Sevgilim askerde ve yardıma ihtiyacım var...

1 yıldır beraberiiz... Şu anda sevgilim askerde iyiyken çok mutluyuz.. ama tartıştığımız zaman bağırıp çağırıyor telefonu yüzüme kapatıyor arıyorum açmıyor.. açtığında fazlasıyla kırıcı konuşuyor.. Bitti yeter artık ben yokum vs diyor sürekli... Sonra pişman oluyor böyle dediği için.. Tartıştığımız zaman ne dersem diyeyim anlamıyor... Yanımdayken gözlerine baktığımda anlıyordu en azından .s En ufak bir şeye bile fazlasıyla sinirleniyor... Ne yapacağımı bilmiyorumm bu şekilde olmasından yoruldum.. .s

Yardım ediiinn :(

Güncellemeler
+1 yıl
Elimden geldiğince alttan alıyorum.. Eski sevgilisi geldi beni aradı bana sunu sunu söyledi dedi ben yine yanında oldum haska bir eski sevgilisi izindeyken yanımıza kadar geldi bana mesaj atıyor sabah benım yanımdaydı su bu dedı ben yine ona inandım yanında oldum. kavga ettik sktir git dedi ben yine alttan aldım aradım.. Uzatmıyorum, susuyorum ama o resmen bundan yüz bulup daha cok ustume geliyor.. Kendisi yapıyor yapıyor ben benzer birşey yapınca demediği laf kalmıyor... Offf bilmiyorumm .. .s
Sevgilim askerde ve yardıma ihtiyacım var...