lise sondayım. geçen sene annem anneannemin yanına taşınmaya karar verdi. yani alt katlarına. bizim ilk oturduğumuz eve. çünkü anneannem alzheimer. ama gelin görün ki ben anne tarafımı hiç sevmiyorum. samimiyetsiz entrikalı geliyolar bana. hiç ısınamadım. annemin annesi için de 13 yıldır çocukluğumun, gençliğimin geçtiği bu şehri bırakmak istemiyorum. 2 ayımız kaldı. o hasta ne kötüsün derseniz evet kötüyüm. annemin burdan daha kötü bir ilçeye gitmesini istemiyorum. annemin güzel güzel mutfaklı balkonlu bir ev hayali kurarken eski bir apartmana, küçücük mutfaklı ve balkonlu bir yere gitmesini istemiyorum.
sevgilim burada. ondan nasıl ayrı kalıcam? tüm çevrem burada. her köşesini bilirim bu şehrin. üniversiteyi ilk sene kazanacağım ne malum? bir sene burada kalmak istemiyorum. kötüyüm bencilim. alzheimer hastası bir kadını zerre umursamıyorum. bu taş kalpliliğime ağlıyorum. yaşadığım ikileme ruhsal bunalıma ağlıyorum. 5 çocuğu var niye biz
paylaşmak istedim.
sevgilim burada. ondan nasıl ayrı kalıcam? tüm çevrem burada. her köşesini bilirim bu şehrin. üniversiteyi ilk sene kazanacağım ne malum? bir sene burada kalmak istemiyorum. kötüyüm bencilim. alzheimer hastası bir kadını zerre umursamıyorum. bu taş kalpliliğime ağlıyorum. yaşadığım ikileme ruhsal bunalıma ağlıyorum. 5 çocuğu var niye biz
paylaşmak istedim.
Güncellemeler
+1 yıl
aktif
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne