Yorumlari okudum uzuldum cunku benim annemde ben 2 aylikken sutu kesilmis, ondan sonrada hep mama vermeye baslamis sen bari o hatayi yapmamissin :) baya tombismisim ondan :D Su an zayif gibi duruyo ama insallah ilerde toparlar, 3 yasinda ucuz kuzenlerim var mesela onlarda cok zayif 3 yasinda olmalarina ragmen senin oglundan sadece azcik daha uzunlar oma ragmen bir tanesi kilo alip toparlamaya basladi artik sukur :) bu arada cok tatliymis massallah :)
Maşallah Allah analı babalı büyütsün neyse o kadar takma kafana zayıf olması onun iştahsız veya bedeninin dirençsiz oldugu anlamına gelmez metabolizması şu an için çok hızlı çalısıyor olabilir öyle kilo aldırmak gibi bir niyetiniz olmasın bir cocuk doktoruna da başvurabilirsinizz bu durumdan asırı derecede şikayetçiyseniz :D
Valla benim çocuğum olsa, resimlerde o kadar bakımlısınız ki, onlara vereceğim parayı bebeğime harcarım... Bakıcı bedava bakmıyor ya? Bedeniniz bozulmasın diye emzirmiyorsunuz, el kadar bebek yemek yer mi? Anne olmak önemli doğurmak değil...
peki sütüm sıkıntıdan kesildi gelmedi birdaha simdi buna ne bahane bulacaksın yasınız büyük ama boş yorum atmanzda üstünüze yok benim bakımlı olmamla cocuk ne alaka cocuğa gözüm gibi bakıyorum maddi durumum iyi ama iyi oldugu icin işten cıkcam anlamına gelmyor! @uyuyancirkin
En İyi Cevaplar