Yaklaşık 1 aydır cenabetim ve işim hiç rast gitmiyor, sizce doğru mudur?

Ben biraz fazla abartılıyor sandım ve yaklaşık 1 aydır ortalıkta cenabet cenabet dolanıyorum, bir aydır düzenli iddaa oynuyorum çoğu tek maçtan 1 aydır hiç tutmadı, arkadaşlarla halı saha yapıyoruz hep direkten dönüyor, pes oynuyoruz oda hep direkten dönüyor. he yapsam tersi oluyor, şampiyonluğa oynayan takıma oynadım banko diye, adamlar alt sıradaki takıma yenildi. Artık pes ettim şimdi gidip yıkanacağım ve güzel kokular süreceğim vücuduma.
sizce cenabet adamın işi rast gitmez kavramı ne kadar doğru?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar birazdan gusül abdesti + dişimi fırçalayıp burnuma bol su, dua, güzel kokular.. kısacası iç dış yıkayacağım. ruhumuda dualarla temizlerim. buradan kardeşlerime söyliyeyim günahsız bir bakirim umarım Allah affeder.
Güncellemeler
+1 yıl
ABLALARIM VE ABİLERİM SAOLUN FERAHA KAVUŞTUM, BİRDAHA ASLA CENABET GEZİNMEM.
BAKIN SAKIN CENABET GEZİNMEYİN HARBİDEN CENABET İNSANIN HER ŞUTU DİREKTEN DÖNER DEYİMİ GERÇEK.1 AYDIR BU SÖZÜ TAM ANLAMIYLA DOLU DOLU YAŞADIM. ARKADAŞLAR YIKANIN. CENABET ADAMIN BURNU B. KDAN ÇIKMAZ.
BU BANA DERS OLDU, BÜYÜKLERİMİZ NE DİYORSA DOĞRU DİYOR.
Yaklaşık 1 aydır cenabetim ve işim hiç rast gitmiyor, sizce doğru mudur?
Cevapla