Aha Hentaici :D facebook ta kızın tekinin "ne var ya? ben bile izledim" yorumundan da gaz alarak kendime sonuna kadar izleyeceğim sözünü verdigim, yaoi olduğunu kahve içip tost yerken, live* olarak tecrübe ettiğim ve sonuna kadar izlemek zorunda kaldığım bir animedir. kötülemiyorum sadece tercih etmiyorum. ve o kıza güzel güzel sövüyorum.
İngilizceden çevrilmiştir-Boku no Pico, Jeffrey Liu tarafından üretilen bir Japon shotacon hentai anime OVA serisidir. Prodüktör "dünyanın ilk Shotacon anime" olarak nitelendirdi. Dizi üç bölümden ve ilk bölümün düzenlenmiş bir sürümünden oluşur.
Anime vs benzeri şeyleri izleyenler çocukluktan cikamayan tiplerdir. Bir de bunun cinsellikle birleşmesi daha da ayri birşey. Hayatini , vaktini daha iyi şeyler yapmaya harcayabilirsin⏰Zevklerine vs laf etmiyorum ama bunu izleyip bir de burada üzerine tartişman garibime gitti , rahatsiz ettiysem kusura bakma
alakası yok tamamen yanlış biliyorsun anime bir animasyon diye sadece çocukların izlediği birşey değildir sen çizgi filmle karıştırıyorsun anime de kan var çocuklar için uygun değil.
Bu erkek yani Pico 10 yasinda bu boyle kiz gibi giyiniyo sonra yazin dedesinin yanina gidiyor sonra baska kocaman bir herif sonrasi hayra alamet degil :D
En İyi Cevaplar