+1 yılValla ağzını yokla neye ihtiyacı varsa onu al bir anne için en güzel hediye o bence :) Misal bir kere ben anneme dekoder almıştım havalara uçmuştu:) Niye çünkü eskisi bozulmuştu çok ihtiyacı vardı. Önemli olan ihtiyaç meselesi eveya da kendine ama illaki neye ihtiyacı varsa onu almalısın ki mutlu edesin :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Buyur :)
Sana iki güzel sayfa, anneye hediye ne alınır diye çok güzel fikirler var:
Anneye Hediye Ne Alınır?
El Yapımı Anneler Günü Hediyesi Örnekleri114 Yorumla- +1 yıl
Bence xamio anladın markalı akıllı saat al xamio mi band 3 akıllı saat nerdeyse herşeyi var su geçirmiyo türkçe desteğide yeni geldi hemen hemen 200 tl
Gizli Üye(36-45)+1 yılVazoda çiçek, resminizin olduğu bir çerçeve ya da değişik güzel hediyelik eşya ararsan ben Anneye Hediye Ne Alınır gibi siteleri kullanıyorum genelde. Her yerde bulunmayan ilginç hediyeler oluyor fiyatları da uygun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmutfak veya ev aletlerinden birşey olmalı en çok kullanacağı onu zorluktan kurtaracak birşey. bulaşık makinası,
elektrikli süpürge
ocak
fırın
mikser
rondo mutfak robotu vs..10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Fiyatları bütçenize uygun mu bilmiyorum ama en azından fikir teşkil etmesi açısından önerilerim bunlar : link link link link
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılson ücü güzel ama burda bulamam ki, pembe altin alsam nasil? set halinde..
sakın mutfak eşyası alma ters tepkı yapabılır mesela kapalıysa annen gzul kendı zevkınden bır eşarp alabılırsın açıksa eğer yazda gelıyo hazır onunda hoşuna gıdebılecegı ve kendı zevkın olan bışı alk ztn annen kendısıne bışı aldın dıye duyalar onun olur olur merk etme duşuncen gzl ...:)
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılIstanbul da bir ünide ögretim görevlisi ev hanimi degil. ev islerini babam yapiyor :))
+1 yılbizim bir resmimiz vardi annem ben ve kücük kardesim biz kücükken cekilmistik.. birde yeni cekildigimiz resim vardi ikisini bügüttürdüm yan yana koydum güzel bir cerceve aldim salona asti nerden nereye geldigimizi görüyor hep duygulaniyor eskilere gidiyor cok hosuna gitmisti
02 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bu bunu bende yaptıracagımm :)
- +1 yıl
yap annem cok duygulandi :))
+1 yılpıjama gecelik olur çanta olur kupe yuzuk olur bu ara kulak kabart ıhtıyacım var dedıgı bı cümle kullanacakmı : ) sonracııma hoslanabılecegı gezı armağan edebılırsın gunubırlık falan.ornekler cogaltılabılır. (( bütçe ne ))
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılonemli olan hediye esarp kupe olmaz :)
- +1 yıl
o ne demek ? onemlı olan hedıye eşarp küpe olmaz...
+1 yılSamimi, kucak dolusu içten bir sarılmak en güzel hediyedir. Çünkü bazı hormonlar, sadece sarılınca ortaya çıkıyor ve vücuda olumlu etkisi oluyor.
20 Yorumla
+1 yılmaddi durumun var ise altın takı al. duruma göre bir elbise, başı kapalı ise hoş bir eşarp, seviyorsa saksı çiçeği veya ilgisi varsa bonzai kiti satılıyor marketlerde, o da olabilir.
10 YorumlaAnnenize ne alırsanız alın ona en güzel hediyeyi veremezsiniz çünkü, onun için en güzel hediye sizsiniz. Ama illa bir şey yapmak istiyorum diyorsanız hoş bir küpe alın taktıkça sizi hatırlar. :)
10 Yorumla
+1 yılEn çok nelerden hoşlandığını / nelerin hoşuna gideceğini sen bizden iyi bilmelisin, ne desek boşa azizim..
Ananın doğum günü kutlu olsun, selam olsun kendisine..10 Yorumla
+1 yılSarılıp öpmek seni seviyorum annecim demek en güzel hediye bence :) ama illaki bir şey alcam diyorsan evde işini kolaylaştırcak bir şey ya da bir kazak ya da şal falan alabilirsin ;)
02 Yorumla- +1 yıl
😊😊
Benim gibi gidip dolaşıp almaya vakti olmayanlar için hediyelik eşya satan ve anneler için ayrı kategorisi olan siteleri tavsiye edebilirim var mesela bikaç yıldır kullandığım
00 Yorumla
+1 yılOnu al bu gün dışarı çıkar gezin dolaşın cebinizde ne kadar para varsa harcayın. Başka da bişey gelmedi aklıma. :(
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBabam o kadına para harcıyor annemde para yok diye altınını bozdurdu kıyamaz onu harcamaya eve harcıyor onları 😔
- +1 yıl
Mesele derin desene yaslar kac baban ne is yapio
Gizli Soran+1 yılYaşımız 18 ben 17 yasında kız kardeşim var 4 yasında erkek kardeşim babam 41 annem 37 yasında babamda arazi satıp alıyor
Annecim diye sarıl yeterlidir Veya kendi yaptığın bir hediyeyi ver Boyama gibi el işçiliğinden çıkmış veya kolye takı ayakkabı al
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılteşekkürler:)
Beyaz bir tişörte güzel bir resim çzeblr ya da bastrtabılırsın pahalı bır sey degıl :) hmde baktıkca mutlu olur :)
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGüzel fikir ama daha yaratıcı bişey istiyorum teşekkürler yorum için :)
fincan takımı, çanta, kullanıyorsa ruj, parfüm vs., ikinizin olduğu fotoğraf varsa çerçeve al asarsınız duvara.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılteşekkürler :)
sensin uzun zamandır görüşmüyorsun bir çicek dahi alıp gitsen alcağın hediyeden çok seni görmesi mutlu edicekdir.
00 YorumlaGenellenecek birsey degil bence. Bir ihtiyac yani mutfak esasiya da süsya da takiya da tek bir buket ve cikolatayla iki satir güzel ve anlamli sözler
00 YorumlaBence kullanabileceği ve işine yarayacak bir ev eşyası alabilirsin, mesela benim annem ütü istiyor bu aralar, onu alsam çok sevinecek :))
00 YorumlaÇay takımından öteye geçemedim henüz :) Genelde anneler vakitlerinin çoğunu mutfakta geçirdikleri için mutfak malzemeleri tercihim oluyor.
00 YorumlaKüçükken hep ellerimle yapardım ona..kadınım ya <3.
Kitapları çok seviyor,eskitme eşyalar,mistik tarzda..e tabii mutfak eşyaları.
Vazgeçilmez..00 Yorumla
+1 yılAnnem olsaydı açıksa kolye kapalıysa pardesü alırdım
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler dostum
+1 yılBen fincan takımı aldım
Sende al
Nevresim falan alabilirsin
Kolye parfüm
Çanta10 YorumlaKolye takıyorsa olabilir ya da küpe, parfüm, ev eşyası ya da ihtiyacı olan herhangi şey😄
10 YorumlaBen altın kolye almıştım, hiç çıkarmıyor. Sade birşey alabilirsin :)
10 Yorumla
+1 yılhobilerini sevdikleri şeyleri öğren. bir ateiste eşarp alamazsın..
10 Yorumla
+1 yılYemek takımı aldım ben 😊 bir de ayakkabı düşünüyorum
111 Yorumla- +1 yıl
İhtiyacı varsa neden olmasın 😊
- +1 yıl
bir bak bakalım neyi eksik 😊 takıyorsa kolye, yüzük, küpe de alabilirsin
- +1 yıl
O zaman ev ihtiyaçlarına yönel 😊 çiçekleri seviyorsa orkide falan al 😊 canlı olsun ama buket alma. Bırak o büyütsün, suladıkça tebessüm eder
- +1 yıl
Rica ederim 😊
- +1 yıl
Ben afyonda değilim ki
Pahali bir Bilekliklin ve icinde ailenin ismi yazili olsun ve yanina Annenin en sevdigi ciciekler
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkürler. Ucuz anlamlı birşey demiştim ama :)
Gizli Soran+1 yılYani pahalı çok alamam. :D
Gizli Soran+1 yılEvet oda olabilir :) Teşekkürler :)
+1 yılduygularinizla, sevgiyle ve samimiyetle yazilmis bir dogumgunu karti* nin kocaman bir opucuk ve bir demet cicekle birlesiminin yerini hic bir hediye dolduramaz kanimca.:)
00 Yorumlaannemle olan fotoğrafımızı bardağa bastırdım sen de yapabilir misin mesela
10 Yorumla
+1 yılTabikide nasrettin hoca hikayeleri :) güldükçe düşünür
12 Yorumla- +1 yıl
:D haha bu iyyiydi
:D İyi bari Allahta seni güldürsün :D - +1 yıl
:D teşekkür ederim ,amin :)
+1 yılEv eşyalarını seviyorsa duvar akvaryumu hoşuna gidebilir mi acaba
00 Yorumla
+1 yılBence ilaç kutusunun içinde mektup yazıp ona yolla ya da mektubu bir hastası falan versin
00 YorumlaAnnene ansizin saril we seni cok sewiyorum canim anneciğim de etkiyi hediyede degil cümlelerde ara
00 Yorumla
+1 yılAlmadım. Aslında hazneli, profesyonel mikser alsam havalara uçardı ama pahalı tabii çok :D
05 Yorumla- +1 yıl
Tabi yani prof olacaksa 500 600 lira daha da çıkar. :) biraz ucuza bulursan al :)
- +1 yıl
Ben de aldım mı kalitelisini alırım.250 lira biriktirdim
- +1 yıl
O. zamannn. kiyciiinn :D
- +1 yıl
Tişikkirler
- +1 yıl
Rici idirim :D
Annemin en sevdiği şey süs bitkisi ve değişik mutfak edevatları 😊
00 Yorumla
+1 yılBence anneciğine ayakkabı ya da çanta al eminim sevinir.
01 Yorumla
+1 yılyaz renkleriyle bezeli cıvıl cıvıl bir elbise alıp onunla yürüyüşe çıkabilirsin çok hoşuna gider negatif elektriğini atar :)
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTesekkur ederim :)
- +1 yıl
kadınlar sadece eşlerinden değil cocuklarındanda ilgi beklerler arasıra böyle şeyler yapmak lazım :) rica ederim :)
Bi öpücük temizlenmiş bir mutfak ve odan bide kocaman bir "Seni Seviyorum" kalbinden çıkmaz.
:D00 Yorumla
+1 yılayna alın bence sürekli kullanacağı için sürekli sizin aldığınızı düşünerek kendi kendine aynaya bakarak gülüçükler atacaktır. :):):) Canım kızım benm diyerekten :P:P:P
14 Yorumla- +1 yıl
:)) olabilir bak fenaa değil ;D
- +1 yıl
iyi bir cevap ama dimi bir ödül ver istersen daha yeniyim ihtiyacım var hüüüü :):)
- +1 yıl
tamam :)
- +1 yıl
hani haniii. Teşekkürler :D
+1 yılIsine yarayan ve surekli kullanabilecegi bir sey al bence
10 YorumlaAnne me ekstra bir hediye almam. Ben ona zaten en guzel hediyeyim
01 Yorumla- +1 yıl
tamam
+1 yılgitt annnene onu evdıgını söyle hıc beklemediği bir anda :))
10 Yorumla
+1 yılFotoğraflarınızdan bir albüm yap ve her fotonun altında anneni ne kadar sevdiğini anlat.
00 Yorumla
+1 yılbekarsan evlencem de evliysen boşancam de ikiside büyük hediye olur
10 Yorumla
+1 yılKüçük mutfak robotu/eşyası. Pijama takımı,nevresim takımı
00 YorumlaAbajurlu masaüstü takvimler var, resimlerinizi yapıştırırsın falan güzel olur.
10 YorumlaKıyafet tarzı bişey al bence sık kullanacağı bişey olur. Bere atkı takımı falan da olabilir mesela :)
01 Yorumla- +1 yıl
kıyafet sürekli alıyorum bere takımıda kullanmaz
+1 yıltakılar artık çok basit gibi gözüküyor ama bence senin ve annenin baş harflerinin olduğu bir kolye yaptır. annen onu birkere bile çıkarmaz.
01 Yorumla
+1 yılsos tavası 1,2 kişilik çaydanlık kedi yavrusu
benim annem süs eşyası göze hitap edecek şeyleri çok sever00 Yorumlabugün anneler günü babanın annene hediye alması lazımken bugünde aldattığını öğreniyor he teyzemiz ne diyim yazıklar olsun -_- kadın haklı huzur büyük hediyedir
00 Yorumla
+1 yılBir demet gül al. (o gülleri reçel yapmazsa tükürün yüzüme :D )
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı dertten muzdaribim yaşamayan anlamıyor. Her zaman annenin yanında ol babanın veremediği huzuru sen vermeye çalış. Allah yardımcınız olsun.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAmin Allah herkese huzur versin
+1 yılKrem vücut losyonu parfüm falan öyle bir set.
Bide güneş gözlüğü21 Yorumla
+1 yılben hediye almicam yemeğe çıkartcam daha iyi oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah kavuştursun. Ben Ne zaman ilginç sıradışı bir hediye arasam a bakıyorum. Hediye alacağım kişiye de bağlı ama en azından heryerde bulunmayan bir hediye oluyor :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Sitenin sahipleri tanıdık aklına bişey takılırsa yardımcı olurum
+1 yılannene şeker al patlayan seker ağzında yerken patlasın patladıkca gulumser o :))
21 Yorumla- +1 yıl
tatlı fikirmişş :))
+1 yılevi o gün sen temizle çamaışrları bulaşıkları yıka tamamdır olay birader :)
00 Yorumla
+1 yılmutfakta olmayan küçük ev aletlerinden birini all .. eminim çok sevinir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence bir çerçeve al ve 2nizin olduğu bir resim koy bence Annen için en iyi hediye o ben öyle yapardım :))
00 Yorumla
+1 yılParfüm çanta eşarp şal ayakkabı kolye annenin fotoları olan fotoğraf albümü olabilir...
20 Yorumla
+1 yılPasta al üstüne annecim falan yazdır işte. Bugüne özel bütün ev işlerini sen yap.
10 Yorumla- Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar