliyetçi hareket partisi.10 Yorumla
+1 yılturancılıgı savurnur yani türkiyenin ortaasya türkleriyle birleşmesi
20 YorumlaLüzumsuz bir parti. SöZde milliyetçi, ama apo yakalanınca asmamak için idami kaldırdı. LüZumsuz bir parti.
10 Yorumla
+1 yılulkuculuk turkculuktur. turklugu savunur ve turkıye turklerındır bunu savunur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPüskevite taparız kurt gibi ulur issazı issize iş buluruz kanka.
10 Yorumla
+1 yılOy kullanacaksan şayet mhp ye verme yeter
12 Yorumla
Soran+1 yılHayir oy la falan bir ilgisi yok :)
- +1 yıl
Pekii 😊
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ülkücülük kalmadi artik kimse kusura bakmasin.
10 YorumlaDiğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. milliyetçiler ırkçılık vardır
524 Yorumla
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Irkçıyız NE OLACAK?
Soysuz p. ç olmaktan iyidir! - +1 yıl
O çift başlı kartal ecdad yadigarı, anadolu türkmenlerinin simgesi, tabi senin gibi ne idüğü belirsizler anca onu futbol arması zanneder.
- +1 yıl
Türk milletini üstün tutmak değil. Bizim aramızda kürt arkadaşlarımızda var vatanın bir olduğunu biliyorlar. Masum olana kim ne ırkçılığından bahsediyor. Bende TC nufusu var başka ırktan olup Türkiyede yaşayan insanda da. Aynı hak ve özgürlükleri kullanıyoruz daha ne olabilir ki @missfatty
- +1 yıl
Bak güzel kardeşim kaç yıl geçti araplar Peygamber Efendimizin dediklerini yapmış mı bak bakalım. Bak amerika arapları kullanarak ışid denilen bir örgüt kurdu ırak'ın üzerine yürüsün iranın orta doğuda söz sahibi olmasını engellemek için. Bir düşün ırak, iran müslüman değil mi ya da suriyede ölenler. Amerika ve israil bu para babası arap kralllarını kullanarak müslüman katlediyo bir de burdan bak
- +1 yıl
Filistin ve Yemende Türk askerini arkadan hançerleyen arapları unutmadık. Emevilerin Talkan, Curcan ve Horasanda Türklere uyguladıkları katliamları unutmadık!
- +1 yıl
Açıkçası bizim ırkçılığımız; kafatası ölçmek, adam kesmek, kan tahlil etmek değildir. Türk ırkçılığı: devletin kilit noktalarında Türk soylu insanların olması ülküsüdür. Malum, ülkemizi Türkler yönetmiyor malesef.
- +1 yıl
tuttuğun partiyi tahmin edebiliyorum. Sen şu an milliyetçi olanın müslüman olup türk olmayanlardan üstün tutulduğunu söylüyosun. Evet şu bir gerçek benim Azeri olan kardeşim Türkmenistanda ki kardeşlerim varken ihanetin ve zenginliğe doymamış arapları düşünemem. Ama şu da var araplarında çoğu yoldan çıktı. Kutsal toprakta olmaları onları dokunulmaz, laf söylenmez ve ihanet içinde olduklarını belirtmiceğim anlamına gelmiyor. Bunu anlatmak istedim kardeşim
- +1 yıl
Bizim masumla işimiz olmaz zaten kardeş @missfatty
+1 yılnapcan şimdi hoşuna kaçarsa ona mı oy vercen
111 Yorumla
Soran+1 yılSeni ilgilendiriyor mu bu?
- +1 yıl
evet? ülkü ocaklarının asenasıyım asena demekte ülkü ocaklarındaki kızların başkanı oluyor bebeğim anladın?
Soran+1 yılYine seni ilgilendirmiyor benim ne yapacagim varsa gorusun paylasirsin beni sorgulamak senin haddine degil.
- +1 yıl
iyide ne şekil şükür yapıyon :/
- +1 yıl
olum ne asenası ya bunu kekledim
Soran+1 yılHe kendi capinda egleniyor iste abisi.
- +1 yıl
sakin ol yavrum
Soran+1 yılCocuk ya.
- +1 yıl
Ah evet
Manisa partisi manisalilar iyi bilir?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlatilmaz yaşanır ahehaha
11 Yorumla
Soran+1 yılHe cok komik.
- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yıleskiden sağlamlardı, şimdi it köpek dolu
21 Yorumla
Soran+1 yılPeki :)
Faşist ırkçı bir parti.
10 YorumlaBöyle i*ne gibim puşt gibm bişey
10 Yorumla- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılMilliyetçi Hareket Partisi
10 Yorumla Diğer konusunda 989 cevap paylaştı. bendekı tek etkısı hoslandıgım beyın onu tutması
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşgörü mevcut değil bu partide
20 YorumlaALPARSLAN TÜRKEŞ derım susarım !
10 Yorumla40 yapar
44 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim?
- +1 yıl
Buna bak anlarsın
https://www.youtube.com/watch?v=p41-yVIxqFc
Gizli Üye(30-35)+1 yılMHP eşittir Hitler'in türk versiyonu
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMalların Hareketi Partisi...
10 YorumlaTakılıyorlar öyle
20 Yorumla
+1 yılMilliyetçi = Irkçı
20 YorumlacCc ✌🏻
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mhpli detected
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılülkücüler işte
20 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında