Eskiden namaz kılardım, bazı geceler ağlayarak dua ederdim, bu imtihan adaletsizlik yüzünden ondan nefret etmeye başladım, şöyle ki ben oruçluydum uyuyordum ve babam beni uykudan kemerle döverek uyandırdı ve bunun gibi sayısız şey yaşadım, hepsini anlatamam sadece azımsanacak küçük şeyler değil bunu bilin yeter, sürekli aşağılanmalar, kızları hor görmeler, köle gibi algılamalar, beni araştırmaya ve sorgulamaya yönlendirdi, korkmadan okudum araştırdım gerçekten de dini kitaplar mantıksızdı, evet kuranın mealini okuyordum ama ağlayarak okuduğum için pek bir şey anlamıyordum, ciddi şekilde incelediğimde erkekleri daha üstün tuttuğunu gördüm, babam da bunu diyordu hep ' ben erkeğim yaparım'. Şimdi deistim hala araştırmaya devam ediyorum, ona karşı içimde kin ve nefret var, eğer o gerçekten merhametliyse, affetmek istiyorsa bana küçük bir mtluluk göndersin, sadece bunu istiyorum, eğer gerçekten bizi çok seviyorsa, her şeyi bizim için yarattıysa, bana değer veriyorsa ona tekrar bağlanmam için bir mucize gerçekleştirsin, bu ömrüm boyunca benim kanıtım olsun, onun yolundan ayrılmayım, bekleyeceğim eğer varsa ve merhametliyse bunu yapar yok ise deistte değilim artık. He şöyle bir şey var her halukarda dinlere inanmıyo olacağım.. Sizce inananlar yaratıcı bu mucizeyi gerçekleştirecek kadar merhametli mi? Yoksa ben hayal dünyasında mı yaşıyorum öyle bir varlık yok mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar düşüncelerimi aktardım, kafam karışık daha fazla üzülmek istemiyorum, yorumlarınızı saygı içerisinde yaparsanız sevinirim, LÜTFEN!
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer