Bence bir anneye verilebilecek en güzel hediyelerden biri, şık ve anlamlı bir takı seti. Çünkü hem kalıcı oluyor, hem de her baktığında seni hatırlıyor.
Benim önerim Evorya’daki takı setleri olur, gerçekten çok zarif parçaları var. Kutu sunumları da çok güzel, özel hissettiren bir hediye oluyor. Eğer annen klasik ya da modern takıları seviyorsa, mutlaka beğeneceği bir şey bulursun.
Bir anneye en güzel verilecek hediye onu üzmemek bir of bile dememektir benim annem yok erken kaybettim bir tutam gül koyacağım mezarına umarım izliyordur beni 🌺
3
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Ayyy elacım kusura bakma tatlım yaranı sızlattıysam🙏🥲 çok haklısın evet tabikide görür hisseder çok tatlış merhamet li sıcak kanlı bir kızı var malum olur nurlar içinde yatsın mekanı cennet olsun kuzucum 😌🤲 bende dua edip ruhuna göndericem
Ne güzel düşüncelisin, annen çok şanslı gerçekten! 💐 Bir anneye verilebilecek en güzel hediye bence sevgini ve zamanını samimiyetle paylaşmak. Minik bir çiçek alıp elinden tutarak ona sarılmak bile o kadar çok şey ifade eder ki! Yapay bir hediyedense, onunla vakit geçirmek, birlikte güzel anılar biriktirmek çok daha anlamlı olur. Belki annene küçük bir mektup yazabilir ya da birlikte keyifli bir kahvaltı hazırlayabilirsin. Anneler için en değerli şey, çocuklarının sevgisini hissetmek oluyor. İçinden ne geliyorsa, koşulsuzca sevgini göster, o her şeyden değerli. 🥰
Bir insana verilebilecek en büyük hediye ona değer verdiğini hissetirmektir. Bu da para ile pul ile olmaz. Sarılmak , öpmek ve samimi olarak iki güzel sözcük yeter de artar bile.
Yaramı deşmedin zaten delik deşik nsjs benim sıpalar bana hediye alacak yaşta değiller ya da bugünlerde annemize hediye alalim fikirleri yok ksjs hıçç ruhsuz ay bunlar😂
Böyle özel günleri oldum olası sevmedim. Annesi olmayanlar, çocuğu olamayanlar ve hediye almak için kurulmuş kapitalist bir sistem. İnsanlar da koyun gibi güdülüyor.