Yapmayın, etmeyin kızlar.. :)
Bir erkeğin arabasından karakter tahlili yapılır mı?
Yapmayın, etmeyin kızlar.. :)
-- 2006 altı ford focus; hali vakti yerinde, en azından mantık evliliği yapılacak adamdır.
-- şahin; askere bi gitsin belki ilerde adam olur
-- porsche; çalkantılı hayatların hızlı erkeğidir, kadınlar burda asıl değil yedek kadroyu hedeflemeliler..
-- 76 bmw; tutkulu bi abimizdir, kimileri bu insanların yengeç burcu olduğunu söyler, sen onu değil o seni bulur.
-- lada; en sona bilerek bıraktım, naif arabadır, kıt kanaat 3 kuruş derdindeki adam biner, kızlar bakmaz ama ben helal olsun diyorum bu insana:
-helal olsun!
ne arkadaşlarım oldu altında son model arabası cebinde parası ama anlamaz nasıl kazanır gariban ekmek parası
ne arkadaşalarım oldu olmamıştır çocukluğunda bir plastik arabası büyüyünce almıştır bir araba ama at arabası
Otomobil türlerinden SUV'ları beğenirim.
Bir SUV gördüğümde bir kalp çarpıntısı geçiririm ve hayran hayran araca bakarım.
Otomobilin sahibi mi? Bilmiyorum, ben SUV severim, sahiplerini değil.
:))))
Eski kasa BMW; asla yola getirip ailenize baba yapamayacağınız erkeklerdir. Zaten genelde 35-40 arası hafif kırlaşmış erkeklerin tercihi oluyor ki o yolun yolcusu, alıkoymaya çalışmak zaman kaybı.
Cevap
9Cevap
ben bir erkeğin arabasına bakarak o kişinin maddi durumunu ya da zevkini az çok anlarım. jipe biniyorsa ağır oturaklıdır. spor arabaysa hovardalığı eğlenmeyi seviyodur. geniş ve çok kişinin oturabileceği bir arabaysa aile arabasıdır evlidir.
Buyuk veya pahali , gosterisli arabasi olan adamin dedigi sudur; seni paramla tavlayabilirim, arabam buyuk, penisim kucuk:)
Renault Europam var, 97 model. Ben neyim bu durumda?
bende anadol var, hangi kategoriye giriyorum karakter açısından acaba?
süpermişim o zaman ben:)
klasikciyim abii tek gecerim 2002 bmw yii offf offffff bmw nin kalkışlarda en seri kalkan arabasıdır bilmeyenleri bilgilendireyim :)))
Toyota'ya binen adam iyi bir aile babası olur bence. Evet, reklamlardan etkileniyorum.
porsche diyeceklerdir tabii ki :))
ben 911 ciyim :))
B şıkkına öldüm bittim...film cam şart :P
İsmail YK tabi ki...:)
porsche manyak birşey ya bayılıyorum o arabaya
2006 carrera S kuratrıyormu :)
doktorların %80 i ford kullanıyor heralde
C: 2011 model siyah Porsche Cayenne
her erkek maddi durumuna göre biner :D
fort focus dıyorum..
2011 model siyah Porsche Cayenne
2011 model siyah Porsche Cayenne