8 ay 11 günlük bebek dişi çıkmadı acaba kaç aylıkken çıkıyor.
Bide bir yere oturttugumda desteksiz duramiyor acaba ne yapabilirim.
Acele etme demeyin annem destekle diyor hep.
Bebeği olan anlayan yardım edermi
8 ay 11 günlük bebek dişi çıkmadı acaba kaç aylıkken çıkıyor.
Bide bir yere oturttugumda desteksiz duramiyor acaba ne yapabilirim.
Acele etme demeyin annem destekle diyor hep.
Bebeği olan anlayan yardım edermi
Her çocuğun gelişimi farklıdır kimisi 9 aylıkken kimisi 1 yaşına kadar çıkarmaz oturma konusundada aynı bebişi sürekli kucakta tutuyorsaniz bebek vücut kasları gelişmez onu bazen senin kontrolünde yüz üstü yere bırakarak ayak ve kol kaslarını zamanla gelistirmen lazım.. ya da annenizin dediği gibi destekleyerek otuturabilirsiniz
Cevap
7Cevap
Her çocuğun gelişimi farklı olur bir kaç ay daha bekleyin
Gelişimi iyi değilse yavaş sa eğer geç çıkar dişleri oturmasida geç olur sen düzenli doktora götürüyor olmalısın aşı için bunu doktora sorman en hayırlısı net cvbi doktoru söyler kilosu boyu devamli gozlemleniyor aşı kartı yokmu senin bebeğinin
Var sadece merak ettim yani bu
Her cocukta degisir bu durum 6 aylik cikaranida gördum 1 yasini gecenide. hatta ne kadar gec cikarsa o kadar saglam olur derler. sitres yapma diyecegim ama yapiliyor eninde sonumda cikacak bunu bilmen rahatlatir seni.3 oglum var ucunude ben dogurdum ücude farkliydi her konuda
destekle yastıkla sağ sol ama unutma dönebilir kontrol et daima ve yerde otursun yaşı gelmeden diş gelmez
3 aylık gelen biliyom etrafta
Sağlıkla büyüsün inşallah güzel heyecanla r ilk diş ilk adımlar ilk sözcükler
Evet 4 aylık anne baba mama dede dedi
Bebeğim 11 aylık 1dis bile çıkmadı bu uzun bir süreç çok zor ama elden gelicek bir şey yok
İnşallah çıkacak gibi bak resim yükleyecem profile bak
Her çocuğun gelişimi farklı olur telaşa gerek yok zamanla çocuğun kasları gelişir desteksiz oturur zaten diş içinde aynı şey erken geç diyemeyiz çünkü 1 yaşından sonra da çıkaran var daha önce de inşallah sağlıkla büyür bebişiniz
1 yaşından sonra çıktığına şahit oldum. 3 aylıkken çıkana da şahit oldum. Her çocuğun gelişimi farklı olur kafanıza takmayın
bebeginin ismi ne? isim önerisine ihtiyacım varda 🥰
Kzmi erkkmi
Umut
1 yaşına kadar zaman tanınabilir. Genetiğe bağlı ya da çokça sebep görülebilir, normaldir yani. Eğer 1 yaşına kadar çıkmazsa o zaman bir diş hekimi görebilir.
Benim kizimin 1 yastan sonra cikti nerdeyse
Beyaz oldu eti dişin
Beklemenizi öneririm.
Değişiyor benim oğlum 4 aylıkken başlamıştı.
Normal annelik duygusu
Aynne öyle de ben öneri falan bekledim
Geç çıkması daha iyi
Aynen öylede ben dis çıkınca ufak bişey yapmak istiyom diş pastası falan alıp
Güzel olur
Bi kontrole gotr
Hiçbir şeyi yok sadece yuvarlanıyor sürünüyor istediği yere gidiyor bide 4 aylıkken konuştu anne baba mama dede diye çok gibi aslinda
Yakinda cikmasi lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?